NukeZone - Nuke or be Nuked

as siandien perkopsiu 3000 ribaCha cha

Ot tai, pas tuos ataria vien laivai Pavargęs.

atakuodami nurodykit elektrines… nėra noro man atakuot ir nuostolius patirti Pavargęs

Nu ir as 40 uzsistaciau, ziuresma Cha cha

Tie 30 anti missiles tai jau 3 raketa is eiles numusaGeraiJuokiasi o 4 siaip nepataikeLaimingas

na su tiek kareivių kiek tu turi jokio veiksmo nebus Cha cha
statykis barakus ir už visus money, markete pirk kareivukus Labas

Gerai as jau pas jus Šypsena pagaliau bus veiksmoCha cha

issiunciau pakvietima.

champloo (#543528)
Labas

daug turnų ir daug pinigų ( atrodo 150 turnų ir 2 000 000 ). Nešik į rūtas, aš ir buvau užmuštas ir atsistačiau. Siųsk tik savo ID ir būsi klane Šypsena

kas tas priedas kur gausit? kas i ji iena? jus cia prigazdinot, blembas Juokiasi

aš maždaug bendra suma dabar 2000 Nekaltas

ai dar pries tampant masalu klausimelis Juokiasi kokiais kiekiais kariu paprastai puldinejama… na mazdaug Cha cha

per daug pas ji ten tu lektuvuPavargęs

Pameginsiu veliau uzsoktCha cha

mazu gal laukia kol bunusa gausim, o dabar kaupia turnus?.. Nekaltas beja, skotai, neapsiimtum [2bH]Treacherous minds (#541957) rah’us pranaikint?Drovus

paskutine ataka 11dienu, paskutinis logina 4 dienos atgal… na gal atsiras greitu metuNekaltas

ce jau jo reikalas,taip sakant Cha cha

dabar yra klausimas: ka darom su phosus? nebepamenu kada ji maciau online, juo labiau atakuojantiNekaltas gal kas jo kontakta koki turit kad susisiekt?

Prigazdinom tai daba pabugo ir nebeduosCha cha

champloo, siulyciau neskubet i klana jei dar researchu nebaigeiŠypsena Nes mes intensyviai kariaujam ir apie tolimesni tobulinimasi klane gali pamirst… Na bet kaip noriCha cha