NukeZone - Nuke or be Nuked

kita vertus siuo metu pas mus nemazai esanciu tarp 250k ir 100k NW… beto iki bonuso ~1200tasku bereikia tai pravers… vien zo, duok ID Mirkt

parasyk savo provincijos ID(pvz kaip pas mane LH ponasNagas (#541200)) atsiusiu invite, jei taip labai nori but masalu pas mus tai ir buk, bet nenustebk jei per trumpa laika busi uzmustas Nekaltas

Nu jei nori, papildomos pieskos nepakenks Cha cha

nu jei žmogus taip nori… Cha cha

Nu nusluotu tave laaabai greitai, nes pagal nerasyta taisykle- mazinti klana pradedi nuo maziausiu Cha cha

SUPER Juokiasi masaliukas buciau Cha cha koks skirtumas, tai tik game’as, jei ir nusluos mane tai nieko nepakeisi… o dabar sedziu tik reaserchinu, statau ir kareivukus parsisiuntineju… pas jus bent veiksmas vyksta KietasTaip

kazkas jau atnaujinoLaimingas

beje laikas atnaujinti main target ,nes abu jau R.I.P Šypsena

taip tai taip, bet nesinori kad zmogus po to gailetusi jei ateis mutualo metu ir netycia taps main targetu Šypsena

rašė kad apie 200K turi, aš už paėmimą, aktyvių narių manau niekam nepamaišys Šypsena

uzsestu mane ir per kokias 12 ataku netekciau tu savo 1600+ kareiwioku… Ryte atkeliaus nauja siunta,dar reiks vel nukiu pasiciupt nes tuscias sedziu… Nekaltas

mano satui liko 5 valandos…Nežinau dar 1 ataka su juo isspausiu ir vsio. iki kol bonuso negausim nebepirksiu sato nes ner nei is ko nei turnuNekaltas vietoj tu 60k NW unitu pasiimsiu Nekaltas

nesupykčiau jei kas paremtų, va atsistačiau ir užpuolė baisiausiai, teko ir turnus ir money sunaudot Liūdnas

kažkaip pastebėjau šitie turi prieš infantry gerą gynybą Nežinau

manau mažokai Šypsena patarimas - research, research, research o paskui pirk tik iš market ir tik vieno tipo unitus , pvz lėktuvus, infantry arba laivus. O kokius būtent paskaityk va čia kas ką atakuoja ir panašiai
http://files.nukezone.info/manual_en.htm

Ir, kad atomke ju max tik 100 numusaCha cha

Visai nebedaug liko iki bonuso. O kareiviai man visai patinka. Turint omeny, kad per viena turna atsistatyt 20 gali, tai liuksTaip

Jeigu turnų turit Cha cha
Aš tik nusiperku pastatų, iššaunu su satelitu ir nelieka nieko Nekaltas

Gal ryt ryte, bo turnu visai neturiu…

Tiesa sorry, kad issipuciau biski - greit sumazesiuCha cha