NukeZone - Nuke or be Nuked

tai tu pasiek kad tas aktyvumas butu… aktyvu skaitosi login bent kas 4 valandas…
o dabar… Forza RedLine neprisijunges jau ciela para Nopic 15 valandu, Shikatronas 7 valandos, champoloo ir Tomukas1 jau 4 valandos virs.

va tau ir aktyvumas…

Nezinau, man rodos uztektu ir tureti maza NW ir jau vien del to privaletum but aktyvus. Ir man rodos- 250 NW privalumas butu tas, kad jei aktyviai sedint, tau tiek nuostaliu niekas nepridarytu, nes nebutu kaip Šypsena gal ir svaicioju, bet as visom keturiom uz tai

arba dar geriau. Nekaltas padarom kazkoki minimalu tasku kieki savaitei gal Nekaltas ar raundui… Nekaltas
na cia ponui skotui sprest siaip, mes tik ideju galim pasiulyt Nekaltas

Pats sau dabar uodega pakelsiu- anam raunde trecias pagal taskus buvau ir dabar dar tik pradedu isivaziuot sitam raunde Nekaltas

neimam tu kur 1 tope,imam kokius 10 ar dar levesnius

bound by honor (#105417)

Rinkis ir musk ka tik pasieki Mirkt

JUms irgi nz neatidaro?Nekaltas

Vienas is murdu jau nebegyvasValio gal mutuala rytoj jiems?Valio

ImamCha cha

Na tai laukiam issukio is puta madre?Cha cha

nea, dar neziurejau Nežinau neskelbiam tada…

spy info matei ju?Šypsena
Jie praktiskai visi turi tuos unitus, kurie kerta musiskius… o mes atvirksciai…
Bet gal vertetu surizikuotŠypsena

gal sakau innocentam paskelbiam mutuala? Nekaltas jie jau trecia para mum paskelbe laiko…

Dar turit kas olagoi taikiniu? As nebe… del manes galim skelbt jiems taika.
Dar labai noreciau tuos jail apkult… Cha cha tik deja kad ir kaip but gaila nepajegus mes toLiūdnas

jop sitie visai niekoLaimingas

is http://www.nukezone.nu/show.asp?Action=Clans&X=111766 tikka mane snipinejo, gal tuoj bus antras mutualas Valio

3min olaga (#46638) has declared peace with your clan.

oj oj ojCha cha kazkas apsitriochino Juokiasi

kas turit daug laivu, muskit iwasmadeforslapu (#538206), sitas turetu but ypac taskingas, nw beveik 600k, silpna vieta - laivai, net jo rah’ai nepades Velniūkštis

rinkis ka nors pagal savo skoni Cha cha mano 3.5k rocket soldiers valgo viska kas ne laivai, kariams praretint turiu ~700 mashine gunners, o laivais rupinasi ~500 navy seals batalionas Kietas

man tai gizmo gerai visai atakuot, tai gal ir gizmo kol kas nepaliekam? na, jeigu tie būtų visai nenaudingi