NFS - RUN
Vienareiksmiskai - geriausias NFS nuo Underground 2 laiku!!! Viskas ziauriai man patiko. Nera nereikalingo meslo. Tik kvapa gniauziancios lenktynes! beto aplinkos tai pasaka… Nuo kaimo vietoviu iki kalnu su sniego griutimis! ir viskas atrodo pasakiskai! pacios masinos irgi super. Seniai taip smagiai su Lamborgini belaksciau… Na sunku net atsitraukti kol nelaimesiu tu lenktyniu i New York City ;D Patariu visiems ismeginti simuliatoriu megejams sakau - eikit DIRT losti ;] bet norintiems gero greicio ir adrenalino uztaiso - RINKITES SI Need For Speed!! Nuoširdžiai Jūsų - NeoNaz :]
kadangi boikotuoju viska, prie ko Dice prikise pirstus, tai sits zaidimas bus uzribyje ilgokai manau
Demo bandžiau nepatiko. Po burnout visos kitos arkados kažkokios meh… I prie ko čia tas dirt? Ten gi toks pat NFS tik ant žvyro
Irgi demo bandžiau. Irgi nepatiko. Toks įspūdis, kad tas pats NFS pro street, tik su vienom “speed run” varžybom. Ir dar tas visur NFS’e brukamas ruberband AI. Kaip aš jo nekenčiu.
as pravazevau keleta ten tu lenktyniu ir atsibodo, plajuni ant max vos ne tieseja, kokios dar ten lenktynes. Grafika vienintelis gal dalykas kuris normalus, visa kita didelis fail Bring back porshe!!!
Na vienam worst game, kitam best game… youtu.be/DDbsSfGSYMw 07:43 skriptintos lenktynės ir galimas gryžimas laike prieš avariją, kitaip tariant chekpointai… Na nežinau, nežinau… Man tai gražiai atrodo tiek iš grafikos, pats nežaidžiau tai negaliu pasakyti ar įdomus vien tik iš youtube. Jei jau patiko NFS Run, siūlyčiau pabandyti Split/Second: Velocity . Tame ir yra skriptintų visokių griūčių ant kelio ir pan.youtu.be/x1olRe4q6pY
Chalanges irgi vertos dėmesio. Todėl pabaigę važiuoti RUN’a neužkiškit į kampą. Chalanges praeiti visus irgi rekomenduoju. Labai geru yra
O cia ne sita meslina dalis, kur tik biski isvaziuoji is kelio, ir is karto nuo checkpointo loadina ?
Muziqaz, o tai prie BF3 Dice neprikise nagu? o pats zaidimas tai neblogas, aisku sriptas po scripto eina, ypac su tom kalnu nuosliauzom, bet kur dabar kitaip yra, tad tikrai smagu prasinesti pro ivarias trasas per visa JAV
nepamenu koks paskutinis žaistas nfs buvo, carbon gal
Allure gerai sako. Tie scriptai žaidimą padaro jau labiau filmą, nei žaidimą. Bet pažiūrėti verta, nes gražiai padarytas. Vertinti kaip kaip race žaidimą sunku šią dalį. Chalanges žaidžiant šiek tiek geriau, mažiau tų scriptų. Man asmeniškai iš nfs neblogi buvo ir most wanted, ir shift, ir hot pursuitas čia tas naujesnių
Allure, BF3 yra post factum, buvo pre orderintas ir pinigai jau prarasti. plius pats zaidimas is esmes gerulis, deja kaip dice elgiasi su savo klientais nuleme mano sprendima daugiau nieko nepirkti su Dice logo, nebent tas ateities zaidimas bus be bugu dideliu ir suksis normaliai ant duotos gelezies. O kalbant del skriptinimo, jus bent pagalvojat logiskai kiek resursu kompe/konsoleje reiketu, kad jums generuotu random eventus? dziaukites, kad bent posukius ideda ir siaip kazkokiu kliuciu ruoza duoda paivairinimui.
Na šiaip tai man kas patinka NFS serijoje, kad visos mašinos būna licenzijuotos, turi realius pavadinimus ir yra tokios kokios yra. Ne tai ten, kai kuriuose žaidimuose visoki Corbetti, Tornado ir t.t (Čia konkrečiai iš SS: Velocity) bet taip būna daugumoje žaidimų. Patiko ir panašus Blur, tame tai ir realūs pavadinimai. Px, kad realiam gyvenime ko gero niekada tikrai nevairuosi McLaren F1 ar Pagani Zonda, tai bent žaidimuose smagu tokias pavairuoti.
Blur labai geri prisiminimai man Net platina berods turiu paemes ant PS3
Aaa, td jasna, bo galvoju gal kazka sumaisiau ir dice neturi nieko bendro su BF3 o del skriptinimo, tai kaip ir sakiau - viskas db yra suskriptinta, nieko cia nepadarysi, bet pats perejau sita geima ir tikrai nesigailiu kad pabandziau, tik bent jau su pulteliu manau reiktu ji losti, nors as gonkiu senokai jau su klaviatura nebelosiu
O jis bėga (važiuoja) per Teksasą?
eina per kaimus, nzn ar texasa siekia o siaip rasiau rendamasis pirmu jausmu negalejau atsiplesti, kol neprazaidziau 4-5h scriptintas neskriptintas, tai dzin, svarbu ziauriai fun visi kiti ten NFS jau nuobodus buvo, o sitas vot nenuobodus. Daug tikrai adrenalino
Va katik perejau… tikrai fainas game buvo ne kiekviena per 2 prisdimus pereinu o uztrukau 6-7h ;D na pabaigoje tikrai skriptuku daugoka… typo nlb svarbu kiek issiverzes, vistiek lygiai padaro, nes ten kazkox ivykis turi ivykti Dar tie checkpointai erzina… nes isleki pora metru nuo kelio ir kartoji, o kartais pasikabini kazkur ir negrazina ;D bet siaip retai taip buvo Ir patiko kad pradedi nuo lievesniu masinu, o baigi su maklarenu ar pegani ir pan. ;]
O čia tik man važiavimas kažkoks sulėtintas lyginant su praeitomis dalimis, mašina posūkį suka daug ilgiau… Ir grafika pasirodė prasčiau atrodanti nei Hot Pursuit.