NFS - RUN

Taip - cia tik tau ir pas tave ;D

pats nekrapsciau, bet juokiausi is draugo pasakymu - praleki “trasa”, ataziuoji i degaline ir pasijemi kietesnius ratus uz laimetas saibas… Cha cha Cha cha Cha cha just briliant! Juokiasilabas >>> Y U dont have PC? so Y U cant play it Cha cha

Ai ten isvis logikos nera tame game Cha cha absurdas visiskas logikos prasme, bet vistiek fun buvo Cha cha bet antra karta nelosciau ;]] Bet ir nera man is tu game perzaidziau-uzmirsau. Kazkaip uzsitarnavo vieta lenktyniu game sarase mano Šypsena Beje OST buvo tikrai geras… Šypsena Tikrai Šypsena

Na čia kaip koks Fast Furious, smagu, gražu, bet vartojama tik kartą… Na manau įvertinimas aiškus.

nesupratau tik ka simuliatoriu megejai ten su dirt bendro turejo Nekaltas

Ta prasme?

Jis nesuprato situ NeoNaz zodziu "simuliatoriu megejams sakau - eikit DIRT losti " Cha cha nes ale dirtas irgi yra tokia pati arkada, is simuliatoriu megejai i ji net neziuri Cha cha

Na buvo ten kazkokia ten simuliatorine dalis Cha cha na as nuo Colin McRae Rally 2 neloses tos serijos geimu, tai zinot… gal ir suklydes busiu Cha cha

Gerai, kad nuėmė Colin Mcrae vardą nuo dirt, nes anas būtų grabe apsivertęs.

Geri tie dirt, man bent jau patiko, tik paskutinio 3 nebandziau. Bet ten kosnolems labiau zaidimas, su kontroleriu smagiausia. Aisku atsiranda pridurku, kurie nesupranta, kas tai per zaidimas, vairus pasijungia ir verkia kad netikroviskas valdymas Žliumbia Juokiasi

O pabaigoje ten kuo McF1 duoda pralėkt?