Nemoku gerti alaus

Nemoku gerti alaus

nereikia i.s.s.i.p.i.s.i.n.e.t. ir gert normalu gerima Laimingas T.Y. ALU!!!

tegu ishsi* Cha cha mums daugiau alaus lix

nebent taip Girtas

beje, dabar skanauju george killian’s irish red Niam niam

I KA GALI PASAKYT?

galiu pasakyti kad visa diena buvau nevalges, dabar prisivalgiau ir prigeriau alaus ir man Gerai Cha cha ir shis alus man patinka… kartais uzheina grynai shito alaus nuotaika tai ir nusiperku Cha cha

alus ish tikruju yra tox bishki ryzhas… nu skanus nu Laimingas

va geriu daba ir megaujuosi, alus- skanu!

Negerk to brudo Mirkt, nieko doro jame nera…

Nuo kada alus ryzas?Apakęs Kodel taip prasivardziuoji ant skaniausio gerimo?UžsispyręsMirkt

tokia rushis Cha cha ryzhas jis sau tox…

Pirma karta apie toki girdziu Nekaltas Ziurekit,nenuryzekit nuo to alaus…Be be beMirkt

heh… juokias ji… o ash va ir galvoju ko man barzda paskutiniu metu kazhkokia ryzha bando augti Nekaltas

Tai kad juokinga Liežuvis O kam ta barzda augini?Apakęs Tau ji visai netinka NeValio

ash neuginu Cha cha jin pati kalasi… bet nusiskutu kas 3-4 dienas… vat. fleiminam ishtikro.

Retokai kas 3-4 dienos…NekaltasMirktO kas tai reiskia “fleiminam”?Drovus

tai kad sheshtadieni prasideda baliai… pirmadieni acichiuhini… antradieni nusiskuti Cha cha ir tada sheshtadieniuj kai isheini i trasa vel nusiskuti Laimingas

o fleiminti tai kalbeti apie barzdas temoje kuri yra apie alu Juokiasi

As nekalta,kad tokia kalba uzejo Liežuvis,ir kad Tau ryza barzda auga Cha cha Bet visgi tai susije su alumi-pats atradai sasaja TaipMirktAlus

aaajjj… taigi jio… o tai ash jau pradejau jaudintis kad mes ne i tema Juokiasi taigi viskas gerai tada… Ufff

o temos autorei galiu patarti viena dalyka: ieshkoti kokio geresnio alaus. tas populiariausias komercinis ir mane neretai uzhkala… todel tenka paieshkoti kokio alaus gurmano megiamo… ir ledai vel prasilauzhia Cha cha

…Juolab,kad man barzda tai neauga…MirktIsvis galeciau apie tai nekalbet Kietas Bet vis kisu savo trigrasi Drovus
Aleksionai,o Tu gerk ne sita ryza,o susirask lietuviska AlusTaipNiam niam