Nemoku gerti alaus
nereikia i.s.s.i.p.i.s.i.n.e.t. ir gert normalu gerima T.Y. ALU!!!
tegu ishsi* mums daugiau alaus lix
Aleksionas rašė:
Laukiniuz rašė:
uncleTomButcher rašė:
buna kartais jei visokiu saldziu likeriu prigeri tada alus nelendanereikia i.s.s.i.p.i.s.i.n.e.t. ir gert normalu gerima T.Y. ALU!!!
tegu ishsi* mums daugiau alaus lix
nebent taip
beje, dabar skanauju george killian’s irish red
Aleksionas rašė:
beje, dabar skanauju george killian’s irish red
I KA GALI PASAKYT?
Laukiniuz rašė:
Aleksionas rašė:
beje, dabar skanauju george killian’s irish redI KA GALI PASAKYT?
galiu pasakyti kad visa diena buvau nevalges, dabar prisivalgiau ir prigeriau alaus ir man ir shis alus man patinka… kartais uzheina grynai shito alaus nuotaika tai ir nusiperku
alus ish tikruju yra tox bishki ryzhas… nu skanus nu
va geriu daba ir megaujuosi, alus- skanu!
shpindelis rašė:
va geriu daba ir megaujuosi, alus- skanu!
Negerk to brudo , nieko doro jame nera…
Aleksionas rašė:
Laukiniuz rašė:
Aleksionas rašė:
beje, dabar skanauju george killian’s irish redI KA GALI PASAKYT?
galiu pasakyti kad visa diena buvau nevalges, dabar prisivalgiau ir prigeriau alaus ir man ir shis alus man patinka… kartais uzheina grynai shito alaus nuotaika tai ir nusiperku
alus ish tikruju yra tox bishki ryzhas… nu skanus nu
Nuo kada alus ryzas? Kodel taip prasivardziuoji ant skaniausio gerimo?
aduvancikas rašė:
tokia rushis ryzhas jis sau tox…
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
tokia rushis ryzhas jis sau tox…
Pirma karta apie toki girdziu Ziurekit,nenuryzekit nuo to alaus…
aduvancikas rašė:
heh… juokias ji… o ash va ir galvoju ko man barzda paskutiniu metu kazhkokia ryzha bando augti
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
heh… juokias ji… o ash va ir galvoju ko man barzda paskutiniu metu kazhkokia ryzha bando augti
Tai kad juokinga O kam ta barzda augini? Tau ji visai netinka
aduvancikas rašė:
ash neuginu jin pati kalasi… bet nusiskutu kas 3-4 dienas… vat. fleiminam ishtikro.
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
ash neuginu jin pati kalasi… bet nusiskutu kas 3-4 dienas… vat. fleiminam ishtikro.
Retokai kas 3-4 dienos…O kas tai reiskia “fleiminam”?
aduvancikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
tai kad sheshtadieni prasideda baliai… pirmadieni acichiuhini… antradieni nusiskuti ir tada sheshtadieniuj kai isheini i trasa vel nusiskuti
o fleiminti tai kalbeti apie barzdas temoje kuri yra apie alu
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
tai kad sheshtadieni prasideda baliai… pirmadieni acichiuhini… antradieni nusiskuti ir tada sheshtadieniuj kai isheini i trasa vel nusiskuti
o fleiminti tai kalbeti apie barzdas temoje kuri yra apie alu
As nekalta,kad tokia kalba uzejo ,ir kad Tau ryza barzda auga Bet visgi tai susije su alumi-pats atradai sasaja
aduvancikas rašė:
As nekalta,kad tokia kalba uzejo ,ir kad Tau ryza barzda auga Bet visgi tai susije su alumi-pats atradai sasaja
aaajjj… taigi jio… o tai ash jau pradejau jaudintis kad mes ne i tema taigi viskas gerai tada…
o temos autorei galiu patarti viena dalyka: ieshkoti kokio geresnio alaus. tas populiariausias komercinis ir mane neretai uzhkala… todel tenka paieshkoti kokio alaus gurmano megiamo… ir ledai vel prasilauzhia
Aleksionas rašė:
aduvancikas rašė:
aaajjj… taigi jio… o tai ash jau pradejau jaudintis kad mes ne i tema taigi viskas gerai tada…
o temos autorei galiu patarti viena dalyka: ieshkoti kokio geresnio alaus. tas populiariausias komercinis ir mane neretai uzhkala… todel tenka paieshkoti kokio alaus gurmano megiamo… ir ledai vel prasilauzhia
…Juolab,kad man barzda tai neauga…Isvis galeciau apie tai nekalbet Bet vis kisu savo trigrasi
Aleksionai,o Tu gerk ne sita ryza,o susirask lietuviska