Nemoku gerti alaus

Cha cha jums Moteris ishvis daug mazhiau visur auga Juokiasi bet ir ne be to :wink:
o aluti tai visokio prisiragauju, ir lituvishko, ir rusishko, ir anglishko, ir australishko, ir airishko, ir italishko… nu ir zhinoma amerikietishko Veee

O Tu pavydi,kad maziau auga?Be be beMirktFlirtas
Lietuvisko yra tik tam tikrose parduotuvese?Nekaltas Kodel ant amerikietisko taip bjauriai parodei?Nežinau

plę jei receptoriai pajimtų išsiderintų ir nebeskanus alus pataptų. Nustebęs
beliktų tik susisprogdinti.

gal ir pavydzhiu Juokiasi uzhtat vyrams nereikia visko skustis Be be be
o lietuvishko yra rajonuose kur yra visuomene, chia kur gyvenu tai kiekvienor rusishkoj parduotuvej yra lietuvishko, visi labai vertina ir megsta beje…

o amerikonishkas tai nebent goose island dar geriamas… visas kitas Veee

divisionby0, pritariu Cha cha

Nu,aš irgi rankų nesiskutu !!!ApakęsLiežuvis
Vo,kaip lietuvaičiai išgarsino savo alų,malačiai TaipGeraiKietas Aš informacijos neturėjau,nes mano brolis negeria alaus NeNekaltas Ot,nesusipratėlis Cha chaMirkt

gęrk kitos rūšies. Padeda.

o rimtaj… kox alus pac skaniausias…??? va… pabandziau nusiprkt to D-Light…wokietijoj kai geriau kazka panashaus tai skanu buvo… shito paragavau…tai vos atpylimo nepadariauŠypsena

turbūt skaniausias mano gertas alus yra "zhygoliovskoe" iš litrinių plastmasinių bambalių

jega!!! nais… ciuju man vien linksma gert alu butu ish toi butelio… Cha cha

Dėl skonio nesiginčijama. Bet man skanus Žebenkšties septyniu stiprumA Nekaltas Juokiasi

Nepatinka tai ir negerk. Kam čia per pirevartą siurbčiot ir apsimetinėt, kad gardu?