nauji svetainės baldai
Lietuviški Lyros baldai ilgai laukti, bet rezultatas džiuginantis
o kodel raudona?
noras toks buvo
Grazu kiek dabar toks grozis kainuoja?
cia su miegama dalim? kaip vadinasi sitas modelis?
2500Lt mokejom www.mlyra.ltnorejom be miegamos dalies- nes yra 3 kambariai( dabar i trecia nukeliavo sofa lova)- norejosi kuo minksciau praga open corner modeliux
kazkaip nz svarbu tau grazu man i vaiku kambari panasu
man ir gražu ir patogu ir džiugu už tokią kaina buvo rasti baldą, kurio norime. nes jau mąstėm kad be 4000 Lt apie minkštus baldus negalim nė svajoti. O ėmėm ir radom…ir tai ko norėjom tik va vaikų dar nėra …
joa, tikrai pigiai radote. Bet siaip lietuvisku baldu kokybe yra zema. Puiku, kad pirkote be miegamojo mechanizmo, nes greitai pereina, o meistrai ateja nelabai ka gali pataisyti.
nu nemanau,kad lietuviai prasčiau už lenkus gamina šiaip mokėti už italų minkštus baldus, kainuojančius 10 000Lt nematau prasmės jau geriau gera mašina kol kas esu labai patenkinta
apie lenkiskus … Bet pas mus kita situacija, tik du kambariai ir nebutu kur sveciu guldyti, todel emem italiskus su mechanizmu. Beja irgi ilgai laukti ir tik pries gera savaite atkeliavo.
Lietuviai yra nagingi ir darbstus. Taciau visa, kas pagaminama aukstos kokybes yra eksportuojama i uzsieni. Lenkiski obuoliai valdo
–Bbd aš ant tų polskų obuolių…
jei atvirai pasakius, man tai tragiška . ne dėl kokybės, dėl spalvos…o šiaip atmetus spalvą, gamina lietuvaičiai baldus gerai. dauguma
Labai gražu tik aš gal tas rudas pagalvytes nuimčiau ir kokias baltas uždėčiau pats baldas man labai patiko, tik nelabai dera prie aplinkos. [tai tik mano niekam neįdomi nuomonė ]
Graziausiai yra spintoj tas daikciukas vardu kaljanas
spalvos spalvom šiaip mums lyg ir viskas derinasi kadangi su dizainu ir spalvom mažiau dirbu - daugiau su technika - tai man gražu ir viskas derinasi o pats smagumas tas, kad kai krenti į baldą- užpakalio nesidaužai
na su spalvu derinimu tai ne kas, ne kas…
man patinka o spalvos skonio reikalas