O gal kokių veiksmingų-išbandytų vitaminų plaukuosenai žinot? Nes vaistinėj tai iš karto pasiūlys brangiausius ir visai neefektyvius. Gėriaujau brangius (pavadinimo neatsimenu), efektas - nepastebėjau nieko labai teigiamo
klausykit, ale jei jau toki bliambani esat, ir saudot y kaire ir y desne, tai ko dauguma vyru pliki vaiksto??? negi apvafliuotom rankutem per l=plaukus persibraukt negalit???
patarejai mat atsirado
kiek pamenu duonos standina plauka.
tai jau ant isplautu, ir tada isdziuva taip kaip su kokiu laku. pamenu systra darydavo taip kai buvo cheminy susidejusi
Isbandziau piktzuoliu nuovira ir man lb patiko!! Plaukai tapo minksti, blizgantys ir purus tikrai patariu isbandyti, tik nezinau ar sviesiaplaukmes tinka.
Kadangi mano plaukai tamsus, tai kartais pavartoju dilgelių nuovirą plaukų šaknims stiprinti. Paprastai užpili su karštu vandeniu, o paskui kai atvesta ir išsiplauni su šampūnu galva, praskalauji tame nuovire. O vat kitokiu priemoniu liaudies išgalvotų nenaudoju. Syki dejau kiaušinio kaukę plaukams, tai po to visa savitę likučius teko lauk krapštyti Tokios kaukes nebent sausiems plaukams tinka. Mano riebaluojasi, tai po kiaušiniu - dvigubas efektas buvo :o
plaukams majonezo kauke!!! Super Istepi galva majonezu (geriausia lietuviskas) ir palaikai apie puse valandos, po to isskalauji. Bent jau man veiksminga Kunui labai patinka kavos pilingas.
apie majoneza tai kazhkaip nebuvau girdejus.o kvapo nelieka? vakar uzhsishaldziau leduku su zhalia arbata,bo kazhkur paskaichiau,kad sveika odai…zhiuresim… apie pilinga su kava irgi skaichiau,reikes pabandyt