aishkus dab
Tik dar tiksliai nežinau,kiek laiko Gal Sūnėnas leis prisijungt prie savo kompo,bet tai mažai tikėtina
o kur busi aduvancikas?kaip sventes rosiesi svests?ar visiems dovanas turi?
Aduvancikas jau dabar yra kitur Vilniuje as,Mazut Bet neuzilgo grisiu namo Juk neapsigyvensiu cia,ir taip liaudies pilna Dovanu visai neturejau,tik sliziku,sausainuku… Sesyte mane suprato
VISAS VISAS MOTERIS/MERGYTES SVEIKINU SU NAUJAISIAIS METAIS -čia jeigu kartais nespėčiau daugiau pasirodyti ir pasveikinti…
Ir būtinai pakelkit taures už mūsų Alaus Klubą -kad JIS visuomet gyvuotų
Su Meile-AK dalyvė
su sventem jus visas ir praejusiom ir ateinanciom
aduvancikas kas per naujus nusimato?
Dar užlėkiau
Žinok,Agnut,dar taip nebuvo irgi,kad nieko nežinočiau Tik šiandien EGLUTĘ atveš,ir tai GAL… Namie būsiu-čia tai tiksliai Draugė kvietėsi pas save,bet tada dorai nesusitarėm,tai Ji žadėjo pas kitą Draugę išvažiuot,jei aš nepasirodysiu Žodžiu,turbūt,kad būsim dviese su Raimučiu Niu,pas mus tokie šaunūs kaimynai,kad mes visi siaučiam iki paryčių
SU Naujaisias metais mergaiciukes
Nu ka saulytes,sveikinu jus visas su 2007-metais,bukit laimingos,
su naujais! gerų, šaunių, linksmų metų
Su Naujais visas !!! Tikiuos, kad jie bus tokie sotus kaip gerai nupenetos kiaules
Tik 5 dienos iki lektuvo. Tik 6 dienos iki Vilniaus! Lai lai lai Uz tai ir isgersiu
Pasimatysim, brangiosios, Vilniuje. Galit paplanuot koki susibegima
lai lai lai
o apie kas pagalvos?
superego
kuriam laikui gristi?
kada planuotis?
AČIŪ,Ingaunyte
AČIŪ,Saulyte
Dėkoju,Devi_Zhydra
AČIŪ Tau,Superego Pagaliau Lietuvėlėn grįžti Ar džiaugiesi?
laba
su praejosiom sventem visas ir visus
kaip sekasi?
labai senai nebuvau… tai sazine griauzt pradejo… sakau, kazin kaip mano koleges alaus megejels laikosi idomu…
ar priimsit nuklydusia siela atgal i buri???
Labas,Tyriuk AČIŪ už gražius sveikinimus Gal ir gerai,kad Tavoji sąžinė nemiega ,bet čia juk nieko tokio-gal tiesiog laiko neturėjai?
Žinoma,kad grįžk į būrį…
Labukas Sauluzhe
Teoriskai gristu 7 savaitem, bet is tu 7 viena praleist Maskvoj pazadejau. O vaikinas Jav paprase, kad anksciau atvaryciau ir bent savaite pas ji praleisciu. Tai, jei kazkas labai nesikeis, gryno laiko Lietuveleje tik 5 savaites…