Moterų alaus mėgėjų klubas II
Zinoma, kad grisiu Pabusiu 7 savaites ir vel sparnus kelsiu Taip kad galit organizuot sutikimo vakareli Sausio 8 jau busiu LT
Tai kad ir kaip visur: visokiu yra. Ir tokiu, kad ant virselio gali det, ir tokiu, kuriuos iskart pamirst norisi. Bet galvoje, zinoma, visada tas pats
Lauksim su dūdų orkestru ir raudonu kilimu Ir dar-
superego rašė:
aduvančikas rašė:
Labas rytas
Ach,-karšti,aistringi? Kas kam galvoje Žinoma,svarbu,kad nepavojingi Bet kokie gražūs žmonės,ar ne?Tai kad ir kaip visur: visokiu yra. Ir tokiu, kad ant virselio gali det, ir tokiu, kuriuos iskart pamirst norisi. Bet galvoje, zinoma, visada tas pats
Nu,bet pažiūrėk,per serialus kokius žmones rodo(meksikiečius)-tiek moterys,tiek vyrai…ech
Mano geriausio Draugo sesuo ištekėjo už meksikiečio ,tai vieną vasarą buvo atvažiavę su visa meksikietiška gimine į Šiaulius apsižvalgyt Oi,kaip žybsėjo akimis to vyro broliukai -tiek blondinių aplinkui
aduvančikas rašė:
Nu,bet pažiūrėk,per serialus kokius žmones rodo(meksikiečius)-tiek moterys,tiek vyrai…ech
Mano geriausio Draugo sesuo ištekėjo už meksikiečio ,tai vieną vasarą buvo atvažiavę su visa meksikietiška gimine į Šiaulius apsižvalgyt Oi,kaip žybsėjo akimis to vyro broliukai -tiek blondinių aplinkui
Galiu isivaizduot Mes gi jiems irgi egzotika
superego rašė:
aduvančikas rašė:
Mano geriausio Draugo sesuo ištekėjo už meksikiečio ,tai vieną vasarą buvo atvažiavę su visa meksikietiška gimine į Šiaulius apsižvalgyt Oi,kaip žybsėjo akimis to vyro broliukai -tiek blondinių aplinkuiGaliu isivaizduot Mes gi jiems irgi egzotika
Aha Juk aplink juos vien juočkiai Oi,gražių nuotakų galėtų į savo šalį parsivežt-kitiems seilės tįstų…
juk meksikieciai mazo ugio na…manes nezavi maziukai vyrai
Egoistiška rašė:
juk meksikieciai mazo ugio na…manes nezavi maziukai vyrai
Na,užmetus akį į kokį serialą,visai neatrodo,kad jie visi mažo ūgio-yra ir aukštų Man irgi aukšti labiausiai patinka(ir lyg tyčia,beveik visi ir buvo dvimetriniai ),bet mažiukai -irgi žmonės
Niu ne visi jie mazi Maziukai dazniausiai pobjauriai, bet auksti - mmmm jami
superego rašė:
Niu ne visi jie mazi Maziukai dazniausiai pobjauriai, bet auksti - mmmm jami
Visų pirma-labas,Superego
“Jami,jami” Žiūrėk,dar parsiveši kokį “nepobjaurį” į Tėvynę…
koki tasiaaki tamsesnio gymio ot bus tau superego
- Aurelija (aura)
- 1989-10-26 skorpionas.
- Klaipeda
- alus
- viskas labai gerai.
Egoistiška rašė:
koki tasiaaki tamsesnio gymio ot bus tau superego
Neduok,Dieve ,mes čia prikarksėsim
Tai kad as jau susiradau vaikina Tik jis ne meksikietis Ir artimiausiuose planuose jis i LT nevaziuoja, as vaziuoju pas ji
superego rašė:
Tai kad as jau susiradau vaikina Tik jis ne meksikietis Ir artimiausiuose planuose jis i LT nevaziuoja, as vaziuoju pas ji
Kur gi nesusirasi šitiek plaukiodama?Ech,baltas pavydas-tiek pasaulio pamatyt…
Tai gal Tavasis-amerikietis?NUO-TRAU-KŲ
aduvančikas rašė:
Tai gal Tavasis-amerikietis?NUO-TRAU-KŲ
Amerikietis
O nuotrauku teks palaukt iki mano sugrizimo… Ne tiek daug beliko… Tik 3 savaites ir 3 dienos
superego rašė:
aduvančikas rašė:
Tai gal Tavasis-amerikietis?NUO-TRAU-KŲAmerikietis
O nuotrauku teks palaukt iki mano sugrizimo… Ne tiek daug beliko… Tik 3 savaites ir 3 dienos
Tai ir Tu pas mus būsi Amerikonka
Laukiam tas 3 savaites ir 3 dienas
ogo kokios naujienos…noriu ta amerikoniuka tavaji superego pamatyt ar tik netamsiaakis tamsiaodis
Egoistiška rašė:
ogo kokios naujienos…noriu ta amerikoniuka tavaji superego pamatyt ar tik netamsiaakis tamsiaodis
O Tu jau pavydi,Agnut?…