Moterų alaus mėgėjų klubas II

Labas rytas LabaspanelytesApkabinimas pliurpalytesPaplepėkimMirkt

liabas zuiki Lūpos (rose)

labas rytas Bučkis Šypsena

aduvancikas…na as pavydet moku tik baltai Drovus vistiek niekas neturi Tokio vyro ir Tokio vaiko kaip as Cha cha tai nera del ko labai krimstis Drovuso kad graziu,patraukliu ir visokiu tokiu yra visur tai nereiskia kad visus noreciau turet savo namuose Cha cha

Nekaltasgal jie ir netilptu visi pas tave namuoseMirkt

kad turbut visi tikrai netilptu…net puse manau netilptu Cha cha Juokiasi bet gal ir nereikia…Nekaltas nenoreciau net bandyt Cha cha

Labas ir čia,Ingaunyte GėlėMes čia visai nepliurpėm NeNeNekaltasDrovus

Liabas,Zuika BučkisTūsasĮtariu,kad vakar/šiąnakt gerai paėmęs buvai Cha chaCha chaGirtas

Gerai,kad tik baltai…Apkabinimas Visų ir neturėtum,Agnut NeMirkt

Nius kaip pirstu i aki DrovusFlirtas

Labas

Mano mama reiktu irasyti cionais, bo pliaupia alu kaip koks diedas, eina sau…Veee
As tai kai isgeriu 2 butelius tai iki ryto lakstau syysiu…

Tai tegul ir įsirašo Tavo Mama MirktTaipO kodėl manai,kad tik “diedai” gali gert/norėt alučio?Nekaltas Aš tai nelakstau sisiuko NeTeisingiau-nedaug Drovus

jau antra savaite kaip neatmenu dienos kad nebutu man vyras atvezes alucio Flirtas

Tai geras tas Tavo vyriškis TaipGeraiBet gal nedidelėm dozėm?MirktMirkt

siandien 2litras
seip po litra ApsvaigęsBaisus

Po litriuką alučiaus ir aš po darbo išgerdavau anksčiau TaipAlusDabar nesuskaičiuoju-kaip kada NekaltasNekaltas Kai nedirbu-oi,kiek laiko turiu gert ValioValioTūsas

Oi, senokai čia bebuvau Drovus
kaip laikotės Moteris alaus mėgėjėlės? Mirkt

Sveikinu visas Mergytes,Moteris su Šventėmis AlusAlusAlusButelisDovanaGėlėGėlėGėlėApkabinimas

Labas

Aduvancik,jau nebeishkenti iki rytojausLaimingas

Manęs rytoj čia nebus “ni ducha,ni slucha” NeNeNustebęs