Moters grozio etalonas

Moters grozio etalonas

Taip

Į ją Lietuvoje paskutinėje vietoje lygiuočiausi po Zvonkės.Graži gal graži, bet kai burną praveria tai JĖZAU MARIJA kaip baisu Nekaltas Pas moterį ne tik dailus veidukas turi būti, bet ir bent proto užuomazga Labas

Nebejuokink tu manes Mirkt Is kur tu zinai koks pas ja intelekto koficiantas? Beto lazinuosi kad ji uzdriba daugiau negu tavo visa seima kartu sudejus, apskirtai yra normaliai ir nereik cia protinguoliu ieskot kiekvienam grazim zmogui, o pas ka nera proto uzuomazgu sedi psichineje ligonineje Kvankt?

o tu žinai koks jos intelekto koeficientas? Cha cha

n’tache galva susitrnekiai brangioji? Pavargęs Cha cha

pasaulyje tikrai ne grozis svarbiausia Nekaltaso siaip Goda tikrai nera pati graziausia moteris…

iJonas>> o tau su galva viskas gerai?

tai klausiu ar tu žinai. na jeigu neatsimeni ką rašei prieš dešimt minučių tai tavo turbūt irgi ne itin didelis Mirktir beje, ne koficiantas, o koeficientas Mirkt

n’tache as nezinau jos koficianto, o prie ko cia? Prie stai zmogus su nicku Ogust interpretavo taip lyg pas ja “nera proto uzuomazgu” Cha cha

Nu taip tau sako zmones kurie mato kad tu negrazus ir nori uzjaust/nuramint del to Cha cha

ble ble, kaip man patinka žmonės nemokantys rišliai ir argumentuotai kalbėt ir dar prie visko disleksikai Myliu Myliu Myliu Myliu

Baisus

Mano šeima uždirba tiek kiek mums gana Liežuvis Bent savo kūnu neprekiauja maniškiai tėvai

Dieve mano PavargęsKas tiesa, tas nemelas.Proto ir gero skonio jai Dievas pagailėjo.

Ir vėl su ta savo Goda… Ufff

Na taip, man ji grazi (tik kazi kodel jai prabilt net reklamose neleidzia?) Bet tai ne etalonas, toli grazu. Etalonas tai moteris, kuri yra simpatinga, isprususi ir visuomet zinanti savo vieta. P.Godos prota izvelgiu tik vienu vieninteliu aspektu - ji moka naudotis tuo, ka turi geriausia. As pvz neturiu tiek laiko ir pinigu, kad galeciau atrodyti kaip lele. Todel naudojuos kitu savo ‘geriu’ - mokejimu bendrauti. Tai tiek Laimingas

Brangieji, dėl skonio nesiginčyjama- ar verta kandžioti vieni kitiems gerkles vien dėl to, kad kažkoks viešas asmuo vieniems patinka, kitiems ne?

Aha Halo, o tau tai Dievas proto ir gero skonio tikrai nepagailejo Juokiasi Protigna ir turi gera skoni, o gal ir dar grazi? isvis super Flirtas

ale,rimtai iskur zinot kiek pas ja proto? cia tau Jonai etalonas?,na ,kas vienam etalonas,kitam fekalija.