Moters grozio etalonas

Nesu nei buka ir nei baisi. Mąstau realiai.

Tu pvz neturi grozio ir tiek, nevisi grazus, taip kad tu ir noredama nebutum tokai grazi Juokiasi o cia kad bendraut moki, kas tau sake? pati sugalvojai? ai tebunie

Jo nezinom, bet elementaru kad duri zmones iki televizijos nedaeina o dazniausiai guli ligonineje. Taip kad ir nekalbekim apie jos prota Šypsena

aha aha. cia pati sugalvojai? Cha cha o gal apsakyk man, tu tikrai protingesne uz goda ir geresni skoni rubams turi? Nekaltas Cha cha

Tikrai taip. ŠypsenaMačiau ir skaičiau interviu su ja. Susidariau įspūdį, kad ji nėra proto bokštas. O apie drabužius, ši nuotrauka puikiai įrodo, kad ji juos neitin mėgsta. Manau, todėl tau ji ir patinka. Tiesa? Cha cha Nekaltas

Gražiai čia Jūs kapojatės. Juokiasi

manai,kad visus ka rodo per telivizija yra protingi??? na,o kaip tie kuriuos rodo tik del ju isvaizdos,ir jiems nereik praverti lupu?(o tokiu laidu tikrai yra)ar jie ir gi pasizymi dideliu protu ,nes zino adresa i savo darba?

NU tirkai protigna esi kad is interviu poros pamatytu padarai isvada kad tu uz ja protigesne. o is vienos nuotraukos kad ir skonis pasiregimo prastas jos o tavo geresnis(cia gal ja iliepe per fotosesiaj toki apsrengt?) o as manau kad tu negrazi o ji grazi, kaip sake gerb. moderatorius visu skoniai skritingi Linksmybės

gal tik tau Jonai mes esam negrazios,o kitiems etalonai…nepagalvojai,kad kiti nesivadovauja vien tavo skoniu …

Figūra tobula Myliu visa kita (veidas, plaukai,stilius) tai jau skonio reikalas Šypsena

na tai isduok mum paslapti,Jonai,kaip tu nustatei Godos protingumo koficianta…ups,atisprasau,koeficienta?

grazumas, sexualumas mazdaug vienodai visiems vyr. giminei Šypsena o tu (jeigu) beforme, nutukus butybe turi vyra/vaikina tai gal tu jam grozio etalonas? tiesiog patinki kokia esi, kad ir negrazi. ir aisku tokiai butybei be sansu susirast grazuoliuka vyruka koki enrike iglisija Myliu Cha chakaroc valinkit, tingiu cia “izedinet” jus Miegantis Užsispyręs Angelas

TTiara, as jos koficiantto nestaciau. as net apie jos prota neuzsiminiau pradzioi. JUS pacios moteirskes pirmso rpadejot sakyt kad ji neprotinga ir t.t. BUk maloni pasiskaityk diskusija nuo pat pradziu Labas

o kas jeigu as esu manekene??? rimtai,esu tobulos figuros,

tu ja gynei teigdamas,kad mes nesam tokios grazios ir protingos,na gerai einu pasiskaitysiu nuo pat pradziu. p.s.:as neteigiu,kad ji neprotinga,as jos nepazystu.beja!

iJonai, nusišneki švelniai tariant, bet neesmė Šypsenaįžeidinėt tai nieko nereikia, visi išsako savo nuomonę. ar laikaisi principo, kad geriausia gynyba - puolimas? įspūdžio nedaro :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tau ji graži, kitam gal negraži, so? Grožis neturi kažkokių nustatytų matų, tad tikrai negali sakyt, kad kažkam “negerai su galva” tik dėl to, kad nepatinka kažkokia Goda.

čia jau pas logopedą reik kreiptis, jei per tiek kartų neišmoko Drovus

o gal Godos intelektas matuojamas specialiu ir kitokiu negu visiems kitiems matu - kofiaciantu? Idėjajeigu rimtai, aš prieš ją nieko neturiu - man yra visiškai absoliučiai pė iks, kad tokia yra, ir lai jinai būna, bet šita diskusija ir ypač gerbėjo argumentacija - pribloškianti Cha chabet kažkodėl neabejoju, kad prie tos pačios grupės narės Karinos, tokių atsiliepimų ir pasvarstymų apie intelektą arba talentą - nebūtų Mirkt

na ,gal galima nuimti balu nuo Jono proto koeficiento ? Cha cha

aciu uz pamokeles. enternete rasau taip kaip priprates ir kaip man greiciau Kietas as berastis