Metas ruoštis žiemai
Parduodu praktiškai naujas žiemines Dunlop SP Winter Sport 3D R16 205/55 padangas (4 vnt.). Aukštos klasės padangos, pagamintos Vokietijoje. Praeitą žiemą pirktos “Egzotikoje”. Padangos yra su originaliais naudotais vokiškais Audi ratlankiais – 16`, 5x112, 57.0. Ratlankiai švarūs, tvarkingi, matyti vos keli smulkūs įbrėžimai. Komplekto kaina – 1200 LTL. Be to, pridėčiau du originalius Audi ratlankių viduriukus. Daugiau nuotraukų - [biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2296921-=(11232 3493](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2296921-=(112323493)Daugiau apie padangas -padangos123.lt/e/sp-winter-sport-3d/Veiksmas Vilniuje. Jei ką domina - PM.
nauji nokianai ana sezona tokiu ismieru 880lt 4vnt…hmmm,na yra tas gopsumas pas lietuvius
Droo2, pasižiūrėk skelbimuose, kiek kainuoja šitos padangos. Nuo 800, plius ratlankiai apie 400.
Sveiki dalyviai.
o kalpokai užsideda ant šitų obobų? nes jie tokie baisūs, kad uždengt reiktų
jos yra devetos,o kiek kainuoja naujos,tai kaip ir netenka prasmes as nemusu nei kainos,nei as jas pirksiu,nei man ju reikia…tiesiog jau matom per kasio chiampa iki ko privede lietuviskas gopsumas.
prieš metus ant labalo eitų
droo2, aš rašiau, kad pasižiūrėtum SKELBIMUOSE, kiek kainuoja tokios padangos (naudotos), prasideda nuo 800. Už naujas sumokėtum dvigubai - 1600.
biesas zino,kas turi saibu padangom virs 1klt,tai bet kokiu atveju pirks naujas gumas,o kas neturi naujom,tai uz senas vargiai moka 1.2klt
Naujos padangos plius ratlankiai - virš 2k. O čia praktiškai naujos, labai geros padangos už nebrangiai.
blyn ir man reik gal parduot. dvi ziemas tik vazinetos. noriu pereit ant kitu ratlankiu ir R16. R15 nesolidna respekto gatvej negaunu.
pusbratkis r15 apynaujas bridgestone ziemines padangas su lietnYkais nupirko.250lt uz komplekta
man tai ziema respekto gaunas tas katras geriau pravaziuoja… siais metais jauciu dar mazesnes sasyskas mausiu
Kaip Prasminga > uz 1000 pasiimi nauju normaliu zieminiu komplekta (tarkim, Sava), uz 1200 apskritai pasiimi naujas dygliuotas GoodYear. Be didesniu nuolaidu netgi, tiesa - reikia pirkt iki rugsejo. Sitie dunlopai - europinei besniegei ziemai, su kietu kaip akmuo protektorium, israizytu smulkiomis lamelemis… Jei kam atrodo, kad jos gerai lipa is sniego, tas nera vaziaves su normaliomis frikcinemis zieminemis. O jei lietuvis perka devetas ziemines, jis perka jas uz 400Lt komplektas maksimum, brangesnes sunkiai ikishi… Man reikejo butent tokiu ismatavimu padangu automobilio parvarymui is Europos i LT, tai va tokiu optimistu pardaveju prisiziurejau tiek, kad dameciau 200 ir pasiemiau naujas Savas Eskimus - bent panasesnes i ziemines.
daugiausiai uz deveta padanga mokejas 160lt, bet jos naujos buvo gerokai brangesnes nei sitos.
ddt, pirmas dalykas, kaip tu ir rašai, jau praėjo tas laikas “iki rugsėjo”. Antra - šitos padangos kainuoja 800, ratlankiai - 400. Nemanau, kad čia labai daug. Ypač jei žmogus dar nori pasidėrėti.
bratka is bangiecio tokiu ismieru nusipirko mp59 pries 3metus…berods uz naujas 900lt…belenkokios geros gumos ir iki siol ziemom vaziuoja atsiputes ir ratlankius uz 400lt lietinius
auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/volkswagen-golf/ id-1781824?qt=tiktu toks guolis babajui is norvegijos?
Apie “Savas Eskimus” na nzn, bet sitoms Savoms dar daug bristi iki bet normaliu zieminiu, Nokian, Dunlop, Continental lygio. Cia nepalyginimas. Beje, taip, iskart atsakau - turejau net 2 komplektus, todel zinau, ka kalbu.