kaip > praejo ar nepraejo, bet zmones visvien uz sesiolikines paprastai daugiau 400 neduoda, nebent tai butu Normalus frikciniai Nokian. Arba jei zmogus pakankamai nieko nesuprantantis… O padangos kainuoja ne tiek, kiek prasai, o tiek, kiek uz jas gausi Auris > kietos Dunlop ir minkstos Sava… Gali nebetest, aciu. Nebe desimt metu vairuoju, kad nezinociau ir nebuciau isbandes, kas kaip ir kodel skiriasi. Testuose beje kritikos nelaiko net ir minkstosios Dunlop ziemines. Nebekalbu apie kietojo misinio, jei jas naudot toje salyje, kur ziema yra kaip ziema, o ne kaip vesus ruduo (70 proc geografines Europos). Butu mano valia, Lietuvoje jos butu vadinamos universaliomis
Duodu uz padangas 400. O ratlankiu man nereikia.
ddt, nori pasakyti, kad praktiškai nevažinėtos padangos, kurių naujų kaina prasideda nuo 1600LTL, yra vertos 400 LTL? Kaspas, Mangumo paklausk, kur jo pusbratkis pirko naujas padangas su ratlankiais už 250LTL už komplektą. Ten ir nusipirksi
ddt, pries “nebetesdamas” isiskaityk, ka rasau. “normalios ziemines” - tau cia kieti dunlopai? as kalbu apie graspikus, kaip pvz. Ir sustacius tuos pacius graspikus su tavo mylimom sava - tu eskimu “minkstais” tikrai nebepavadinsi. dabar gali nebetest
kaip-prasminga, aciu uz patarima - pasinaudosiu.
Nėr už ką. Sutaupysi.
as jau sakiau kiek jos vertos…su ratlankiais 1klt gausi,blogiausiu atveju 900lt
400 uz tokius ratlankius…aisku skonio reikalas. 300 dar butu galima moket jei dar centriukai butu
Auris > pastatyk tuos 3D us Savom i lietuviska ziema, kai kainu skirtumas tik 200 lt. Skirtumas bus ziaurus dunlopu nenaudai. Mes kalbam apie tai. Tu gali lygint nors zieminius sportinius monstrus, ir lygint su Savom. Bet lyginam 3D su S+. O Graspic pernyksciuose testuose pasikrove juodai. Visiskas pravalas. Tai bijau, kad Savos nebutu visa galva auksciau prasminga > kiek gausi, tiek jos ir kainuoja. O kiek prasai - tavo reikalas, nors ir milijona prasyk - tai nera kaina, tai tera tavo lukesciai
ddt, nelabai zinau, kas tas 3D ir S+. Aj, supratau. Bet as jau tau sakiau, kad nelyginu savos su 3D, kam tu man darkart tai kisi? Sakau tau labai atvirai ir paprastai, maziau tikek testais. Darkart - nu turejau as tas savas ir turejau/turiu tuos pacius Dunlopus, Continentalius ir Nokian’us minkstus zieminius (ne 3D tipo, kad tau aiskiau butu) - nu geriau ir zymiai geriau. Bet tu man vel pazersi “argumenta” testas? Jei rimtai, mano savo laiku atsisakydavo vaziuoti Accordu apmautu tom tavo Savom Ir zinai i kokia ji mieliau sesdavo - ogi i e39 (rwd) su graspikais viena sezona ir Nokianais kazkokiais kita sezona. Pasidaryk isvadas pats.
As dar syki sakau: jei man nuotraukos autorius uz 800 siulo devetas kietas 3D, tai as geriau uz 1000 pasiimu naujas minkstas S+. Prasidusinau vasara per skelbimus ir svalkes, tokiu sesiolikiniu zieminiu sliku prisiziurejau, arba tokiu kosminiu kietos gumos Dunlopu (sutapimas turbut) kad dnet be komentaru - o zmones gi perka tokias ir vazineja… Atrodo, visa laika as apie tai kalbejau, o tu - graspikai, graspikai As isvadas padares. Jos vadinasi dygluoti gudjerai S+ tai tik gryzimui per PL ir DE, ir netgi tiek teprabegusias (kiek cia bus, 2000 km)as neisdrysiu pardavinet daugiau kaip uz 600, ir jei gausiu 500 busiu laimingas kaip saldaini gaves O cia kieti nenauji ir uz 800