Nu manau abu būdai įmanomi, tačiau abu sunkūs. O kuris labiau prie širdies, renkasi būtent tas, kas meta. Man pvz. taviškis niekaip nepraeitų. Tiesiog atitolinčiau galutinį rezultatą, ir dar nervus susigadinčiau Na bet svarbiausia gi mest, ar ne taip?
Svarbu neturėti pirmom metimo dienom daug laisvo laiko. Dar reikia didelio noro mesti ir motyvacijos ( sveikata, dantys, finansai, dar kas nors). Ir dar VALIOS. Pati mečiau prieš pusmetį ( rūkiau 7 metus). Dar ir dabar kartais užeina nežmoniškas noras parūkyt, tačiau laikausi Tiesa, iš pradžių buvo labai sunku mest… Iš pradžių išsilaikiau savaitę ir parūkiau. Tai tada nusprendžiau, jog metu rūkyt, bet kai jau be proto norėsiu, tai vieną sau leisiu sutraukt, bet ne dažniau nei 1/dieną. Porą dienų ištempdavau, tada vieną surūkydavau, bet nerūkymo dienų vis daugėjo ir išvažiavus į kelionę, savaitę nerūkiau ir nuo tada neberūkau visai. Tikiuos ilgam Sėkmės ir jums !!! IR VALIOS!!!
na vis del to manau, svarbiausia - uzsispyrimas, kai chia rashe vienas banginis… Reikia labai noreti, nes jei nera stipraus pasiryzimo - nepades nei sistemos, nei pleistrai, nei nikoretai, nei niekas. Nors… mano vaikinas uzkietejes kaminas nuo ankstyvos paauglystes nesenai mete. Tiksliau - perejo prie pypkes. Bet pypke yra rukoma retai ir … jos dumas kvepia. Tai jau pramoga - ne butinybe. Ir susiruoshiau ir ash… 10 metu prarukiau - man uzteks shitos pramogos Tikiuosi esu pakankamai uzsispyrusi ir valinga. O jei pasirodys kad ne… pades principingumas, nes jau visiems giriuosi kad metu. Po to bus gedinga labai - neva tai metu metu, o vel tyliai traukiu… Be to vel sustipreja skonio, kvapo pajautimas… et…