METANCIUJU RUKYTI KLUBAS

ash irgi nerukau jau 11 dienu!!!

ash manau geriausias budas paimt ir mest be jokiu ten mazinimu!!!

Nu manau abu būdai įmanomi, tačiau abu sunkūs. O kuris labiau prie širdies, renkasi būtent tas, kas meta. Man pvz. taviškis niekaip nepraeitų. Tiesiog atitolinčiau galutinį rezultatą, ir dar nervus susigadinčiau ŠypsenaNa bet svarbiausia gi mest, ar ne taip?

Svarbu neturėti pirmom metimo dienom daug laisvo laiko. Dar reikia didelio noro mesti ir motyvacijos ( sveikata, dantys, finansai, dar kas nors). Ir dar VALIOS. Pati mečiau prieš pusmetį ( rūkiau 7 metus). Dar ir dabar kartais užeina nežmoniškas noras parūkyt, tačiau laikausi Mirkt Tiesa, iš pradžių buvo labai sunku mest… Iš pradžių išsilaikiau savaitę ir parūkiau. Tai tada nusprendžiau, jog metu rūkyt, bet kai jau be proto norėsiu, tai vieną sau leisiu sutraukt, bet ne dažniau nei 1/dieną. Porą dienų ištempdavau, tada vieną surūkydavau, bet nerūkymo dienų vis daugėjo ir išvažiavus į kelionę, savaitę nerūkiau ir nuo tada neberūkau visai. Tikiuos ilgam Šypsena Sėkmės ir jums !!! IR VALIOS!!!

Apkabinimas Labas malacius , laikomes ir toliau Angelas

Geras budas tik as ji labai greit praejau, pradejau nuo puse cigariuko per diena, ir taip sawaite ir db jau sawaite kai wisai nerukau… ir dziaugiuos… Šypsena

na vis del to manau, svarbiausia - uzsispyrimas, kai chia rashe vienas banginis… Reikia labai noreti, nes jei nera stipraus pasiryzimo - nepades nei sistemos, nei pleistrai, nei nikoretai, nei niekas. Nors… mano vaikinas uzkietejes kaminas nuo ankstyvos paauglystes nesenai mete. Tiksliau - perejo prie pypkes. Bet pypke yra rukoma retai ir … jos dumas kvepia. Tai jau pramoga - ne butinybe. Ir susiruoshiau ir ash… 10 metu prarukiau - man uzteks shitos pramogos Šypsena Tikiuosi esu pakankamai uzsispyrusi ir valinga. O jei pasirodys kad ne… pades principingumas, nes jau visiems giriuosi kad metu. Po to bus gedinga labai - neva tai metu metu, o vel tyliai traukiu… Be to vel sustipreja skonio, kvapo pajautimas… et…

jau 18 dienu be dumo Laimingas

jokiu ten budu ir programu nereikia ieskot … jei neistize esat imsit ir mesit … rukiau kelis metus … o dabar jau antri metai be dumo

pritariu del tu budu ir programu… reikia paimt ir mest …

O as jau 12 dienu ŠypsenaLabai gerai jauciuos Taip

sveikinu ash irgi nuostabiai jauciuos ir noras jau visai dingo…

as ir noriu mest rukyt Taip

Na man dar noras yra ir labai didelis, bet atsilaikysiu Taip

Kas maiso? Nekaltas Tereikia paimti ir neberukyti ir kenteti Cha cha

jo prie alais bokaliuko tai ir man sunku atsilaikyt , bet laikaus . Labas

tai pradek nuo shiandien o mes tau padesim savo patarimais Apkabinimas

sveikinu ash irgi nuostabiai jauciuos ir noras jau visai dingo… Na man dar noras yra ir labai didelis, bet atsilaikysiu Taiplaikykis ash su tavim Cha cha

o as jau antra diena be Kietas[nutariau pasigirti cia jum Juokiasi ], sunku, bet istverciau. tik kolkas dar nesu nutarusi galutinai atsisakyti cigareciu. Cha cha

Na bet gerai kad ir sumazainai Taip