Mesos vytinimas

Mesos vytinimas

Kvankt?

tada visi kiti prieskoniai skaityk veltui išmesti

[/quote]

ok, tebunie ismesti, paziuresim po dvieju savaiciu Cha cha
P.S. http://www.bushcraft.lt/2011/12/vytinta-mesa-kiauliena 200-300gr marinatui ant kilogramo mesos turbot irgi yra nesamone, ane?nes juk tuoj kristalai prades ten augti…arba http://www.youtube.com/watch?v=cEQsiJ1xmBY - cia turbot kilogramui mesos 3-4 saukstai (kas ir yra apie 20gr) irgi yra nesamone, ir zmogus seip sau deda kitus prieskonius, ane?taip kad nereikia sneketi, jei ner ka pasakyti…

[quote]druskos dejau kilogramui 20gr
[/quote]
Kvankt?
tada visi kiti prieskoniai skaityk veltui išmesti

uzkreciau Juokiasi

na jau uzmarinavau, gavosi 4 gabaliukai, druskos dejau kilogramui 20gr, kaip cia kazkur rase, visu kitu prieskoniu pagal skoni, cesnaku dvi galvutes Šypsena kam idomu, emiau saldvos lietuviskos prieskonius zverienai, susimaliau pipiru biski, ir turejau dar is graikijos parsiveztu prieskoniu kiaulienai, jie ten labai tinka man atrodo tokiam dalykui (raudoneliai, kalendra, garstyciu milteliai, ir dar kazkokie keli, kuriu pavadinimo neiskaitau), tai bedarant uzkvipo visi namai Cha cha suo ausim staciom ir seile nutysusia laksto, katinas uodega iskeles, bus jauciu tuoj - kabo kabikas, tupi tupikas, o zmona pirsta prie smilkinio sukioja, bet matyt pavydi, nes besilaukiancoms negalima ale zalios mesos valgyti Cha cha

bus per suri
mano manymu tas pasakymas pasiima kiek reikia gal tik lasiniams tinka

Nu ka, neislaikiau, apsipirkau siandien, guli ilgas nugarines gabalas, eisiu tuoj marinuoti Cha cha

o su mesa nera tas pats dalykas, kaip tarkime kai lasisa kepi druskoje apklojes?ji ten pasiima gi kiek reikia druskos ir viskas?ar mesa kiek desi, tiek gers druskos?

Tavo toj yatubėj irgi gan saikingai druską deda, esmė ta pati - nesūdai mesa, o tik padruskini.

Tavo receptas visai kitoks nei tas pagal kuri as dariau, pagal manaji druska buvo naudojama dregmei istrauk kiek as suprantu… http://www.youtube.com/watch?v=cEQsiJ1xmBY na reiks pameginti merkti jau i padaza chaman ir ziuret kas gausis, gal bus valgoma Šypsena

Mano kiek ansčiau duotam recepte parašyta kiek druskos ir kaip reik dėt.
Prieskonių parduotuvėse yra pirkti ožragių sėklų, pačiam susimalt nebus sudėtinga manau.

ARSas, gal apsviesi?

Tas galioja tiek žuviai, tiek ir mėsai vienodai.

nu tai as nieko nesakau as cia kap prielaida tokia daleidau nes mesos nevytines tai nezinau tik taip pamasciau TaipTaip

Kaip nustatyt kiek reikia mesai druskoja prabuti? beje ne i tema bet kas per velnies tie ozrages milteliai (fenugreek powder) kitaip ji vadina "chaman" ir kur jo gaut?

O tu pabandyk druskoj palaikyt ne BELEKIEK, o TIEK KIEK REIKIA, ir paskui nemirkes išvytink - pamatysi kad bus 3xGeraiGeraiGeraiMirkt

o jei mesa daryti marinate o paskui pamerkti y paprasta salta vandeni kad atiduotu visa druska na esme kaip vytinant zuvi darai pirma druskoje belekiek o paskui uzmerki y vandeni atmirkai ir kai isisvyta buna Gerai zuvyte tai gal ir mesa tai galimaNekaltasNekaltas o paskui istraukes is vandens apibarsta ten visokiais pipirais zolelemis ir dedi vytintiNekaltasNekaltasNekaltas

supjausciau mazesniais gabaliukais nei filmuke, galbut perdziuvo tada mano mesyte, reiks bandyt jau tada i prieskonius det, dekui uz pasisakymus Gerai

Dažniausiai taipTaip Jei pelėsis - paviršius turėtu būti drėgnas/glitus, ant sauso pelėsis negyvenaNe

tai faktas kad nuo druskos zuvi kai vytini ir gi taigi baltuoja tipo toks vaizdas kad pelesis