Mėsa

jei jau tau manieji zodziai atrodo kvaili, tai as apie tavuosius, ypac sio komentaro, patylesiu. ir is vis ko cia bruki savo nuomone, jei tau tai atrodo nesamone, nusispjauk ir eik kur tau tik patinka.

taip taip. tyledama kartais gali protingesne pasirodyt, bet tik kartais Cha cha ir, ne, tu klisti, mano nuomone man per svarbi, kad siulyciau ja kam papuola. as tik mhm… nesutikau su tamistos issakytais teiginiais. nes jie kaip ir kvaili. tu jau neisizeisk Cha cha

taip taip, ko tik neprisigalvojama, kad savo kvailystes pateisint… ir kaledu seneliai, ir fejos su elfais, ir, va, ezoteriniai pasauliai Juokiasi

vai vai kokie mes smaikstus, bet ir velgi, mielasis, vaiku pasaulio su dvasisku cia nemaisyk Liežuvis

Pasikartosiu. Valgykit ką norite, kad tik būtumėte laimingi. To vk_

Nesidangstau gražiai žodžiais , o remiuosi faktais. Statistikos galite rasti ir internete. Šiokias tokias statistikas turi visos ligoninės…

eolo arfa teisi…is esmes turetume buti tolerantiski vieni kitiems ir neturetu buti svarbu, ka zmogus valgo…tiek vieni tiek kiti linke persistengti: mesedziai tyciojasi is sieno valgytoju, o vegetarai pasipute ziuri i “nedvasingus”, “nenusimanancius apie vedas Cha cha” lavonu valgytojus Baisu… kas del statistikos - galiu garantuoti, kad tyrimas apie mesos poveiki sveikatai, kuri uzsake PETA tikrai skirsis nuo tarkim, mesos kombinato uzsakyto tyrimo Juokiasi…taip, kad statistika irgi nera visagale… as asmenishkai tikiu ta teorija, kad siaures klimato zonose gyvenantiems zmonems, ar bent jau didelei ju daliai mesa reikalinga, nes is augalu tam tikros medziagos pasisavinamos leciau arba sunku surasti pakaitalu…zinoma imanoma buti vegetaru ir shiaureje, taciau reikia gerai nusimanyti apie mityba…bo kitaip galima susirgti mazakraujyste ir panashiai… taip pat man itikinama atrodo teorija, kad mesos reikalingumas priklauso nuo kraujo grupes, berodz I grupei mesa butina ar kazkaip…nors girdejau vegetaru, teigianciu, kad jei butent tokios kraujo grupes ir puikiai apseina be mesos Šypsena… vienu zodziu, kaip kas nori, taip tegul ir maitinasi ir nenurodineja kitiems, ka galima valgyti, o ko negalima Nekaltas

Jūs čia ne apie mėsą diskuotuojate, o kandžiojatės, o jei tas vegetarizmas turėtų švieisinti kažką, tai čia aš tokių šviesuolių nematau… LiūdnasGaila. Ne nuo mėsos mūsų sielą tamsėja, ne nuo mėsos… Valgykit ką norit, tik nekiškit kietiems savo bliūdo. Tolerancijos stoka nieko nepuošia.