Mergina ir sportas…
mano gyvenime sportas lb svarbus.labai juo domiuosi.ypac futbolu ir krepsiniu.BET,jokio alkoholio negeriu niekad ;]]
kase ziuriu tik, kai svarbios europoj ar dar kur varzybos buna. futbolo nemegstu. dailusis ciuozimas grazu, bet ji rodo tik per oplimpines zaidynes… visi kita net nzn… kaip ir nelabai… ir nesakyk, kad visoms merginoms rupi tik lakuotis nagus, teptis pudra ir miegoti soliariume, nes nei vieno is situ isvardintu dalyku as nedarau…
Is tikruju tai gal ir nelabai gerai pasakiau kad panom beveik visom rupi ti soliariumai lakuoti priiauginti nagai ir pan…bet tokia isvada padariau ne is sventosios dvasios…paziurekit - ieini i girls foruma ir cia is 20 temu 4 apie soliariumus, 5 apie dirbtinius nagus ir t.t. …ka daugiau galvoti??? O sporto forume merginu tikrai mauma renkasi…
Na mano gyvenime,kaip tik ir neleika vietos pudros tepimui, nagu lakavimui, ar miegojimui soliarime(Brrr), bet visada smagu paziureti Dakaro ralio kronikas(reportazus) ir dar smagu paziureti F1 lenktynes.O del krepsinio, tai nusivyliau,na bet rezultatus rungtyniu pasiziuriu…Siaip ir i treniruotes tenka nusivilkti, bet tik del sveikateles, kad prie stalo nesuliciau nesulaukius 30 )))
negerai saulyte reikia save priziureti, ir savo uzpakaliuka pajudinti, pasportuoti vien sexo gali buti per mazai
siek tiek domiuosi
Aš pakeliu bokalą alaus ne tik už sportininkų pergalę .
Man sportas net labai patinka … megstu vaikscioti i rungtynes … nepraleidziu nei vienu kases rungtyniu per TV, jei zaidzia normalios komandos, zinoma, ypac fainai ir prie alaus bokalo … taigi, ne visos tokios …
Iejus i si foruma man tik ir kyla mintys, kad merginos daugiau nieko nedaro iskyrus nagu lakavima, pudros tepima ant veido, miegojima soliariume ir taip toliau…bandziau kzka panasaus sukurti sporto forume - bet ten merginos reti sveciai… Paneikit mano nuomone ir pasakykit, kad be grazios veido odos ir ilgu nagu jums rupi dar kakzas…turiu galvoje sporta,na ne ta begima takeliu ar atsilenkimu daryma vakarais Negi nesidomite sporto pasauliu? Negi nepakeliate sampano taures (arba bokalo alaus) uz savo mylimos komandos pergale??? Tikiu, kad tikrai yra merginu kurioms tai idomu, bet ar daug tokiu???
buvo idomu, kai buvau 14-os O dabar tik olimpines varzybas patinka ziureti
pati ne pora metu sportavau… sportas visu zmoniu gyvenime yra - vieni sportuoja, kiti bent paziuri dabar jau tik paziuriu… o kartais norisi, kad vel ziuretu i tave… o ne tu i juos
MAn irgi tas pats…Kartais net ziureti nesinori i kitus kurie sportuoja…O kas baisausia, kad nera kur sportuoti, jei neturi storos pinigines… Noreciau kartais grizti i mokyklos laikus…
as del traumu negalejau sportuot… o dabar guli abonentas i sporto kluba ir nebuvau dar nuejus
Siaip jokiu sporto varzybu neziuriu nebent kokias labai svarbias arba olimpiada Noreciau lankyti sporto kluba, kad figura grazesne butu, bet pinigu tam nelabai turiu, o ir tingisi
as sportu domiuosi… ir aktyviai leidziu savo laisva laika ir galiu paneikt ta nusistovejusia nuomone apie merginas,kad jom terupi tik nagu prieziura ar sveika oda…zinoma tai taip pat svarbu…bet yra be situ dalyku ir kitu pomegiu
vakarais darau atsilenkimus, anksciau darydavau rytine manksta, bet dabar laiko truksta wa! o siaip ziuriu svarbesnias varzybas l.rytas jega
sportas anksciau teko lankytis plaukimo varzybose ir krepsinio lux o sportuot irgi megstu ypac su dviratuku vasara vazinet
O man irgi ne vien ilgi nagai ir pudra rupi…stebiu sporto pasauli ir domiuosi… nesvarbu kad dazniausiai tik svarbesniais ivykiais…tenka ir kitokiu isgirst… sportuot nesportuoju… nera kada… bet sportas niekada nebuvo man svetimas ir niekada nebus neidomus… demesio19ta> labai vykus tema… pagaliaus kas nors naujo sitam forume saunuole, kaip visada
As pradejau vaiksciuot i sporto kluba,ir nereikia butinai turet stora pinigine,ten tiesa tik gelezis,bet kuna sustiprint galima,formas patobulint,reikia jau ruostis vasarai Sportu mazai duomiosi kazkodel