mylim mylim mes tą sportą ir alaus bokalą už mylimą komandą pakeliam ypač žiūrint krepšinį
aisku, pirmiausia reiktu issiaiskinti keliu centimetru tavo kasdienine pinigine, o paskui spresti ar tai daug ar ne sporto klubui… o del to, kad dauguma merginu nesidomi sportu tai man ir keisciausia…visos tik nagai, lupdaziai, figura ir t.t. o paskui puse lietuvos mergaiciu verkia kaip jos nesutaria su berniukais ir pan. ne ne as tikrai nesakau, kad neturim rupintis savim…jokiu budu, tai ir turi but pirmoj vietoj, tik aisku irgi iki tam tikros ribos… Mano nuomone, domejimasis sportu plecia ne tik musu paciu akirati, bet gali ir labai padeti gerinant santykius ir bendravima su berniukais
Nelabai man tas sportas …
Uz sporto kluba moku i menesi 35 lt nemanau,kad tai labai daug,yra trenirokliai yra kur nusipraus (dusas) ir man uzteka.Pirtis ir baseinas pas mus yra sodyboj,taigi bevei nemokamas malonumas
o tu kartais ne LKKA cia sportuoji?
Ne,Vilniuj netoli stoties
jei tai ketvirtadienis ir rodo kase, tai is namu ne kojos neinu As kartais šnairai žiūriu i tas, kur vien tik nagai, soliariumai ir bla bla rupi, nors pati irgi kartais užsimanau pasilepinti, taciau nera maloniau jausti po sporto perstincius raumenukus (deja dabar nesportuoju…)
ai, sostinej ar esi patenkinta paslaugu kokybe?
Taip esu patenkinta savo sporto klubu,mano kuno sudejimas yra normalus,namuose negaliu sportot labai tingiu,o kai ateinu i sporto kluba vis kazka padarau,pasitreniruojo na o po kazkurio laiko ir jau rezultatai matosi,aisku norieciau vaiksciuot i koki kruta sporto kluba,bet pinigu nera,o graziai atradit tai norisi
ziuriu krepsini ketvirtadieniais bet ir nagus ilgus auginu, ir i soliaruma vaikstau, ir pudrom domiuosi - viskas suderinama.
manęs sportas nelabai domina. Vaikystėje mėgau palošt ir krepšinį ir tinklinį - tiesa pasakius, visos sporto šakos man buvo įdomios. Kartais, patinka pažiūrėt krepšinio ar futbolo varžybas. Bet tik kartais. Nesu fanatikė. Mane daugiau domina knygos, žurnalai. Žodžiu … sportas manęs per daug nedomina.
na, cia temos autore labai suabsoliutino - jei jau nesidomi sportu ir + dar lakuoji nagus, vaikstai i soliariumus,tai vos ne tustybiu tustybe esi. Juk be sporto yra dar tiek sferu, kuriose gali save realizuoti. (kodel apie issilavinima tylima?)
Sutinku,tada davaj pakalbesim kur kas mokuosi ar dirba
Netylima nei apie isilavinimas nei apie darba, tiesiog si tema sukurta tam kad pakalbeti apie sporta… O del tu nagu gal truputi ir perdejau, turiu galvoje,kad tikrai viskas suderinama… , bet kai ieni i si foruma tai visos temos tik apie merginu grozi …reikia gi ir apie ka nors kita pakalbeti
dievinu sporta ziuret tai jau ypac. ir visoki… nera sporto rusies kuris buti neidomi paziuret, aisku krepsinis ir futbolas valdo . pati jei tureciau pakankamai babkiu, bijau kad isvis is sporto klubo retai iseiciau . megstu sportuot, tik kad mokslai laika sueda ir vis apleidziu baisiai nyku uzsiimt tik nagu lakavimais ir t.t., nors tai irgi nesivengiama
o kuom tas “krutas” klubas geresnis uzh paprasta?
cia gal ir ne i tema, bet man nepatinka zoles riedulininkes
o kodel? viena is nedaugelio sporto saku, kur merginos laksto su sijoneliais
kartais patinka
Istiesu is tokiu Lietuvisku pamegtu sportu kaip krepsinis ir pan tai sudominas kai istiesu svarbios rungtynas, tada sergu, rekauju ir kumsciaus laikau ir sampano lasiuka isgeriu, bet siaip… hm… Va kas istiesu is sporto, nors kaikurie tai laiko menu, domina sokis. Va del sito einu is proto, vaikstau ir i renginius ir pan