mergaiciu usiukai
patariu nesitept pudros. ypac einant fotografuotis dokumentams, nes tada jie tik dar labiau isryskeja. isbandyk depiliacini krema (nuo vasko kai kurioms parausta oda toje vietoja parai) arba jei plaukeliu nedaug-israuk pincetu
Nu pati tokiu bedu neturiu, bet manau, kad nelabai ten juos ir paslepsi. As pamenu, kazkur esu girdejus, kad su peroksidu isbaltina taip, kad nesimatytu, ale
O siaip eik i kosmetikos salona, sutvarkys
Nuo tokių bėdų yra puiki priemonė - ūsapjovė XAPbKiB
[quote]Clandestino rašė:
Nuo tokių bėdų yra puiki priemonė - ūsapjovė XAPbKiB
[/quote]
Bet tik ne tokiai jautriai moteriskai odai Juk sitam klube visos mergyckos is pieno plaukusios
kazkaip su jais susitaikiai, ir peshiojau ir sviesinau bet nusibodo , o poto paklausiai pasirodo kiti ju net nemate kol nepasakiau
niu matai…ūsiukai ūsiukams nelygūs …tarkim, šian mačiau vieną , kur tikrai jie matosi…o dar kai plaukai gerokai pašviesinti…tikrai akis užkliūna
Bet tik ne tokiai jautriai moteriskai odai Juk sitam klube visos mergyckos is pieno plaukusios
[/quote]
tada kita iseitis-Husgvarna
tu manai kremas nesusigeria i plaukus? naiviai…
[quote]pa2gne rašė:
tada kita iseitis-Husgvarna
[/quote]
Nu ka tu kalbi!!! Taigi visai visa makijaza susigadint gali besienaudama ten
Nu sorry bet man isvis tokios "problemos" juokingai skamba ypac, kai tiek ivairiu priemoniu yra.
nu tai aishku kad nelygus , bet toks bajeris kad nuo tu ivairiu vasku ir skutimosi dar baisesni atauga
Manau šiais laikais, kai tiek įvairių kosmetinių priemonių, juos pašalint tikrai ne problema. Kiek esu girdėjus tai daug kas naudoja balinanti kremą, turintį peroksido.
depiliacija
plaukelių šalinimas lazeriu.
mažas plotas, kaina palygijti nedidelė, nes visam gyvenimui atsikratysi nepageidaujamo plaukuotumo.
kursiokės mama pasidarė tai lb patenkinta dbr.
niu pas mane tik sviesus bespalviai,kai prieini prie veidrodzio ir isiziuri tada matostai kzkaip nesinori nieko daryt,po to kad nepatamsetu
O aš auginu usus.
Bučinys be usu, kaip arbata be cukraus.
manau geriausia priemone yra ju peshiojimas ilgainiui susilpneja ir ishnyksta uzai pas paneles reiskia vyrisko hormono didele koncentracija oganizme ( isvada paneles labaiu norincios ir lengviau duodancios
num pas mane taj tokie nesiswiecia…bet mano drauge juos lengwaj paslepia su wandenilio peroxidu…
Geriausia eik i grožio saloną,tau ten turėtų patarti.