mergaiciu usiukai

peroxidasGeraiCha cha

kaip čia buva, kad me nežinojo, jogei tu, skauti Mirkt, mergaitiškus ūsiukus turi ir juos balini peroksidu Nekaltas…čia tam, kad vyriškųjų nenustelbtų? DrovusCha cha

Bet tik ne tokiai jautriai moteriskai odai Užsispyręs Juk sitam klube visos mergyckos is pieno plaukusios Flirtas Cha cha

[/quote]

tavo patarimas tikrai paguode usuota mergaite Cha cha

gerai, kad neturiu tokių problemųNekaltas

…drasi tema…
bet tokiu drasuoliu besimetanciu patarimais maza Šypsena

foto arba elektro epiliacija…gerai kda as sviesiaplauke mano “usai” nesimato Juokiasi

tai kam ši tema tada skirta?

aš tai siūlau naudoti priemones skatinančias plaukų augimą, bei juos stiprinančias. davė Dievas, tai ir puoselėk, originali nors būsi Cha cha

O tai tai nereiškia, kad kažkas su hormonaios negerai? gal su gydytojais reikia konsultuotis?..Nekaltas

Skuskit, peškit, raukit, balinkit, lazeriuokit - kad tik nebūtų Ne

cia ne temos autore, neuzsipulk Cha cha

šlykščios tos ūsuotos bobos. Jaučiu reiktų dulkinti- pasijusčiau kaip pedikas koks Cha cha Veee

kazkaip man atrodo, kad temos autores savo komentaru ne kiek nepaguodei…Juokiasi

ne, o tai ką- reikia pagirti, paskatinti- augink, augink ūsus- būsi gražuolė ???Nekaltas

Beje, nežinau kaip mergom su tais ūsais ar plaukais kitose vietose, bet man tai ant barzdos esu pastebėjęs- kuo dažniau skuti, tuo oda šiurkštesnė gaunasi ir barzdaplaukiai (gerai skamba Cha cha) tokie kažkokie grubesni auga. kaip ten su panų anatomija tai nežinau. Labas

o ka daryt mergaitei jei, pvz jai kasos neauga? tada is usu dvi uodegytes ar derdus susisukt galimaCha cha

o merginu plaukeliu anatomija yra tokia: kuo dazniau skuti, tuo tankesni ir storesni plaukeliai ataugaŽliumbia

raut nx tada juos

O gal kas šalinasi lazeriu? Kokios kainos? Ar efektyvu? Ar gali būti šalutinis poveikis, koks jis????

Pavargęs

oo taip, pradekit dar usus raut… TAIGI PO TO BUS KAIP PAS VYRA PO KOKIU 5 METU!!! mano pazistama nuejo, issirove ir dabar visa gyvenima tures rautis, nes plauku daugeja ir jie tamseja.

daA?! Kvankt?Vau!

Arba su epiliatorium pavaryt Pavargęs

No promblem. Gi 21a., galima tokius problemas civilizuotai spresti. Naikini plaukus, o jie auga ir veseja? Issinaikink su lazeriu. Ir baigtas kriukis.