peroxidas
kaip čia buva, kad me nežinojo, jogei tu, skauti , mergaitiškus ūsiukus turi ir juos balini peroksidu …čia tam, kad vyriškųjų nenustelbtų?
RF rašė:
[quote]Clandestino rašė:
Nuo tokių bėdų yra puiki priemonė - ūsapjovė XAPbKiB
Bet tik ne tokiai jautriai moteriskai odai Juk sitam klube visos mergyckos is pieno plaukusios
[/quote]
tavo patarimas tikrai paguode usuota mergaite
gerai, kad neturiu tokių problemų
…drasi tema…
bet tokiu drasuoliu besimetanciu patarimais maza
foto arba elektro epiliacija…gerai kda as sviesiaplauke mano “usai” nesimato
Someone*Else rašė:
Neturiu šios problemos, bet siūlyčiau arba eit į grožio saloną, arba nusipirk depiliacinio vaško veidui
tai kam ši tema tada skirta?
aš tai siūlau naudoti priemones skatinančias plaukų augimą, bei juos stiprinančias. davė Dievas, tai ir puoselėk, originali nors būsi
O tai tai nereiškia, kad kažkas su hormonaios negerai? gal su gydytojais reikia konsultuotis?..
Skuskit, peškit, raukit, balinkit, lazeriuokit - kad tik nebūtų
Qėtė rašė:
Someone*Else rašė:
Neturiu šios problemos, bet siūlyčiau arba eit į grožio saloną, arba nusipirk depiliacinio vaško veiduitai kam ši tema tada skirta?
cia ne temos autore, neuzsipulk
šlykščios tos ūsuotos bobos. Jaučiu reiktų dulkinti- pasijusčiau kaip pedikas koks
Seklys rašė:
šlykščios tos ūsuotos bobos. Jaučiu reiktų dulkinti- pasijusčiau kaip pedikas koks
kazkaip man atrodo, kad temos autores savo komentaru ne kiek nepaguodei…
rouze rašė:
Seklys rašė:
šlykščios tos ūsuotos bobos. Jaučiu reiktų dulkinti- pasijusčiau kaip pedikas kokskazkaip man atrodo, kad temos autores savo komentaru ne kiek nepaguodei…
ne, o tai ką- reikia pagirti, paskatinti- augink, augink ūsus- būsi gražuolė
Beje, nežinau kaip mergom su tais ūsais ar plaukais kitose vietose, bet man tai ant barzdos esu pastebėjęs- kuo dažniau skuti, tuo oda šiurkštesnė gaunasi ir barzdaplaukiai (gerai skamba ) tokie kažkokie grubesni auga. kaip ten su panų anatomija tai nežinau.
Seklys rašė:
rouze rašė:
Seklys rašė:
šlykščios tos ūsuotos bobos. Jaučiu reiktų dulkinti- pasijusčiau kaip pedikas kokskazkaip man atrodo, kad temos autores savo komentaru ne kiek nepaguodei…
ne, o tai ką- reikia pagirti, paskatinti- augink, augink ūsus- būsi gražuolė
Beje, nežinau kaip mergom su tais ūsais ar plaukais kitose vietose, bet man tai ant barzdos esu pastebėjęs- kuo dažniau skuti, tuo oda šiurkštesnė gaunasi ir barzdaplaukiai (gerai skamba ) tokie kažkokie grubesni auga. kaip ten su panų anatomija tai nežinau.
o ka daryt mergaitei jei, pvz jai kasos neauga? tada is usu dvi uodegytes ar derdus susisukt galima
o merginu plaukeliu anatomija yra tokia: kuo dazniau skuti, tuo tankesni ir storesni plaukeliai atauga
raut nx tada juos
O gal kas šalinasi lazeriu? Kokios kainos? Ar efektyvu? Ar gali būti šalutinis poveikis, koks jis?
oo taip, pradekit dar usus raut… TAIGI PO TO BUS KAIP PAS VYRA PO KOKIU 5 METU!!! mano pazistama nuejo, issirove ir dabar visa gyvenima tures rautis, nes plauku daugeja ir jie tamseja.
daA?!
Arba su epiliatorium pavaryt
kranky* rašė:
oo taip, pradekit dar usus raut… TAIGI PO TO BUS KAIP PAS VYRA PO KOKIU 5 METU!!! mano pazistama nuejo, issirove ir dabar visa gyvenima tures rautis, nes plauku daugeja ir jie tamseja.daA?!
No promblem. Gi 21a., galima tokius problemas civilizuotai spresti. Naikini plaukus, o jie auga ir veseja? Issinaikink su lazeriu. Ir baigtas kriukis.