"meiles negana"-wiskas surezhisuota
wat… ka tik zhiurejau ir meiles negana… bet jau taip zhwengiau…
kokia rezhisura ten wiskas… nieko tikro… tuo jau spejau ysitikinti, kai pamachiau kazhkury penktadieny toky Toma… kurio "atsiprashinejo jy ishdawusi pana"…
o wisko wirshune, kai shenden pamachiau Zhioga tenais… ir kaip jis atsiprashinejo panos… zhioga ish rugiageliu berniuku
kadangi ash jy labai puikiai pazhystu… (nes jis yra buwes wadowu ne wenoje stowkeje) tai tikrai… tokios
panos galiu pasakyti jis tikrai niekada nemylejo
ex… o ta paweixla tai tikrai ne jai tape
todel netikekim tokiom laidom…
Is kur zinai koks zmogus ka turi myleti? Gal tu jo jausmuose buvai? Beja visos laidos yra rezisuojamos, kitaip but ir negali
~
kad Zhiogas pats taip pasake… kad wiskas ten buwa falshas…
puse tokio pobudzio laidu surezisuota… Na ir kas? Svarbu, kad paziuret butu idomu
aju senaj zhn
jei laidos nebutu ish anksto surezhisuojamos butu idomiau zhiuret,nes butu neaishku kaip viskas baigsis
na, siaip tai yra toks niuansas - laidos vedejai negali patikar tikrai ten jie myli vienas kita…paciu dalyviu sazines reikalas tai yra…jie tiesiog nori pasirodyt, prisimeluoja tik kad per TV parodytu
Pofik, svarbu šou padaro .
didziausias absurdas koki tik esu mates…
gerej kad nezhiooriu ash tokioo nesamonio [[[;
teisingai! nezhiurekime tokiu laidu! ****as paskutinis… gerus zhmogeliukus uzh babkes werchia meluoti
nu, kad "zhiogelis" sakesi ja pirma karta matse …
be to, man pasidare ydomu, ar ta pana bent jau zhinojo jo warda…
Jus dar stebites…??
1 neziuriu tokiu bdd laidu
2 jei ziurecew gilei px butu kas ten vyxta
Ash ishvis nezhiuriu…nesamones…uzhteko reklama pamatyt…
Šiaip tai visos laidos yra režisuojamos…
niuz ash ja zhiurejau tik todel, kad man drauge parashe sms, jog rodo zhioga shiaip ash irgi nelabai zhiurau tokiu laidu
nezhiuri tos lajdos…
dieve, dieve, juk visos laidos surezisuotos…