max payne 3
Laukiam nesulaukiam ;] tikiuosi bus geresne uz 2-aja dali ir bent panasi pirmajai ;]
Nesitikiu net to
Neonazz> O dabar pažiūrėk į šitą giboną screene ir susimastyk, ar bus šita dalis geresnė už praeitas dvi? Mano nuomone splinter cello likimas šitos serijos laukia.
visi herojai plinka, augina barzdas ir sensta
cia Maxas?
Nauji kūrėjai, naujas ir Max’as Remedy Max’as -> poetsofthefall.ru/img/pict/maxactor1.jpgRokstar Max’as -> maddieman.files.wordpress.com/2009/03/mp2_photograph_25.jpgmaddieman.files.wordpress.com/2009/03/mp3_75.jpgAsmeniškai panašumų beveik neįžvelgiu.
O as kazkaip ramus del Max Payne 3. Visu pirma man Max Payne niekad nebuvo labai jau gera serija O pats svarbiausias dalykas delko visi galim but ramus - ji kuria Rockstar’ai (kompanija kuri mano akyse dar niekados nera pasisiukslinus)
Lordaz, tavo komentaras stiprokai į pievas šį kartą Max Payne abi dalys buvo ne tai kad labai geros, bet fantastiškos… apie trečią jau neverta net kalbėt (aiškus nusivylimas serijos gerbėjams) o dėl Rockstar GTA IV verčia sudvejot amžina kompanijos sėkme
Lordaz ne ten pataikei pasakydamas kad Max Payne niekada nebuvo labai jau gera serija, siulyciau permastyti zodzius paziurejus i reitingus ir nuomones losiusiu si zaidima Rocstar…na ka galiu pasakyti, kuo didesne kompanija tuo labiau nores ismelsti kuo daugiau litu vietoj to kad sukurti kazka kas butu malonu ir miela geimeriams paimant sena atmosfera ir pridedant naujo vaizdo ir pritariu del GTA 4, daug putu tuscioje vonioje konsolese dar dar imanoma kazka gero izvelgti, bet pc tai fail totalus…
Nebus jau maxas toks koks buvo, kur tamsios N.Y gatvės, visi gang’ai, ta Noir atmosfera. Meh, komercija.
Atsiprasau ponai, galbut nepabreziau MAAAAAN ji nebuvo niekad labai gera serija (man asmeniskai, cia mano nuomone , as zinau kad ji visi giria, bet as tais laikais dar buvau perjaunas kad jis mane suzavetu ) o del gta 4 tai amm ka zinau man jis labai geras zaidimas, technologija nuostabi, istorija neprasta, kas kad jis nelabai optimizuotas dar syk pabreziu, cia yra tik mano nuomone, galit pritart galit ne
Tai kad is rockstaro neverta tiketis gero zaidimo, anas irgi supopsejes kaip ea ir kiti…
cia istikro nevieta gincytis ar kas, bet visiskai nesuprantu kur jus ta supopsejima matot…
Pritariu lordui del skonio nesigincijama nors man max payne serija labai patiko bet is Rockstar irgi nemazai tikiuosi nes GTA IV man asmeniskai geriausia dalis is GTA jie nekuria prastu zaidimu visos dideles kompanijos palaiko auksta zaidimu lygi nu bet kaip jau sakiau del skonio nesigincijama
Pasaulio pabaiga arteja, jeigu Max Payne pakeite kazkokiu neaiskios kilmes seniu.
Dzin kaip atrodo tas bachuras, svarbu kaip pats zaidimas atrodo… tarsi jei hitmanas plaukus uzsiaugintu, tai tada nebeidomus geimas butu?
Čia jau kaip serijos ženklas, Hitmanas plikas, fišeris su savo spec kostiumu ir night vision’u, pakeisk kažkurį dalyką ir niekam jie nebeidomūs taps.
Na tikrai nezaisciau hitmano su plaukais.