max payne 3

Hitmanas su plaukais. Cha cha

Šita lėlytė be plaukų! Nenoliu!!!

Aš žaisčiau H, net jei jis būtų ir be galvos. Cha cha

Užmeskit kas pagaliau ką nors ant šito anti-Max’o. Cha cha

niekas nedrįsta pasipriešint šitokiam Maxui Cha chabet tai žiaurus realiai… su pilvu, barzda, riebaluota maike, plikas… amerikietiškas couch potato Juokiasicollegian.psu.edu/blogs/snapcracklepop/couch-potato-tv -watc hing-lazy-bum-bastard-rupert-murdoch-star-tv-network-india-programme-g uide.jpg

Aš taip pat esu Max’o gerbėjas. Gerai Ir įžvelgiu čia tikrai daug man patinkančių dalykų. Kiek praėjo laiko po antros dalies? Daug, asmuo pasikeitė? Ne, liko tas pats Max’as. Max’as paseno? Taip, o kur Max’as paseno? Tam pačiam šūde kur buvo per pirmas dvi dalis, tad ir Max’as pasikeitė ne į angelo Gabrieliaus pusę. Gerai Kas svarbiausia, kad Max’as (tikiuosi) ir toliau kovos už tai, dėl ko kovojo ir anksčiau. Cha cha Man patinka kai su metais keičiasi ir herojai, žinoma, nebent jūs tikėjotės, kad ir po 10 metų Max’as vis dar atrodys šitaip —> poetsofthefall.ru/img/pict/maxactor1.jpg Juokiasi Tada jau sakyčiau Max’as daug skausmingų plastikos operacijų turėjo patirti. Mirkt

Man įdomu ką kalbėtumėt apie solid snake metamorfozes. Cha cha

Sneikas tai sneikas, o čia tai nei šis nei tas, net panašumų elementarių nėra. Juk žmogus per 10 metų nepasikeičia tiek kad visai nepažintum.

keliolika “udaru” su lenta per snuki padaro savo Cha cha cia matom rezultatus, kai snukio liekanas plastikos chirurgai sudejo i kruva ir dar pridejo raumenu bei odos nuo, pvz, subines Cha cha kadre matome kaip maxas isejes is ligonines eina istarkuot subines tam isgamai, kuris subjaurojo maxui veida… simple Cha cha

Juokiasi