Mano bachuras smauko - ar tai normalu? ar visi bernai smau.?
Donnyte rašė:
visiems uzh pastangas
LOL - aisq ka as waikinas - ir man idomu buwo pazet ar atsiras nors viens protingas - atsirado…acpejo mano keslus
Zhodziu maladec visi -
OVERO
Pralosiau
Vo blyn pasirodo ne tik Cri-cri iššifravau . O kur prizai?
Vsio eisiu į detektyvus.
Donnyte rašė:
visiems uzh pastangas
LOL - aisq ka as waikinas - ir man idomu buwo pazet ar atsiras nors viens protingas - atsirado…acpejo mano keslus
Zhodziu maladec visi -
OVERO
Pralosiau
Tai Tu čia su mumis , kaip su triušiukais bandomais eksperimentus nežmoniškus atlikinėjai , her major Mengele ?
Ir negana va šito siaubo viso dar lošei ir gralinai ant nervų mūsų ?
Ux !
o gal per mazai sekso gauna arba labai sujaudini ji ir todel daro Bet is patirties sakyciau,kad visi vyrai tai daro arba bent dare.
fainulis Razrucha , o kavenskas tai
O man , man kas ? Už …už palaikymą ir pritarimą analizų kavensko
O kuo jis ypatingas ?
Eskimo ?
2Clandestino
kavenskas rašė:
ajajai kokia kukli
Galiu pasakyti, kad 19 iš 20
tokį
paliktų, jei pamatytų ar bent sužinotų, kad jos vaikinas taip daro. Ta viena iš 20 galbūt pasidomėtų ir pabandytų išsiaiškinti, kodėl jis taip daro…
Dar vienas pastebėjimas… jei
sumano "dasibaigti" tai jai nebūtina ten kažką kišti, nes pas daugumą
jautriausia vieta yra klitoriukas…
Ir tos kurios žaidžia su savimi, dažniausiai liečia jį…kartais joms užtenka tik stipriau kojas suspausti ir viskas…
Taip, kad akivaizdu, kad temos autorius absoliučiai neišmano apie
fiziologiją… 
Su analizais kavensko pilnai sutinku , išskyrus teiginį va šitą , užjuodintą ten mano . Nu merginos , moterys
dabar jau šiuolaikinės ir civilizuotos , todėl manau dėl TO tikrai taip masiškai vaikinų , vyrų nepalikinėtų …parduotuvėse ir supermarketuose !
Galima būtų net apklausą čia tokią va surengti , ar jos dėl TO paliktų savo meilę ir antrą pusę , jei tokie dalykai paaiškėtų , iškiltų viešumon …
kavenskas rašė:
Razrucha, aš nekalbu apie subrendusias moteris… juk tam Daunyčiui nedaugiau nei 15 metų…
Nu "ji" rašo kad jai (seselei praktikuojančiai) - 18 m. , o jos vaikinui - až 23 m. !
Oho , čia TAU ne juokas !
Rimtai ?
DhaO rašė:
me nori but madingas - jei kisiuosi…TFu b.l.e.t smaukysiu tokiu ir patapsiu
O Tu ten apsipjaustymą pasidaryk prieš TAI , tai NIEKAS ir nedrįs tuo BAISIU smaukymu va JŪSŲ kaltint , kai veiklą vykdysi malonią šitą !
EEEEEEEE - pamokinkit ir mane smaukyt - detaliai bo nemoq Tipo jega ? Shakes idomiai cia
Jauciuos kaip is kitos planetos
me nori but madingas - jei kisiuosi…TFu b.l.e.t smaukysiu tokiu ir patapsiu
ei mergyt nevaryk, kisat ir jus laimongospats zinau
na tik i mergu tulikus nevaikstau tai nezinau kaip ten reikalai eina
a ka ne tik mes vieni norim, norint ir jus, na tik aisku jum mano galva lengviau gaut tai ko nori is bachuro
Donnyte>o man idomu kaip tu apie sita suzinojei …tu ka pagavai ji
viena karta …ar jis tau pasake? Ir dar tu sakai kad kelis kartus per diena… tai mazdaug kiek… Tai gal jam sekso visa diena norisi bet bijo prasyti taves … o del to kas turi rodyti iniciativa…tai kodel butinai vyras? gal jam patinka pasitikincios savimi panos
ir dar …gal mergos ir maziau bet irgi to uzsiima ir nereikia ko nors kisti(vubratoriu) …uztenka ir ranku
gal tu jam neduodi ?
O tu mergyt i veidrodi ziurejai:?
As tai anklodziu neplesau bet ir nesmaukau.Gal tu savo baxuriuka nuvesk pas dartarus gal su juo kas nors negerai gal jis besotis
Del to kad as praktikante tai panasiai - as siaip savanore esu, o del to kad man siulyte sexa tai ejkit jus…AR MERGA AR BERNAS TURI I LOVA KVIEST ???