Linkėjimai nuo RM
Sakė siunčiu būrai bučkis
Bura,kur esi? privesiu
kuris cia rm?
tas is ------->
kazkaip paskaiciu rmo buxinimo stories lidlinis viskis nesiderina, gal todel tas <— toks liudnas
tu del RM"o nepergyvenk
Rm ir senstelejas ir papilnejas(kiek is foto pamenu koks buvo) Vakar draugo jubiliejus… restoranas, gyva muzika… wiskis padorus. Nu nebegaliu viskip i burna paimt, nezinau kame reples nei pergeriau kaziada, nei ka, bet nesigeria nors uzmusk. Ar cia gal kad porcijos padidintos karstu, uzvalgiau taip labaiii dideli mesgali ir vsio, nebelenda niekas is alko… Man kazkaip alko geriausiai veikia ant tuscio skrandzio, valgant gerti tai kazkaip nei prigeri, pilvas isipucia, kazkoks mieguistas. Todel matyt per savo gimt xebryte sukvieciu i gamta, kur krepsinio aikstele, tinklinis… biski mesytes ir daug alucio bei zoleliu
*bliamba* toks jausmas kad visi čia oajaunejo per 10 metų? Kad nepaprotingeo arba net sudebiliskejo tai taip… Bet tikrai neojaunejo
Tai aisku, kad alko geriausiAi veikia ant tuscio skrandzio, bet jei nori su “eremu” spet, tai reik daug ir riebiai uzkast. Nu ir valanda pries, mostelt 50g avansa.
honda man taspats kaip rafiui prie alko nebent kokio lengvo maisto ar darzoviu
RMyciau - kiek kg priaugai per 10m?
Manau šiandien jis jau nieko neatsakys.
Jei noriu apsvaigt tai nieko gerdamas nevalgau , kaip ikalu atsiranda didesnis apetitas.O jei pirma prisivalgau daug, po to negaliu net paziuret ar isgert ne kiek jokio alkoholio.
O koks skirtumas kiek papilnejo, priaugo, kiek paseno? Ne dama is Pegaso nusiziurinejat
kaži perekūps kniso protą, kad N47 grandinę pakeitė už 400Eur? Variklio nekelia - dėžę meta lauk. Vat pabandžiau F10 525d 160kW - liūdesiukas po F30 180kW Ir dar 5 GT pabandžiau - dar labiau nuvylė. Bet ten rida buvo 300kkm, tai gal dėl to tokį slogų įspūdį paliko
Nedidelius
Darenai, tau ta troike uz visus geriau, mersas kakalas, bmw 5er kakalas Man po f30 i f10 isedus… nzn man f10 isvis superine masina, kazkokia ne tipine bmw. Tikrai gan minkstas ir komfortiskas. E60 tai nx kakalas, su ja tik slalomus vaziuot, o ne komfortiskai plaukt. Su f30 tas pats. Garso izoliacijos isvis nerasta. F30 2.0i tipo smagesnis nei 6cilindrai?
Mane veze su 428i, ten 6sec iki stasio. Nu nekazka skiriasi nuo mano dinozauro atmosferiko 630i. O va kai pasiemiau dabar a4 2.7tdi, tai blec uzklmini gazo atrodo bet kokia mke isrukysi, kol nepaziuri kad 100 per 8sec susirenka