[quote]1x mobai balti krenta is dvieju skillu
[/quote]
netiesa, viskas labai pasikeicia po 50lvl
[quote]lvlinimasis yra tikras rojus palyginus su kitais charais
[/quote]
velgi taisau: BUVO rojus, bet nebe. dabar malonumas likes jeigu visada su savim turesi SE.
[quote]O dar self heal is vampiric claw, tik tiek kad keip minejai jeigu kas mirsti is karto
[/quote]
vampiric claw visiskai useless PVE, juolab dabar kai jis nusrebia milziniska kieki MP;/. beto jis antras leciausias nukas po Shadow Flare.
[quote]Man idomu ar pataisys Anchor ir silence, nes skaiciau kad land rate ant mobu 100% ant zaideju mazdaug 70%, ir dar per anchor dmg gali daryti, tai jeigu taip, necras rulins toliau ir jeigu pamatysi koki tai geriau iskart i kojas det, nes be sansu su tokiais land rate
[/quote]
jie NERA sugede. land rate tikrai ne 100% kaip ten kazkas forume verkia. jis dabar ~90%. lygiai toks pats buvo C4(kalbu apie silence). C5 anchoras metas taip pat daznai kaip silence C4. beto uzmetus anchora gali daryt dmg siaip jau. vienintelis jo minusas ilgas casting speedas ir reuse timeris.
siaip man tai gan keista, nes nepaisant to, anchor castinas greiciau nei nunerfintas sleepas. ner logikos, kadangi sleep zymiai levesnis skillas todel, kad padarius dmg priesas atsibus, o po anchoro - ne.
nzn… turbut teks gaudyt. zadejo cia kazkada 7sign paleist kad jis kas 2 valandas keistusi bet pasirodo neimanom i catas/necrus patekt, nes tipo geodata ar kas ten sugede…
nors pala… sake kad kazkur girane yra blaksmith of mammon, tai vadinas kazkaip aa galima gaut. reik su ta priestess arba priestu pasneket, gal jie dalina aa ir tuo paciu leidzia isigyt tu itemu. ble zinok nzn kaip jie issprende sia problema. bet jei CP potai svers kaip C4 pradzioj po 500, tai reiks protestuot, nes nesamone cia:/
nu nzn natri kaip ten bus, bet as bandziau ji toj javoj tai buvo lengviausia is visu bandytu charu lvlint, pabandyk koki tyranta, suprasi kas yra hard rock, kas sakys kad neteisus, patys pabandykit, kiek esu bandes charu l2egame, bfd, paradise, ir kitur, tai tyrantas man buvo sunkiausiai lvl keliantis charas, nebent turi healeri salia, tada su fist fury visai gerai mobai krenta.
PVE vapirikai tikrai ne useless, ne taip letai jis ir castinasi, mano taktika dazniausiai budavo shadow, hurricane ir jei neuztenka vampiric. taip tik mp baigias greiciau, bet mirt labai sunku
taip yra vietu kur gali drasiai tebevaryt solo ir zygiuot per lvls kaip niekur nieko. bet su tokiu zaidimo stilium toli nenukeliausi. juk ir equipmentu teks rupintis ir mobus atidziai rinktis huntinant ivairius matsus.
pvz jei seniau galedavai saut i triju mobu buri ir sekmingai juos isdulkint, tai dabar jei ant tave uzagrins du mobai, tai jau reiks batus. aukstam lvl visi mobai itin greiti, o pvp tiems su 2x hp reik minimum 3 nuku zinoma su salyga jei esi su demon, homu ir emp3. jei neturi siu dalyku, nukint reiks dar daugiau. beto SH daznai galedavo but su mazai hp ir ja atsistatyt su corpse life drain(cia atsakymas kodel vamp claw pve useless), tai dabar visa tai bus tolygu vaikciojimui ant bedugnes krasto.
kaip ten bebutu, gal visgi curse fear veiks normaliai ir SH bus dar visai pakenciamas…
pagal tavo postus susidaro nuomone kad sh krenta is 1 hit. nesvarbu lvl, niekas, svarbu kad mobas butu 50+ tada sh galit pataupyt mp ir jo nemust. kiti magai aisq overpowered todel nemirsta, tik ncsoft nekencia sh tai nenori kad ju daug laxtytu (girdejau kad ant c6 jus isvis nebus!!1!)
o tu ka bandai teigt, kad yra trapesniu charu uz SH? nezinojai kad PVE SH dar ir su demon setu laksto? niekad nesakiau, kad jie krenta is vieno hito, bet jei pora mobu uzsiveja, tai gi RAGAS.
[quote] nesvarbu lvl, niekas, svarbu kad mobas butu 50+ tada sh galit pataupyt mp ir jo nemust.
[/quote]
nereikia perdet. prie ko cia tas lvl? akivaizdu kad nebandes lost uz SH be sleepo ir be full buffu. tai gal pabandyk ka?
[quote] kiti magai aisq overpowered todel nemirsta, tik ncsoft nekencia sh tai nenori kad ju daug laxtytu (girdejau kad ant c6 jus isvis nebus!!1!)
[/quote]
jap, sorc ir sps turi is arti greitai kalancius nukus. o necras, turi summona su TP bei anchor. taip, jie dabar pve overpowered lyginant su SH.
ir patikek C6 magai DAR labiau pagaidinti, tad pasilaikyk savo nejuokingus issipisinejimus sau.
Man kiek teko uz SH lost, lengviausiai lvlint is visu charu ir sleepo man nereikedavo, jei ragas, tai slow ir nukini, kokia cia problema? Su juo galima is bet kokios situacijos issisukt, geriausias charas pve no doubt (bent jau vienas is geriausiu), sakau, jei nesutinki pasiimk fighteri arba ta pati sps, greit tau dziaugsmas biagsis kai matysi kad gyvybes mazeja o kaip pasipildyt nera. Ir nereikia but genijum kad uz ji lost, beveik visada be bufu lakstydavau ir lvlint vienas juokas nes mobai krenta is 2-3hit, niekas tau neliepia must 2x ar 5x ar 10x… As dazniausiai lvlinu ant 1/2x mobu nes eina geriausias xp, mazai sanaudu ant tokiu, t.y. kai zaidi uz fighteri, mazai hp potu
nzn, nu man neirodysi kad SH yra bevertis, man jis vienas geriausiu pve ir labai labai geras pvp, tuo labiau ant pk
nereikia perdet. prie ko cia tas lvl? akivaizdu kad nebandes lost uz SH be sleepo ir be full buffu. tai gal pabandyk ka?
[quote] kiti magai aisq overpowered todel nemirsta, tik ncsoft nekencia sh tai nenori kad ju daug laxtytu (girdejau kad ant c6 jus isvis nebus!!1!)
[/quote]
jap, sorc ir sps turi is arti greitai kalancius nukus. o necras, turi summona su TP bei anchor. taip, jie dabar pve overpowered lyginant su SH.
ir patikek C6 magai DAR labiau pagaidinti, tad pasilaikyk savo nejuokingus issipisinejimus sau.
[/quote]
seip tai sh buvo mano antras charas. ct2 labai lengvai kilo lvl, o budavo taip kad likdavo mobui mazai hp, todel dabaikdavau su aura burnu uzsilikusiu nuo senu laiku. be to, jei mobas savo lvl krinta is ~ 2 hitu, tai as nesuprantu ka tie 2 mobai tau padaryt gali? kad ir tokia baisi situacija jei sauni i viena ir abu pradeda bekt. taigi vienas mirsta tikrai nedabeges, i kita jau sauni tai dar nespejus jam trenkt, o turetum but labai unlucky jei tai trenks minimum 7 hit ir visais jais interuptins castinima. nu as nzn del ko cia verkt reikia…
[/quote]
seip tai sh buvo mano antras charas. ct2 labai lengvai kilo lvl, o budavo taip kad likdavo mobui mazai hp, todel dabaikdavau su aura burnu uzsilikusiu nuo senu laiku. be to, jei mobas savo lvl krinta is ~ 2 hitu, tai as nesuprantu ka tie 2 mobai tau padaryt gali? kad ir tokia baisi situacija jei sauni i viena ir abu pradeda bekt. taigi vienas mirsta tikrai nedabeges, i kita jau sauni tai dar nespejus jam trenkt, o turetum but labai unlucky jei tai trenks minimum 7 hit ir visais jais interuptins castinima. nu as nzn del ko cia verkt reikia…
[/quote]
Hs antilopes tai saugaus jei pamatau dvi atbegancias maldele bandau sukalbet spet nes stun kai limpa 3k hp isbega kol as su stunu stoviu po viena tai lengva…
AAAAAAAAAAA nu tai viskas aishku tada. slow casting speedas leeetas, kol tu ji uzmeti mobas jau seniai buna pradejes tave lest. beje dabar slow veikia tik 30s o ne 2min kaip anksciau. tas tavo pasakymas kad SH gali issisukt is bet kokiu situaciju yra visiska lempa. taip galima budavo seniau kai buvo normalus sleepas bet nebe. dar karta kartoju kad vampiric claw NERA kazkoks tai stebuklas. is geltono mobo jis tau atsatys kokia 300hp. o tai vieno mobo kirtis:/
VISOS klases gali isgyvent kai SH ne, pvz buferiai(isskyrus EE) turi roota, tankai turi p.def ir HP, dageriai turi speeda, HP ir evasion, archeriai tas pats, kiti magai jau rasiau ka turi, sumoneriai turi sumonus. zodziu visos klases turi kazka tokio kas jas gelbsti PVE. SH tokio skilo nebeturi, taip retaile tai yra Curse Fear, bet L2S jis neveikia.
[/quote]
[/quote]
toks vaizds kad visi mobai flegmos:/, bet gi dauguma mobu tokie, kad ikali viena nuka o antro jau nebespeji, nes mobas cia pat. o tokiem mobam kaip CT2 minimum reik 4 suviu. na taip jei tu full buffed(arba bent emp3) ir equipmentas up to date tada zinoma viskas easy. bet ash kalbu apie solinima, be jokiu pasaliniu bufu ir vidutiniu equipmentu. krc man jau atsibodo ta pati sh kartot. SH C5 nebera PVE dievai. eikit i L2S ir patys tuo isitikinkit.
visi tie kieti SH buvo pasidaryti iki C5. teigiama kad C4 magu kronika ir su tuo pilnai sutinku. C5 - fighteriu kronika. beto globale gi normaliai veikia visi skillai. pvz tas naujasis sleepas Curse Fear. skilas siaip nera tobulas bet gelbsti subine. bet tai kaip jis veikia L2S yra tikra tragedija. 20-30% and baltu mobu, ziauru…
Blin,uzsuku cia galvodamas gaut kokios vertingos info,bet vis matau natrixo rypavimus koks sh silpnas,nu nelosk tada uz ji,man uz BD prativna lost,su juo solo isvis mirtis,bet nezyziu
Sikt eik su savo tuo curse fear. Niekada nenaudojau ir nezadu naudot, ir nuo mobu mirstu minimaliai, i lvl po viena-du kartus ir tai nuo raidu… Myza cia del kazkokio curse’o