LineAge 2 oficiali tema

Eik http://www.l2base.com arba http://www.l2wh.com ir paieskok Šypsena Buvau ten rades kadaise, dabar tingiu ieskot Cha cha

Nu jau pakankamai charu isbandziau, tai galima ir siokias tokias isvadas padaryti, gal kam pravers apsisprendziant Šypsena

Isbandyta : OL, WC, DESTROYER, TYRANT, HE, SR, SPS, SH, TH.

Iskart sakau, nelipo man nei sps nei sh zaidimo stilius, labi greit mirsta, man tai netinka.

Tarp OL ir WC rinkciausiai OL, nes tiesiog, man labiau patinka jo zaidimo stilius, didesnis M.Atk, SG ir bufai labiau priimtinesni magams Šypsena Nors WC su COV tiesiog zvers Cha cha

Destroyer ir Tyrant, Tyrantas nepatiko vien todel kad labai daug vargo su juo, kaip jau kadaise minejau ne malonumas o darbas pasidaro sitas zaidimas kai uz Ty zaidi, netgi ir lvlint ji yra ziauriai sunku, OL buvo nepalyginamai lengviau pakelt. Destras tiesiog afigienas, afigienas ir daugiau neturiu ka pasakyti, su juo visus nuo kelio gali sluoti, ypac kai frenzy isijungia tai pzdc visiems, tik gaila kad nuo frenzy iki mirties netoli Cha cha Minusai tie kad per letas ir nepagauna lanku ar magu, skillu reuse truputi per didelis.

SR ir HE, praktiskai man tas pats, tik SR self buffai geresni ir be dye greitesnis running speed, nuo bet ko gali pabegt, na nebent vysis TH su dash. Neimciau SR male vien todel kad jis gejus Liežuvis O uz pana tai visai smagu turetu but zaist, tik tiek kad balselis labai jau keistas pas ja, kaip drauge sake, nupiepele kazkokia Cha cha TH irgi smagus chras C5, gerai zudys visus, bet noriu killerio per atstuma todel man netinka Šypsena

Kolkas mano favoritai OL, SR-HE, ir Destroyer. Pastorojo nesirinksiu nes per letas ir skillai ilgai persikrauna Šypsena Einu dar ka nors isbandyt Cha cha

Is lanku tai rinkciaus tarp Pr ir He =] Pr crit nezmoniski =]

HE best, vistiek lakstai bufintas visad. Tai self bufai neitakoja. Plius dar tas bufas, kai myrshti bufai nedinksta. Tai ishvis tolko jokio tie self bufai. Bent jau mano nuomone…

Dageriai tai zhverys C5, bet su jais reikia kantrybes turet, ishlaukt momenta kada gali suduot mirtinus smugius, nes jai pradesi leist pirmas, tai nuo lanku mirsi greiciau nei suleisi skilus. Todel retkarciais tenka nieko nepeshti su dageriuku, arba nuzhudyt ka nors ir paciam mirt ish karto. Cia mass pvp, na, o 1vs1 combose kokiose, tai galima drasiai maltis, didele tikimybe laimet.
Blogai tai kad C6 SM neveiks visiems mobams, nes kai kurie mobai bus su resistais. Todel nepasivaiksciosi peshkom iki valako Šypsena
Lauksim c6 isidirbinejimu, nors dar c4 c5 normliai neishbandem.

Na taaaaip, palosiau tam L2S uz SH. ka tu jei su tuo Curse Fear tokios nesamones ir toliau desis, tai mano charas bus HE… ziauru tiesiog. SH neturi jokio nuko is arti, jokio skillo, kuris sustabdytu moba:/. SH neturi NIEKO, kas padetu isgyvent PVE.
Taip kad darysiuos HE, nebent dar tas Curse Fear bus pataisytas. Kazkodel kai ji pacastini, bsps nebeuzsikrauna:/. lygiai tokia pati beda toj vibbo rekomenduotoj javoj buvo, bet ten tas skillas isvis nesamoningaiveike… O gal ash pernelyg greit padariau isvadas, nes kaip ir buvo itemu lagas tuo metu… na nzn, ryt ryte palosiu ir pazesiu kaip istiesu viskas yra.
ai ir nera treasure boxu. wtf? nejau retaile irgi ju nera? tiesa sakant abejoju, o jei ir taip tai tada magu but isvis nesamone, nes jei bandysi atrakint chesta ir jis puls tave tai RAGAS.
ash visgi manau kad tycia jie taip padare, nes boxai buvo pagrindinia enchantu tiekejai. ne paslaptis kad L2s shefai nori juos stumt per donations:/

Man asmeniskai HE > SH, vien todel, kad jeigu tave bandys ant PK ar siaip netiketai koks mobas uzpuls, griusi su SH net nesusivokes is kur puola tave, o su HE galesi bandyt atsisaudyt dar arba begt su dash (kad ir pirmo lvl). Just my 2 cents Cha cha
Del donate, jeigu stumdys, tegul stumdo, man tai negaila, uztai kai pasieki ka nros, gali pasigirti kad pasiekei be donate, o as asmeniskai tikrai nedonatinsiu servui, nes jis yra kuriamas savanoriskai, nepatinka - nekurk, sukurei - labia aciu Šypsena Jeigu noreciau donatint eiciau i globala ir butu galima nebijot jokiu wipe ar servu uzdarymu ir pan.

imciau HE, bet tie zmones taip levai atrodoLiūdnas. neisivaizduoju is kur surasciau savyje jegu su juo nugrindint bent iki 70lvl…

gal visgi liksiu prie SH. apie solinima reiks isvis pamirst, nes tiesiog neimanoma be sleep. ech buvo nepamainomas pavojingose situacijose. pamenu kai GC ten kur paliotes pradzioj yra, tiek kartu isnesiau veika kaili deka sleepo… dabar neisivaizduoju kaip ten reiks farmint tuos matsus:/.
tas Curse Fear netoks buginis kaip javose, bet ir ne perliukas. retaile tipo 90% ant geltonu uzsimeta, o L2S sakyciau 30-40%… taip taip, tokie vat prasti cia sansaiLiūdnas. negana to jeigu jis ir uzsimeta, mobas gali dar pora kartu tau ikalt kol jis sureaguos ir pabegs.
kas dar, hmm Vampiric Claw. daug daugiau MP suryja ir uztai turetu daugiau HP atstatyt, bet nixuja:/.

nzn nzn, tokie dalykai velniskai nuvilia. kas losiat L2S betoj su TH arba HE klasem, gal galit parasyt savo atsiliepimus t.y. kas jus nuvyle ir kas pradziugino. kalbu tik apie su siom klasem susijusius dalykus.

Imk PR ot tai problema, man tai geriausiai atrodantys ir yra Human fighteriai, orcai visi (male) ir female dwarf Cha cha

javoje curse fear veikia 90%
Isvis ateityje Java diktuos madas l2
nes,java atskira rusis,off private servai skaitos piratiniai,be to javai(bent jau LT) yra lengviau rasti remeju

jau loses uz PR:/. javoj isbandziau HE. tai gal ir nieko jei tau tik pvp galvoj, bet pve tai kosmaras, tiksliau nubodybe totali:/

tiek ta pr tavo, savo lvl full buffed iskaitant ir songus dancus, propheto bufus padarau neprarasdamas cp, tiek ir ta sr Cha cha o su he jau sunkiauŠypsena

Cia su nekru?

aukstu reitu serve isbandziau ir TH… na man jis nuobodus, bent jau PVE tai tikrai, pvp nebandziau, bet turetu but linksma vien to dash2 dekaŠypsena. Siaip netureciau tiek sveikatos su juo grindint. tie skillai daznai neuzsimeta, o jei ir uzsimeta, tai neuzmusi mobo, kur jau ten, net neiseina puses HP nuimt(cia apie baltus/zalius mobus:/). o ka jau kalbet apie mobus, kurie turi 2x ar daugiau HP. zodziu laukt tos dovaneles, kad skillas uzsimes, man nepatinka. nematau tame jokio linksmumo:/
taip kad L2S manau teks likt prie SH, taciau apie solinima teks pamirst, apie itin pavojingas vietas irgi. Primeciau kad ir pvp dabar mane gales daryt kas tik uzsimanys, net tankai, galdai, bd ar sws… ai na bet px kaip nors. ciuju visi tie kurie pamate kaip magai suuckina C5, pereis prie kitu klasiu, tai todel SH turetu but gana retas charasCha cha.

Nesuckins, oi nesuckins ir tikrai nebus retas… Pats pagalvok, jei pasieksi ta 78lvl Cha cha tai turi mazdaug 4-5 nukes su kuriais gali kalti, dazniausiai tiek uztenka kad nudetum kita zaideja, jeigu turesi lazda acumen, robe acumen ir dyes ant m.atk.speed tai paprasti zaidejai ir pribegt nespes (ta prasme tie kurie neturi skillu is toli kalt). Apie pve tai nekalbu, jeigu mobas x4 tai is viso gali pamirsti nebent meti slow, surrender ir nukini pusdieni Cha cha man taip ant aukstu rate srevu isdegdavo ir ant to pacio abyss sueidavo, bet labia jau sunku budavo. Aisku vampiric claw forever Cha cha cause tai yra labia geras healas atsizvelgiant i tai koki dmg daro SH. As vistiek greiciausiai liksiu prie savo OL, nu jo survivability (Cha cha) tikrai nezmoniskas, jei jau matai kad ragas, seal of biding ir tepi slides (cia kai daug mobu uzpuola), nu gerai porai neuzsimes tai tuos pora nudrainini ir viskas Cha cha Siaip tas ivairiapusiskumas jo man labia patinka, Patinka HE tiesmukiskumas, kali ir viskas, neriek sukt kiausu ka daryt toliau Cha cha HE pries OL pvp laimet tikrai ne daug sansu, nebent HE tures nerealia juvelyrika ir lanka +10 Cha cha Nes mano OL toj javoj turejo 1.7k def. su SG ir kazkokia tatoo kur atrodo 150def prideda. Cia su s grade robe Cha cha isivaizduoju koks def. su heavy Cha cha ai, u patinka man tas OL, patinka, tai ir kalbu briedus, laikas dirbt eit Cha cha

va ol su s heawy :
http://img206.imageshack.us/img206/5381/ol21047hxje2.j
pg

ir seip dar grazus statsai :}
http://img206.imageshack.us/img206/9428/shot00359uz2.j
pg

http://img01.picoodle.com/img/img01/6/12/12/f_churikai
_904dm_293e80b9.jpg

idomus OL, 78lvl, ner nei pvp/pk statsu, nei dyes Cha cha Nu bet p.def tai nesveikas Šypsena
Tie kiti du tai matyti milijona kartu, bet vistiek ispudingi statsai Šypsena Tiesa, adventurer ispudingiau atrodo. Aisku ir equip atatinkamas Cha cha

zinok daug SH nebus. visu pirma reik sugebet iki 78lvl nusigaut, kad pataptum toks stiprus ir pasirupintum tais vortexais… o tai padaryt bus begalo sunku. uzmeciau aki i L2S istaisytu bugu sarasa ir jame maciau Curse Fear. hmm jeigu land rate pagerejo, tai gal ir bus tu SH:/.
bet sakau lost uz klase, kuri trapiausia is visu esanciu zaidime ir kuri yra labai leta, bei neturinti absoliuciai jokiu skillu ginybai nuo mobu, yra tikra kancia. Jei neturesi kokio SE ar tanko i party, tai apie levelinimasi 50+lvl reiks pamirst. zinoma galima dar butu solint bet primesk, vos tik kokia beda - tu negyvas. o mirtis reiskia, kad ka nors gali pamest…
abejoju ar daug bus tokiu, kurie rizikuos ir taip kankinsis vien tik tam, kad aukstam lvl gautu 2 axujelnus vortexus.
kaip ten bebutu, ash busiu vienas tu, kuris yra pasiruoses kankintisŠypsena. ech tikiuos beplusdamas tam nelemtam PVE, nepamesiu nieko rimtoŠypsena

beje kas losia L2S betoj, gal galit pasidomet kiek sveria CP potionai? tie paprasti ir geresni.

dekuiŠypsena

Pas katinus jie yra ar merchanta teks gaudyti? Nekaltas

manai su sh reikia kankintis? taigi jis vienas geriausiu charu pve, 1x mobai balti krenta is dvieju skillu, lvlinimasis yra tikras rojus palyginus su kitais charais Šypsena O dar self heal is vampiric claw, tik tiek kad keip minejai jeigu kas mirsti is karto Cha cha
Man idomu ar pataisys Anchor ir silence, nes skaiciau kad land rate ant mobu 100% ant zaideju mazdaug 70%, ir dar per anchor dmg gali daryti, tai jeigu taip, necras rulins toliau ir jeigu pamatysi koki tai geriau iskart i kojas det, nes be sansu su tokiais land rate Šypsena