BD PVE praktiskai mirt negali. jie greiti ir stiprus, o mano draugelis su juo nusolino atrodo iki 64lvl. butu L2P buve nebugovi mobai su 1/2HP, jis butu nuvares ir iki 70 gal net toliau. Taip BD kilina nepalyginamai leciau, bet jis ir isgyvent po sh situaciju turi daugiau sansu.
o ash losiu uz SH nesvarbu ant kiek jis bus nugimpintas, bet mane parina jam tebeklijuojama geriausio pve charo etikete. na taip, globale gal jis ir tebera geriausias(po necro zinoma), bet tai L2S jis gimp:/
Tai jeigu zaisi - nesiskusk
As zaisiu uz OL, paskaityk uzsienio forumus, visi ligi vieno sako ta pati, OL is kekšė to lvl, nu, bet as nesiskundziu, kad man bus sunku, nes man patinka jis Ir nemanau kad L2S jis bus su kazkokiais super duper skillais kad nemirs ir kad lvlint ji bus rojus. Sakai isgyvent lengviau, jis toks pats magas, castina leciausiai, turi ta pati draina kuris daugiau atstato nei SH bet jo ir dmg nepalyginamai mazesnis. Sakai su sealais issigelbesi, bet tie sealai irgi nelimpa… Nu ir ka, man tai viskas yra px, nes man OL ziauriai patinka ir kad ir kas 5 mobus mirciau, vistiek zaisiu uz ji ir nesiskusiu kad skillai neviekia, nes pas ji ir turi jie neviekti
na o man nepatinka kad neveikia:/. matyt islepino mane tas C4, kur viskas veike idealiai. Dabar jie bando viska perdaryt i C5, bet gi jie tiksliai nezino kiek, kuris skillas buvo pakeistas. na taip yra siek tiek oficialios info kaip kad pvz sleep base casting speed 10s, o tai jau lengva nustatyt. Bet pvz taip paprastai land reitu nenustatysi, nes tokios info NCsoft nepateike. tiesiog patys zaidejai procentaliai, bando pasakyt, o kai taip tai tikslaus rezo nepasieksi.
man pvz noretusi, kad L2S butu C4 su C5 interfeisu. butu idealiausias variantas, bet zinoma taip nebus. kaip ten bebutu teks gyvent su tokiu servu koks yra.
Siaip noriu pabrezt, kad nesutvarkyti kai kuriu klasiu skillai gali ziauriai sumazint tu klasiu populiaruma. man pvz baisu kad L2S netaptu grynai fighteriu ir supporto klasiu servu, kaip kad atsitiko su Enraged. patikek nebus fun kai 90% servo sudarys fighteriai ir supportas, o like 10% bus unikalios ir retos klases klases. ash to bijau labiausiai. na taip is pradziu bus daug ir ivairiu klasiu, bet veliau kai kurie zaidejai losiantys su gimp klasem gali jas apleist ir pereit prie FOTM klasiu. Ash to bijau labiausiai.
gal eikit i to l2 supreme foruma i verkite? nes kaip bebutu gaila, sita tema kol kas dar vadinasi LineAge II, o ne l2Supreme nes biski juokinga cia ziuret i tokius postus “grr sh su.das ant l2supros, bet man isai labai patinka, gal vis delto zaisiu, bet bus labai daug fighteriu ir daug kartu mirsiu, ne gal nezaisiu, bet gal ir zaisiu, dabar paverkiau pasidare geriau…”
zinoma jei esi tuom tikras. jie tau garantuotai nepadarys tokiu, bet pakels siektiek. kaip karta mcgrabenas rase, kad jie vertes pakelia dvigubai, nes ju mnaymu ncsoft vadovaujasi butent tokia pacia logika. naivu zinoma taip manyt, bet nejau gi jam irodysi kitaip?
Nueini i beast farma, prisiaukini peta pabufina 800hp atstato sau ir solini. Pas mane dorfas iki 75 lvl vienas usolino. Todel kai pradeda verkt del solinimu, tai juokas ima
Natrix 66lvl be keliu % (iki 70 lvl easy, gaila kad servas uzluzo…) Siaip Bd yra super charas, o c5 jis dar stipresnis. Patikekit turejas daug charu ir galiu pasakyt kas liecia solinima, BD yra bent 2x lengviau nei koks dageris, tik reikia gerai pasirink mobus ir galima greiciau uz daugely klasiu varyt. Ir lol koks dar minusas solint??? Aisku Bd partyje lengva, soki ir renki dropus, bet kas liecia exp ir pinigus, sux. Iki 65lvl tikrai greiciau kilau vienas nei su parciu. Y parcius kviesdavo pastoviai, bet dazniausiai eidavau tik del pvp. Bet po 65 lvl jau kitas reikalas, reik A grade matsu ir mobu sunku rast, nors gali su full bufais ir savo sokiais varyt iki 70 drasiai tik ne taip ydomu daros Del yrangos yra BUTINA turet, bet kokius svarbu su Focus SA dualus. Crt nerealus, PP bufai, sokiai + hex, varai kaip magas Beje ant galo nusipirkau bop ( solinimas minusas ),
solint su juo neymanoma, tik del pvp. Del super yrangos, tai tik *****iausi dualai b +4 (SA +~60 ctr) ir zubei setas (beje jis solint geriausias is b, mano nuomone) aisku viskas cia po 60 lvl.
Ant he apsimoka mest silence, nes yra skillu kurie tavo hp/cp bara labai labai nuskausmina, taigi su silence jis gales tik saudyt ir tiek. Kiek pvp darydavau su HE visus is skillu ir zudydavau Lethal, tada double shot, tada jau jeigu lieka kas dar koki stun shot ir vel kartoji su lethal Aisku jeigu tavo atk.spd 800 tai net neapsimoka skillu naudot
Ir ant supreme labia noriu HE, ne ka maziau nei OL o tai gal ir daugiau, tik kad blin ju bus kaip prish… tas tai abydna tikrai, norisi issiskirt is minios kartais Reiks pamegint betoj palvlint gal labiau patiks uz OL
Nekreipkit demesio, darbo pabaiga, tai sunku jau