LineAge 2 oficiali tema

PARODYK KUR PARASHYTA KAD BUS TIK 1K ACCOUNTU! buvo sakyta kad vienu metu gales prisijungti tik ~1,5k zhmoniu, ir tai bus LIMITAS. APIE ACCOUNTU LIMITA NIEKUR NEBUVO KALBETA, TAIP KAD NEKALBEK NESAMONIU.

sorry, visdelto paskelbe kad accountu limitas bus. atsiprashau Juokiasi

taip, butent. man pvz norisi pazet kaip tas curse fear C5 veikia. jeigu jis niekam tikes kaip kad tas necru curse fear, kuri bandziau C4, tai net neverta su tais magais prasidet:/. ypac uz SH kuris neturi nuku is arti, leciausiai castina bei nebeturi normalaus mobus stabdancio skillo.

500 seniausiu forumo nariu 100% gaus accountus. tai visi uzsiregine iki lapkricio 21. tureciau ir ash tarp tu laiminguju pakliut, nes narys forume esu senokai.

Atsidariau tinklapi, susikuriau acc sau ramiai Šypsena Lygir normaliai viskas Šypsena Atsiunte emaila su nuoroda, bet ja paspaudus tik tuscias langas atsidaro, o game CP man raso kad as inactive, tai truputi nesuprantu, bet tikiuosi viskas gerai Cha cha

jap, turi adminas patvirtint.

same here.
ash tik bijau kad nebutu taip, kad pas ka nebesiaktivuoja - tas nebepapuola i beta Šypsena

Itariu kad taip ir bus Šypsena Bet man ta beta tai ka as zinau, isbandziau visus charus, ant 3k rate servo, kuriuos norejau isbandyt, tiesa dar dvejoju tarp OL ir lankininko kokio SR arba HE, bet greiciausiai OL imsiu Šypsena Naudos daugiau is jo Šypsena

gal adresiuka i ta 3k reitu galima butu suzinot?Šypsena

http://www.lineage2rebirth.com/
servas tai levas, buna paluzta ir mobai nerespawnina ar dar kas, bet lvl greit pakelt galima ir paziuret ka tavo megstamas charas gali Šypsena Gal skillai ir levai veikia, nors man atrodo normaliai, bet vistiek mazdaug gali isivaizuoti ka gali Šypsena
Visada patiko tyrnantas, isbandziau ir daugiau uz ji nebezaisiu, per daug problemu su juo Šypsena

http://www.l2ru.ru
Is pvp serveriu,kuriuos esu bandes,sitas geriausias

visdelto vibbo, tikriausiai teks paloshti nes tik dabar account limitas prieitas buvo Šypsena o kaip sake aktyvuoti negalima del servo problemu, ir kai grish STAFF tai aktyvuos Šypsena

tai tu nori pasakyt kad jau pasiektas 1k accountu limitas?Cha cha ech gerai kad esu iprates keltis 7, tai deka to dar suspejauŠypsena

dekui, reiks isbandyt, nes tas abyss 300x isties perletas:/

"mcrabben7: And all you lithuanians who are cursing me out in lithuanian, please fak off. The good lithuanians, thank you for being mature."

tiesiog baisu. kas per tauta ble… na taip tai daugiausia mazvaikiai, bet kas tuos mazvaikius aukleja? suauge manyciauNekaltas

jo, ash irgi pazhiurejau, tai geda del lietuviu Liūdnas
dabar reikia sulaukti PATCH ;]

nu matai, pasiektas jau. o daugelis dar yra like su neaktyvuotais accountais Laimingas bet shiaip viskas gerai manau bus.
blyn nakti [ashe] tik paskelbe kad reg open per pora min servas luzho JuokiasiJuokiasi

Ot tie jaunieji lietuvaiciai… Einu klano forume keisti gyvenamosios vietos Juokiasi Uz tokius bajerius dar ir ismest gali Nekaltas

Nu bet padekojo subrendusiems gi Šypsena Jo, as irgi pasiskaiciau kad gal teks pazaist, tai gerai, norisi isbandyti dabar HE, SR ir OL toj betoj, bent jau viena is lanku ir OL, tada jau tiksliai zinosiu uz ka zaisti, nors manau, kad lankai kol negauna lethal shot tai nera labai jau tokie stiprus, nes skillu per mazai naudotis ir reuse pakankamai didelis, bet ziuresim Šypsena SR butu gerai, bet atrodo tai kaip gejai tie Male ELF, no offence Cha cha

Kur ewb geriausia spoilint? pagal sansa, nes trukst biski galios Šypsena