LineAge 2 oficiali tema

Sutinku Šypsena Jei eichiau del PvP, eichiau i L2. Globala aishq Šypsena
Na bet, blin, tai yra toks timesink Juokiasi Nors ir tai, zhaidzhiu sau dabar “sanatorijoj”, t.y. PvE ir taip Bite zadrotu vadina Užsispyręs

As nesiruoshiau su tavim ginchytis, as tik smagiai juokiuosi is taves, aciu keep going. Valio

Antra 0 vertes zhinute. Arba standartinis vaikishkas “LOL”. Kada laukt zhinutes “noobas”? Šypsena
O ginchytis tai aishq beprasmishka. Visu pirma - nera del ko. Viena teisybe surashyta o antra (ir svarbiausia priezhastis) - pas mane 28cm Labas Suprantamai ishsireishkiau? Mirkt

Cia reikia but visiskai *****utam zadrotui kad L2 globala eit.Cha cha Ne kiek del reitu o kiek del botu, kinieciu farmeriu ir kitu malonumu. Nu jei turi babkiu ebainint tai pirmyn. x5 reitu pilnai uztenka pusmeciui ar net metams. Tikrai nenuobodziausi ir C4 pavogtu tau uzteks per akis.Cha cha x1 reituose as zaidziau. Malonumas menkas. Kobroj x2 buvo kiek pamenu tai jau normaliau. Kitas dalykas kad globale tuo metu su x1 greiciau lvl kelesi.Liežuvis

Nu ka as sakiau, kad jis dievaz Cha chaCha chaCha cha neverta ginchytis, nes protas kitam gale,Juokiasi so… vel 0 vertes zhinute, nieko perlu pasigaudysiu. O ponas kalbekite, rashykite, juokas uzh dyka, gerina sveikata. Aciu dar karta.

nezaidziau globale, ne todel, kad ten botai ar kad ten “levesniau” kaip kai kurie sako, negu kai kuriuose privatuose, man paprasciausiai gaila tiek pinigu, geriau su drauge karta i menesi nueisiu i kina su full equip Cha cha negu mokesiu uz zaidima kuri galiu nemokamai zaisti Šypsena. Teko zaisti 1x rate servuose ir zaisciau tokiuose jeigu tik kas sukurtu normalu su daug zmoniu, man tai yra tikras malonumas Šypsena Aukstu rate serve nejauti jokio malonumo ir tas pvp netenka prasmes, man asmensikai aukstu rate servas yra tik tam kad isbandyt zaidejus, paziuret ka jie gali, koks ju zaidimo stilius, negaistant daug laiko Cha cha Jeigu mokeciau uz zaidima pinigus - zaisciau WOW, bent jau kolkas Šypsena Nezinau ka tau daugiau parasyt, bet man asmeniskai rate turi buti iki 5x, jau net 5x per daug, bet galima zaisti dar Šypsena

Prie ko cia raumenys? Kur as cia gyriausi koks super duper pvpistas esu?Cha cha

Vibbo,
Atsakei, tarkim, sazhiningai, bet visgi be atmazu neapsiejai Šypsena Galimybe ishbandyti visas klases visomis kombinacijomis ant high reitu yra didzhiulis pliusas. Sanatorija Šypsena Isivaizduok, kad yra variantas tik vienas - 1x. Kaip tada? Mirkt
Del babkiu - kazhkodel suploti 20+lt ir aptureti fun pora valandu kine yra OK, o vat suploti 100lt ir aptureti fun kasdien po kelias valandas pora menesiu kazhkodel yra nonono Šypsena
Atmazas Šypsena Chia, netaikau tiems, pas kuriuos dar per jaunas amzhius patiems $$$ uzhsidirbt.

Bite,
Pasakyti, kad esi krutas pvpistas galima:
a) sakant tai tiesiai;
b) sakant kitam, kad jis auka ar pacifistas Šypsena

Seni,
28cm. Gali daugiau nerashyti, jau ir taip aishku, kad pas tave trumpesnis Labas

ot tai vierchas atsirado su arkliniu pimpalu Labas

Nebutina buti militaristu kad kazka kita isvadint pacifistu. Logishka?Liežuvis

Tu nesakyk ka man daryt, as nesakysiu TAU kur eit.
Na, bet jai jau aishkini kashka, tai kelia rasi pats, juk tau kelias zinomas Cha chaCha chaCha cha
i klausima “pagal ka sprendzhiu ?” manau nebutina atsakinet, visiems cia aishq jau…

O jei ka nors naujo ir i tema? Mirkt
Sakau, jei jau chia matuojasi ilgiais, tai ir ash pademonstruosiu “savaji”. Ne mano problemos, kad kazhkas krito be zhado ar pabego, klykdamas OMG Juokiasi

O jei rimtai, tai ash, atrodo, nieko tokio apie save nepasakiau. Tas faktas, kad yra pasaulyje zhmoniu, vyresniu nei 25 metai, tikriausiai niekam nesukelia juoko, ar ne? Nekaltas Tai kodel turetu sukelti kazhkokias neaishkias reakcijas pasakymas, kad zhmogus 10 metu online zhaidzhia? Kvankt?

Jei tau tas zhmogus atrodo pacifistas, tai tu jam atrodai militaristas. Logishka? Liežuvis

Jus abu gal jau baikit a?

Seni, jau gal kokia 4-a tavo zhinute 0 vertes. Tikriausiai tas posakis “patyrimas ateina su amzhiumi, bet kartais amzhius ateina vienas” yra apie tave? Šypsena
Tau buvo aishkiai pasakyta - 28cm Cha cha Jei nesutinki, trauk, matuosimes Juokiasi O tuschiai zhiopchioti tikrai neverta. Ash heteroseksualas Labas

Cha chaCha chaCha cha 1995m pasakyk koki zhaidima zhaidiai, kad nezhaide jo,
visi cia dabar gaunasi beverciai su savo nuomonemis.

Nes tavo patirtis dabar cia visus permusha. Papasakok mums o didysis guru. Juokiasi

Nelogishka.Liežuvis

Tamsta, mano nuomone, jauti nepilnavertishkuma, todel bandai ji kompensuot savo pympalo dydzhiu. Kas toliau aishq, kad tavo visos shitos shnekos yra, bandymas kashkam kashka irodyt, rementis pympalo dydzhiu ir 10metu ahujena patirtimi Cha chaCha chaCha cha
kadangi musu nedominai nei tas, nei tas. Ishvada eini nx ish cia tyliai Vienos valso zhingsneliu, aishq ?
O jai bandai apie L2 kashka aishkint, tai nors rashytum aishkiai, nes tamstos shedevrai ir pasakos, daugiau juokingos ir pasikelusios, nei vertos kashkokios inforamcijos. Todel visus tamstos postus galima ivertint -0.
Bet tu rashyk, klaunu cia nedauk, o pasijuokt sveika… JuokiasiCha cha

2006 - 10 = ?
'96 shiaip jau buvo UO, jei atmintis nepaveda. Na neesme. Online, tai dar nereishkia == MMO. Ir nereishkia WWW. Buvo (ir dar yra) toks dalykas, kaip MUD’ai. Atsakiau i klausima?

Apsisieikim be visokiu “guru”, OK? Ash kaip ir niekur neminejau, kad esu “leet” ar pan. Vien jau del to, kad visada atsiras geresniu nei ash. Tai taisykle nr. 1 visur ir visada. Bent jau man.
Papasakot? Kad kaip ir ishdeschiau savo pozhiuri shiuom klausimu Drovus
Galiu pridet, kad tarkim jums ir man yra OK, kad in PvP:

1. Mane zhudys.
  2. Mane zhudys ish nugaros.
  3. Mane zhudys ish nugaros ant mobo.
  4. Mane zhudys ish nugaros ant mobo su puse hp.
  5. Mane zhudys ish nugaros ant mobo su puse hp +10lvl aukstesnis zhaidejas.
  6. Mane zhudys ish nugaros ant mobo su puse hp +10lvl aukstesniu zhaideju grupe.

Bet taipogi yra zhmoniu, kuriems tai nera OK. Ir jie eina i PvE (tarkim). Bet nuo to nei PvE, nei PvP geresnis/blogesnis nepasidaro, right? Šypsena
Shiaip visas shitas PvE vs PvP fleimas ish tikruju yra tolerancijos klausimas. Dabar zhaidzhiu gryna PvE ir visishkai nesigailiu. Na gal bishki Cha cha Yra savu pliusiu ir ten, ir ten. Kriaushes, obuoliai Šypsena

Seni, matau vis dar nedaeina. Tie 10 metu buvo pamineti tik tam, kad parodyt kazhkokia kompetencija diskutuojamu klausimu. Jeigu tau per sunku susitaikyt su tuo faktu, kad yra vyresniu nei tu ir prie to pachio pradejusiu zhaisti online anxchiau nei tu, tai tik tavo problemos. Asmenines.
Del ilgio - tai toks grazhus pasakymas. Nepyk, bet tavo tiesioginis shio pasakymo supratimas tik parodo jauna amzhiu Šypsena

[quote]kadangi musu nedominai nei tas, nei tas. Ishvada eini nx ish cia tyliai Vienos valso zhingsneliu, aishq ?
[/quote]

Kur man zhingsniuoti ish chia, gali parodyt tik moderai ir tai tiktai remdamiesi taisyklemis. Kol kas realiausias kandidatas zhingsniuoti zhinoma kryptimi norimais zhingsneliais, esi tu Šypsena Kol kas nebuvo nei vienos zhinutes ish tavo puses be “najiezdu”. So STFU. Suprantamai parashiau? Labas

[quote]O jai bandai apie L2 kashka aishkint, tai nors rashytum aishkiai, nes tamstos shedevrai ir pasakos, daugiau juokingos ir pasikelusios, nei vertos kashkokios inforamcijos. Todel visus tamstos postus galima ivertint -0.
[/quote]

Konkrechiai pirshtu pabaxnok kur ten tau juokinga ir kur ten “pasikelta”. I’m waiting. Atsakysi uzh bazara? Šypsena
Ir beje, idemiai paskaityk pirmos mano zhinutes pradzhia Šypsena Kartais sveika ish shalies i save pasizhiuret Mirkt

[quote]Bet tu rashyk, klaunu cia nedauk, o pasijuokt sveika… JuokiasiCha cha
[/quote]

28cm. Show what YOU got Šypsena

Ne taip gerai senai juokiausi, ish tokio kvailio. Na tai kiek tau metu ? jai kitus jau cia vaikais vadini. As kashkaip nesigyriau nei kiek man, nei kokia mano patirtis. Bet tu tai cia apsigyriai prisigyriai, ir ahujenas esi.
Zhodzhiu, aciu uzh juoka, senai toki apturejau, plius dar niekad neteko su tokiu klaunu bendraut.
10metu paminejo, hahahaha Cha chaCha chaCha cha
OK diedukas turejo kalkuliatoriu, jis kietesnis nei tu Cha chaCha chaCha cha
Zhodzhiu ****malys konkretus esu. Rashai belenka ir bandai kashkam ispudi palikt, matem mes cia tokiu klaunu dauk, tiek to, lok toliau, palosi apsiraminsi, suprates, kad niekam nei tu nei tavi pympalas nera idomus.
Nematau cia reikalo su tavim ginchytis, nes kiek cia prilojai bent man ispudzhio nepaliko niekas. Bandyk kitiems kashka irodyt su savo ahujenu pympalu ir 10metu patirtimi Cha chaCha chaCha cha