LineAge 2 oficiali tema

Obnoxiuos > jei nesupranti ka as sakau tai geriau patylek. WoW i kova niekas nekviecia pvp servuose nes tu net negali sneket su priesu! ir nereikia tokiu "super intelektualiu" paaiskinimu - tu merga, tu nesupranti pvp.

natrix> na tai paaiskink.

Killerbee> nekreipiu demesio tiesiog man atrodo zema kai vieni kitus musa ir siuntineja. cia jau nebe zaidimao dalis. o zmones nera visur vienodi, ir l2 jie skirtinga poziuri turi.

Senis> garbingai zaist nereiskia but herojum, jei karma matai musi cia jo. as ir esu dalyvavus ir karmu clan war, nes priesai nesutiko war priimt, bet jis buvo del geros priezasties.

Siuntinejimas yra nesamone, karmint noobu mieste kai esi 50+ yra nesamone, eit pvp su noobu apranga kai esi 50+lvl su noobais yra nesamone, bet deja, tokiu labai daug L2 pasaulyje, bet kai pasieki normalesni lvl tokiu sumazeja ir gali dziaugtis zaidimu, karma yra labai gerai, pvz va toks siuntineja siuntineja, paimi nukarmini ir viskas. negali nukarmint, nes esi supportas, kvietiesi draugu kuriu budamas aukstesnio lvl jau tikrai busi susirades, aisku jeigu nebusi vienas is vaiku kuris visus siuntineja ir nukarmini. Nepatinka zaidejas kuris siuntineja ir negali uzmust, neturi draugu, dedi jam blocka. Teisingai senis pasake, nenori nieko must, nenori but musamas eik simsu lost Šypsena As pats nepradedu tu pvp kovu, nes nesu as kazkoks retardas kuriam ti ktai ir rupi, bet man patinka kai tave pradeda must duot atgal taip kad negyvas lieka puolejas Šypsena Patinka karmas zudyt, patinka padet noobam kuriuos musa aukstesnio lvl noobai ir t.t.Cha cha
PVP yra visas malonumas situose zaidimuose, nes koks tikslas kelt lvl jei negali pvpint? Galesi pasigirt kam nors kiek daug tu pasiekei? Man asmeniskai tai nera tikslas, man pvp, cw, cs yra tikrasis zaidimo malonumas, tam zmones ir perka geresni eq ir pan. Nu jau i lankas varau Šypsena

tai vat butent apie ka as ir kalbu, teisingai supratai Mirkt man esminiai dalykai kurie nepatinka l2 pvp tai tas siuntinejimasis ir kelimasis pries noobus. o siaip sutinku, kad pvp yra pagrindinis malonumas, nes veza Cha cha ir l2 ir WoW tikrai maloniu pvp akimirku buvo, bet kai eini su mazdaug savo lvl charu, nes nera prasmes must mazesniu kai ir taip aisq kad juos nugalesi, o pries didesnius nieko nepadarysi. ir nebuna jokiu pasivarinejimu cia, nors kartais gal ir noretus kai koks “kietas” 10+ auksciau lvl numusa trecia karta, bet zaidimas to neleidzia ir tai isties puiku, svaime palaikoma zaidimo etika.

noobikus zhudyt yra jega Šypsena kuo daugiau PVP pointu tuo lengviau karma valosi, po mirties. Todel ramiai, mushi visus purple ir nesuki, galvos.
Kashkokie jus cia visi Herojai juokdariai, Simsus zhaiskt maziau reiks mastyt ka musht ko nea.
Asmenishkai pas mane maxx pvp score buvo 100/23 cia daugiausia kiek esu PVP pasiekes. Ir tai visi per razborkes, nes as neturiu laiko begiot ir gaudyt noobu.

Supratau teisingai tik mintys nesiklijuoja siandien Šypsena
Tiek WOW tiek L2 yra geriausi mmorpg zaidimai, bet cia IMHO.
L2 pvp idomiau yra, bent jau kiek teko bandyt WOW ir man patinka tai kad nezinai kito lvl, jis uzsiflagina, nu nukali tai eini laimingai, nenukali, parasai gf ir portinies namo, tik ne toks laimingas. koks skirtumas koks ten lvlis, nugali laimingas, nenugali nelabai laimingas… Jeigu labai daug pykcio per darbo diena tavyje susikaupe, eini ir karmini visus, nes kaip pastebiu, dazniausiai zmones bijo rautis ant uzsiflaginusiu arba karmu, nebent turi party uznugaryje tada jau bando ka nors daryt, bet siaip dazniausiai uzsiflagines begioja ir nieks jo nemusa nes visi bijo Šypsena vakar dwarfa su HE musiau, tai mana baigesi Cha cha pasiemiau OL tai greit mire Šypsena Bet pries magus sunkiau, nors olimpiadoj tai nelabai kas ir pasipriesina, kovojau su sps tokio pat lvl, tokiu pat eq, uzmete cancel, as jam stuna, sleep, atsibufinau, debuffinau ir drainas, tas vel nucancelino, bet tada jau nesivarginau ir tiesiog iki mirties nudraidninau nes su seal of suspension jo castas letesnis uz mano buvo Cha cha
va Liežuvis

Nu as dar tam 3k rate serve zaidziu, ne per daugiausia, bet jau dabar 63pvp Liežuvis o dar kiek karmu ir olimpiadoj pergaliu Cha cha

Viskas kas vyksta zaidime yra jo dalis.Liežuvis O del poziuro tai bishki nesupratau.Šypsena Tiesiog L2 yra ziauresnis zaidimas. Mirtis ten skaudesne tai visai gali but kad zmones nervuojasi labiau. Bet tik tiek.Šypsena L2 yra karas del valdzios. Jeigu tu tame nedalyvauji tu esi niekas, tushcia vieta. Pacifistams ten nera kas veikt. Aiskiai matau kad sis geimas yra ne tau. Keista kad dar taip ilgai ji zaidei.

P.S. WoW sux. EQ2 sux irgi bet kaip santorija po L2 tinka.Cha cha

Vo Butent,l2 yra karas del valdzios ir ytakos zonu,man tai patinka todel man l2pilnai uztenka ir kitu game neieskauŠypsena
Kurdamas visokias strategijas ir intrigas jauciuosi kaip zuvis vandenyjeŠypsena

Fiuuu,vakar pagaliau patapau Spectral Dancer bfd’e serveryje,bandau subo kvesta pasidaryt kazkaipApakęs
Beja gal enchant skill box galima per koky kvesta gaut?ar tik is piliu?1 turiu,bet reiktu kokiu 5

L2 tai jau labai prasmisJuokiasi
Neapsikakokit begirdamis ta l2Cha cha ar jum gal moka uz tai?Cha cha

Kad taip daznai tuos simsus mini tai gal pats esi loses nekarta?Cha cha

Mano boba grajindavo simsus, ir kai pradedavo kashka aishkint, pasakot, tai man koshmaras budavo, nes as ten nieko nesuprasdavau. Bet esme budavo, tikrai ne apie kara Cha chaCha chaCha cha

Jei kazkas neranda tos prasmes tai nereishkia kad jos ten nera.Liežuvis

Negaliu pakest kai zmones kalba apie tai ko nifiga nesupranta.Šypsena

Uch, jauciasi pagarba.GeraiCha cha

Kazhkas prisiprashe Laimingas

Ish karto atsiprashau visu uzh izhuliai ishshaukianti stiliu - rashau a la jus, vaikinai Mirkt

Pirmas klausimas - kiek ish chia esanchiu/dalyvaujanchiu zhaidzhia globale aka oficialus serveriai?
Atamazai apie botu armija ir pan. yra vaikishki ir nepriimami Kietas Just Yes/No.

Antras klausimas - kiek ish chia esanchiu zhaidzhia/zhaide iki high lvl ant 1x reitu? 1x in everything. Kiek esu informuotas 1x yra oficialus reitai, right? Irgi, plz, be atmazu Šypsena Just Yes/No.

Visiems, kurie atsake “ne” i abu klausimus (o tokiu tikriausiai dauguma Šypsena) - vaikuchiai, zhaidzhiat smelio dezheje. Butent. Smelio dezheje. Shiltnamio salygomis. Sanatorijoj (thanx Bite uzh minti Juokiasi). Turit susikure ishkreipta L2 vaizda ir fleiminat. Kodel ishkreipta?

1. L2 versijos. Global >>> freeshard
  2. Serveriai. Global >>> freeshard
  3. Kontingentas. Global >>> freeshard
  4. Supportas. Global >>> freeshard

Jei kas nesuprato kuriu nors punktu, ishsaishkinsiu vieshai ar privachiai. Just ask Kietas

Bet chia lyrika. Kas yra PvP (GvG, RvR ir kita fignia, jei dar tokia yra Cha cha) tokiuose online kaip L2 and alike? (~95% kitu, likusiu 5% niekas nezhaidzhia anyway Cha cha).
Tai yra hardcore grindas. Hardcore farmas. Vadinkit kaip norit. Zadrotishkumas (Bites klauskit, kas tai yra, tai jo zhodis Juokiasi) >>> ALL. Tai yra PvP. Turi zhaisti ne mazhiau 10/7 (tai yra 10hrs per day, 70hrs per week, jei kas nesuprato Šypsena), kad nebutum, kaip kazhkas chia ishsireishke “auka” ar “pacifistas” Cha cha Tik nereikia aishkint, kad pavarot ir be tu 10-ies valandu. Ant kokiu reitu leiskit paklaust? Špyga
Taip, PvP pliusas yra tame, kad kovoji priesh realius zhmones, o ne tupus monstrus, bet tai kartu ir minusas. Zhr. priezhastis aukshchiau.
Na bet galima pasizhaidynet kokiam freesharde su afigienais reitais ir aishkint, kad PvP >>> all ar L2 >>> all. Juokinga. Tiek PvP, tiek PvE turi savu pliusu. Skonio reikalas kur zhaisti. Kaip vienam patinka obuoliai, taip kitam patinka kriaushes. Kurie ish ju geresni (ar kriaushes, ar obuoliai) nera tixlo ginchytis. Jei kas mano kitaip, wellcome - padiskutuosim Klasta
Ir kad nekiltu klausimu, kas ash tox ir ka chia ish saves strojinu Cha cha, sutaupydamas visu laika, pasakysiu, kad zhaidzhiau kazhka panashaus i L2 ~10 metu (su pertraukom). Chia kartu ir namiokas pasilaikyt visas pasakaites “PvP is soooo good” sau. Been there, done that Kietas

P.S. mano kuklia nuomone, dabar MMO pasaulyje WoW ir EQ2 kol kas yra standartai…Laukiam Vanguard Kietas O (oficialu) L2 visgi ne europiechiams zhaist…Cha cha

P.P.S. L2 turi nenuginchijama pliusa priesh minetus MMO - ikala zhmogui i galva, kad klanas - uber alles (Bitei zachot Cha cha)

P.P.P.S Bite, cit Šypsena

Cha chaCha chaCha cha o tu ka moteris, kad kompleksuoji ??? Cha chaCha chaCha cha

A new uber god reborn, hes show’s you all noob’s
10 metu… Cha chaCha chaCha cha ← he made my day Cha chaCha chaCha cha

Nea, pazystu viena toki kuris savo mergas bobomis vadina. Razdalbajus kokio dar paieskot reikia. Na bet tiek to, offtopikas cia ziaurus.Cha cha

Nu cit tai cit, bet L2 pvp >>>> visus likusius pvp.Liežuvis
Ir bukim biedni bet teisingi. wow’e ir eq2 pvp isvis NERA. Jei netikit pabandykit duot i galva savo frakcijos atstovui.Cha cha

Taip, Seni, kad ir kaip tau butu skaudu, bet kad ir kox kietas butum visada atsiras geresnis nei tu. Auksine taisykle. Man ji tinka irgi, savaime suprantama.
Tiesiog nusibodo zhiuret kaip jus chia rodot virtualius raumenis priesh Shkota ar Darameja. Na ir kai kas™ pats prisiprashe Cha cha

O jei i tema, tai jei gali nerashyt - nerashyk. Parashei 0 vertes zhinute.