Butu 1x ratei kaip globale? Man butu idealu, deja, tokiu servu privaciu nera.
Kodel neinu i globala? Ant L2 man gaila pinigu, jei eiciau i globala, zaisciau WOW.
Tikriausiai nesuprasi koks malonumas su mylimu zmogum praleisti tas pora valandu kine ziureint gera filma, laikant dideli dideli poka popkornu… Zaisdamas L2 to gyvenime nejauciau, ir metai globale to nepakeistu. L2 yra geras laisvalaikio praleidimas kai esi vienas ir nezinai ka daryt, nesulyginama su gyvu bendravimu su normaliais zmonemis kurie moka ir kitu zodziu nei stfu, gtfo, fu ir pan.
Dirbu ir uzdirbu, kad eiciau i globala, bet as geriau pora kartu i kina nueisiu uz tuos pinigus ar prie juros nuvaziuosiu.
Geras atmazas?
Lievas. Jei uzdirbi arba geimui arba kinui tai dirbt reikia daugiau kad uztektu abiem. Seip nepriimk asmenishkai, seip fludinu.
Geriau sakyk kad jokiu budu neisi i globala nes ten botai, kinieciai ir pirkti +16 itemai. Va cia tai atmazas.
Yra kur tuos pinigus det ir be L2 is tikruju Galeciau ir tam ir tam skirti, bet man gaila ant L2 skirti tiek litu Turbut nerimtas zaidejas esu… Dabar globala jau sutvarke su tais botais truputuka, kad kazkas perka itemus man visai negaila, jei turi daug pinigu tegul perka Visur tas pats, tik kai kur gerai slepia Jei nebebutu L2, eiciau i globala WOW losti
Loshiau visur, bet globalas ne man, nes ta liaudis kuri zhaidzhia privatuose ir negali susimoket ush globala, priverte grishti atgal pas juos. Nes man ju kompanija zhaidime svarbiau, nei sedejimas ir shpikuliavimas turguje.
Deja, bet tau vibbo 1x reituose nebutu kas veikia, vien del to, ka zhemiau parashei
[quote]Tikriausiai nesuprasi koks malonumas su mylimu zmogum praleisti tas pora valandu kine ziureint gera filma, laikant dideli dideli poka popkornu… Zaisdamas L2 to gyvenime nejauciau, ir metai globale to nepakeistu. L2 yra geras laisvalaikio praleidimas kai esi vienas ir nezinai ka daryt, nesulyginama su gyvu bendravimu su normaliais zmonemis kurie moka ir kitu zodziu nei stfu, gtfo, fu ir pan.
Dirbu ir uzdirbu, kad eiciau i globala, bet as geriau pora kartu i kina nueisiu uz tuos pinigus ar prie juros nuvaziuosiu.
Geras atmazas?
[/quote]
Svarbiausia sazhiningas
Na bet ash nusivyles, nei “lol”, nei “klaunas” Ash tikrai nusivyles O pachiam ar ne geda gadint statistinio L2 zhaidejo ivaizdi? Kazhkokia balta varna
O jei rimtai - ir ka tu tame L2 veiki? Kokia ten atmosfera ish visos temos matosi ir shiaip pora lol’u pademonstravo Nera noro pereit i geima, kur zhaidzhia adekvatus zhmones? Turiu omenyje ne WoW O EQ2 rusishka lokalizacija. Abonementas tikrai “nesikandzhioja” - 25 litukai. Manau daugiau ant ishleidi Gali buti tik problemu su rusu kalba arba/ir , nes EQ2 toks keistas zhveris, kad ir dabartiniai high-end ant max nustatymu nepavezha
Tikiuosi niekas nesupyks uzh EQ2 reklama Na bet yra taip, kaip yra Didelis pasaulis su daugybe rasiu (ten netgi katinai su zhiurkem yra…gigigi) bei 24 klasem. Ir ten hyleriai ne buff botai (negalejau susilaikyt, sorry )
Ash savo laiku irgi taip labai panashiai maschiau - “na jau uzh zhaidima tikrai nemokesiu”. Ish principo. Isivyliojo mane i beta testavima, praejo menuo ir kazhkaip savaime gavosi, kad “kas chia tie 25lt?”
Chia butu galima rashyt ir rashyt, bet kazhkaip sazhine neleidzhia tokia izhulia reklama varyt. Jei ka i privata man ar Bitei
P.S. o shiaip niekad nedaryk skubotu ishvadu ir nepulk i krashtutinumus 10 metu yra labai ilgas laiko tarpas Nors kazhkiek atspejai - ash taves nesupraschiau, bo i spektaklius vaikshtau
Na nereikia cia diskutuoti kiek as uzdirbu Man uztenka, kol studentas esi tai cia fantastiski pinigai
Po to, mano tikslas nera per menesi pasiekt 78lvl, tai kodel as negaleciau globale zaist? As savo malonumui valandelei per diena prisedu ir dziaugiuosi zaidimu Mokeciau uz zaidima $$$ jei jis vertas to butu WOW vertas, bet man gerai atsipalaiduot ir L2, tuo labiau privatai dabar ne tiek jau ir daug atsilieka no globalo kai buvo nuleakinti c4 failiukai Aukstu rate serve malonumo nejauti, nejauti to dziaugsmo kai uzdirbi pinigu, ivykdai q, gauni gera ginkla, pavyksta enchantas ir pan…
As su nebendrauju per daug zaidime, todel ir galiu zaisti, o siaip tai yra zmoniu kuriu sutinki ir dar yra ka pasneket, nei stfu gtfo ir panasiu fraziu
P.S. lol reiskia ne lamer online kaip dauguma lietuviu galvoja, o laugh out loud ir tik kai lietuviu zaideju sutinki tokie komentai buna u are lol ir panasiai