LineAge 2 oficiali tema

Pfff…O i tema ka nors?
Kvailiu ir klounu ishvadinti ir 10m vaikas moka Kietas Ir netgi be klaidu Mirkt
Nori pasakyti tik tiek sugebi? Šypsena Kazhkaip daugiau tikejaus…

Butu 1x ratei kaip globale? Man butu idealu, deja, tokiu servu privaciu nera.
Kodel neinu i globala? Ant L2 man gaila pinigu, jei eiciau i globala, zaisciau WOW.
Tikriausiai nesuprasi koks malonumas su mylimu zmogum praleisti tas pora valandu kine ziureint gera filma, laikant dideli dideli poka popkornu… Zaisdamas L2 to gyvenime nejauciau, ir metai globale to nepakeistu. L2 yra geras laisvalaikio praleidimas kai esi vienas ir nezinai ka daryt, nesulyginama su gyvu bendravimu su normaliais zmonemis kurie moka ir kitu zodziu nei stfu, gtfo, fu ir pan.
Dirbu ir uzdirbu, kad eiciau i globala, bet as geriau pora kartu i kina nueisiu uz tuos pinigus ar prie juros nuvaziuosiu.
Geras atmazas? Cha cha

Lievas.Cha cha Jei uzdirbi arba geimui arba kinui tai dirbt reikia daugiau kad uztektu abiem.Cha cha Seip nepriimk asmenishkai, seip fludinu.
Geriau sakyk kad jokiu budu neisi i globala nes ten botai, kinieciai ir pirkti +16 itemai. Va cia tai atmazas.Gerai
Cha cha

Is tu triju tai tik kinieciu privatuose, bent lietuviskuose nera Cha cha

Šypsena Yra kur tuos pinigus det ir be L2 is tikruju Šypsena Galeciau ir tam ir tam skirti, bet man gaila ant L2 skirti tiek litu Šypsena Turbut nerimtas zaidejas esu… Dabar globala jau sutvarke su tais botais truputuka, kad kazkas perka itemus man visai negaila, jei turi daug pinigu tegul perka Cha cha Visur tas pats, tik kai kur gerai slepia Liežuvis Jei nebebutu L2, eiciau i globala WOW losti Šypsena

Nu bet ne tokiais kiekiais blyn.Cha cha

teisingas poziuris Mirkt
tikrai yra geresniu budu pinigus isleist ir ypac laika praleist. o globalas grindinimo reikalauja daugiau nei paprasti servai.

kas be ko. bet ir lt servuose maziau zmogu zaidzia nei globale Šypsena

Loshiau visur, bet globalas ne man, nes ta liaudis kuri zhaidzhia privatuose ir negali susimoket ush globala, priverte grishti atgal pas juos. Nes man ju kompanija zhaidime svarbiau, nei sedejimas ir shpikuliavimas turguje. Apkabinimas

Standartiniam private zmoniu yra pilnai pakankamai kad pajaust visus malonumus.Šypsena

Nu tai lygiai ta pati galima pasakyt apie tai kad tu nesupranti wow pvpLiežuvis Vien del to kad tu jo nesupranti nereiskia, kad jis yra beprasmisLiežuvis

na jo sutinku. bet bendraizaidimas skirtingas privatuose yra, ta prasme kad globale daugiau visko ko privatai neturi. tik diduma ju sunkina grindinima Cha cha

Deja, bet tau vibbo 1x reituose nebutu kas veikia, vien del to, ka zhemiau parashei Mirkt

[quote]Tikriausiai nesuprasi koks malonumas su mylimu zmogum praleisti tas pora valandu kine ziureint gera filma, laikant dideli dideli poka popkornu… Zaisdamas L2 to gyvenime nejauciau, ir metai globale to nepakeistu. L2 yra geras laisvalaikio praleidimas kai esi vienas ir nezinai ka daryt, nesulyginama su gyvu bendravimu su normaliais zmonemis kurie moka ir kitu zodziu nei stfu, gtfo, fu ir pan.
Dirbu ir uzdirbu, kad eiciau i globala, bet as geriau pora kartu i kina nueisiu uz tuos pinigus ar prie juros nuvaziuosiu.
Geras atmazas? Cha cha
[/quote]

Svarbiausia sazhiningas Cha cha
Na bet ash nusivyles, nei “lol”, nei “klaunas” Žliumbia Ash tikrai nusivyles Užsispyręs O pachiam ar ne geda gadint statistinio L2 zhaidejo ivaizdi? Juokiasi Kazhkokia balta varna Cha cha

O jei rimtai - ir ka tu tame L2 veiki? Kvankt? Kokia ten atmosfera ish visos temos matosi ir shiaip pora lol’u pademonstravo Cha cha Nera noro pereit i geima, kur zhaidzhia adekvatus zhmones? Turiu omenyje ne WoW Šypsena O EQ2 rusishka lokalizacija. Abonementas tikrai “nesikandzhioja” - 25 litukai. Manau daugiau ant Mobilusis ishleidi Mirkt Gali buti tik problemu su rusu kalba arba/ir Kompiuteris, nes EQ2 toks keistas zhveris, kad ir dabartiniai high-end Kompiuteris ant max nustatymu nepavezha Cha cha
Tikiuosi niekas nesupyks uzh EQ2 reklama Drovus Na bet yra taip, kaip yra Šypsena Didelis pasaulis su daugybe rasiu (ten netgi katinai su zhiurkem yra…gigigi) bei 24 klasem. Ir ten hyleriai ne buff botai Be be be (negalejau susilaikyt, sorry Drovus)
Ash savo laiku irgi taip labai panashiai maschiau - “na jau uzh zhaidima tikrai Pinigai nemokesiu”. Ish principo. Isivyliojo mane i beta testavima, praejo menuo ir kazhkaip savaime gavosi, kad “kas chia tie 25lt?” Juokiasi
Chia butu galima rashyt ir rashyt, bet kazhkaip sazhine neleidzhia tokia izhulia reklama varyt. Jei ka i privata man ar Bitei Šypsena

P.S. o shiaip niekad nedaryk skubotu ishvadu ir nepulk i krashtutinumus Mirkt 10 metu yra labai ilgas laiko tarpas Klasta Nors kazhkiek atspejai - ash taves nesupraschiau, bo i spektaklius vaikshtau Liežuvis Liežuvis

Beje seni, dar vienas komentaras su keiksmais ir kito klubo nario atviru izeidinejimu ir eisi ilsetis nuo pc.

Na +1 chronikos dar visai dzin. Nors buvo +3 ir tai gyvenom…Cha cha

ne dirbti daugiau, o keist darba i geriau apmokama Mirkt, nes kitaip, laiko nei kinui nei l2 neuzteksJuokiasi

Na nereikia cia diskutuoti kiek as uzdirbu Šypsena Man uztenka, kol studentas esi tai cia fantastiski pinigai Liežuvis
Po to, mano tikslas nera per menesi pasiekt 78lvl, tai kodel as negaleciau globale zaist? As savo malonumui valandelei per diena prisedu ir dziaugiuosi zaidimu Šypsena Mokeciau uz zaidima $$$ jei jis vertas to butu Šypsena WOW vertas, bet man gerai atsipalaiduot ir L2, tuo labiau privatai dabar ne tiek jau ir daug atsilieka no globalo kai buvo nuleakinti c4 failiukai Liežuvis Aukstu rate serve malonumo nejauti, nejauti to dziaugsmo kai uzdirbi pinigu, ivykdai q, gauni gera ginkla, pavyksta enchantas ir pan…
As su nebendrauju per daug zaidime, todel ir galiu zaisti, o siaip tai yra zmoniu kuriu sutinki ir dar yra ka pasneket, nei stfu gtfo ir panasiu fraziu Šypsena
P.S. lol reiskia ne lamer online kaip dauguma lietuviu galvoja, o laugh out loud Cha cha ir tik kai lietuviu zaideju sutinki tokie komentai buna u are lol ir panasiai Cha cha

pats tu sh

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2214 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6800 GS (8198)

Negative delta time!

History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

man toki CR meta. kas ce galetu but? :confused:Užsispyręs

Atsimeni anekdota, kur sakiau pirma karta ? Tai vat prisimink ji, padaryk ishvadas. Ir nerashyk tokiu nesamoniu