Jop, as turejau omeny tai ka Skotas sake.
A jo dar l2 yra laisve pasirinkt kurioj vietoj mobus musi viena savaite, kurioj kita, uzmirsau sita paminet ^^
Ir taip esu zaidus l2 pakankamai ir kitu mmorpg pakankamai kad matyciau kokie yra skirtumai, privalumai ir trukumai.
Nu pagal apibudinima tai visi zaidimai gaunasi grindinimas. Na tikriausiai taip ir yra. Tai vat uztai WoW privalumas yra tas kad ten yra ivairiu budu grindinti ir jie yra idomus. Ir beje pvp sistema ten geresne, zinoma jei kalbama apie garbinga pvp.
Aha, o enchantinimas, spalvos ir visa kita sh? Ar ten ant tiek primytyvus geimas kad parinkai tashkeliu, pridavei npc ir gavai super duper eq bei eini visus dubasint?
darameja, bet pvp minet kaip trukuma, na tai atsiprasau… nesvarbu koks jis butu, pvp yra gerai. nepritariu tik tokiam kai pvz 70lvl charas, persirenges nubu, renkasi taskus newbiu zonose. na bet gal tam zaidejui i savo reputacija nusispjaut? o newbis karta nudeges, stengsis klaidu nebekartot.
Ne nesakau kad pvp yra trukumas, zinoma kad ne. Tiesiog man priimtinesnis yra WoW. Nesu zmogus kuris ieksotu priekabiu, megstu bendraut su zmonem normaliai, tai ir l2 teko pvp per CSus, Clan War (ko nelabai megau, nes jie dazniausiai budavo sukelti vieno isisokelio is klano, bet cia jau kita istorija), musant karmas na ir arenose. tai nelabai daug, be to tarkim jei konfliktas, kazkas uzsiflagina reikia ctrl laikyt tai nepatogu cia, be to tada dar auto ss nebuvo Be to kai kas nors ka nors uzmusa pareina daug visokiu n*, p** ir t.t., tai ciaj au nebe zaidimo dalis ir man visai neatrodo idomi. Be to l2 pvp nera pagristas lore. O stai WoW su priesais nesusikalbesi, nes jie kalba kita kalba Yra lore kuris pasakoja, kodel tu su kazkuo musiesi. Be to gali pasirinkt free pvp serva arba ne, priklauso ka labiau megsti. O kai free tai beveik visose zonose gali must priesus (tik ne zonose kurios priklauso kazkuriai pusei, ir ten mazo lvl zmogai laksto,na nebent uzsiflagina patys jie tad apgalvota viskas). Aisq tave gali uzmust didesnio lvl charas, bet gali tiesiog pareit ir pasisveikint Ir tu gali pasirinkt ka must, nes kitu playeriu nickai yra tam tirkos spalvos kaip ir mobuir tai pranesa apie lvl skirtuma. O su saviskiais visada yra duel, na nemirsti per ji ir nieko neprarandi, bet smagu kad gali bet kada vienas su kitu paduelint, pasimokyt pvp ar siaip gara nuleist. O su kuo mustis visada atrasi, nes visada priesiska puse yra ir nuesjus i contested teritorija gali pradet must, nereikia flagu ar priekabiu ieskot. vat
Kas ten siule wow pamirst? Del to kad per penkias minutes neisikirtu i sro tai pamirst wow? idomiai cia kalba, kadaise kai tik atsirado tas game as ten jau perkandes buvau, bet grizau prie l2 kur viskas skiriasi, dabar pripratau prie l2 ir vel grizt prie sro reik laiko. WOW zaidziau ir tikrai greit perkandau
Darameja irgi teisingai apie wow kalba
Tai man kaip tik zjbs tokie epizodai… Sedi kokiam fg tychini ir islenda koks sorcas is attackerlisto, gauni cancela o tada suki smegenis kaip issisukt nuo situacijos staigiai ir greitai turi atlikti teisingus sprendimus kitaip mirtis Idomu viskas kas leidziama l2 pasaulyje, tikrai nesu kuom nors nepatenkintas
Na o L2 tik CS pvp turi prasme. Be to WoW panasiai kaip l2 killsai uzrasomi statistikoje, bet skirtinagi nuo l2 tik garbingi killsai ir kiti (iskyrus priesiskas ally) gali paziuret kiek ju turi. Be to yra pvp rankas, kuri taip pat mato visi prie nicko ir is BG pvp tu gali gaut naudos.
Zinai kas yra kos listas? Nori pasakyt is cw ar aly war neturi prasmes? L2 pvp yra skirtas ne tam kad turet naudos (go go wow pvp farm) o tam kad kazkam pakent. Taip, ziaurus zaidimas tas L2.
Uzsiregistravau olimpiadoj Ziuriu su sr kovot reikia Uzsimeciau SG ir nudraininau negyvai, net cp nenueme rasau gf, i lost to a noob … U dont know how to play ol Nu po to linkejau jam gl tai tik stfu girdejau ir kaltino kad jo skillai man nelipo del to pralose kita karta man pzdc bus ir panasiai Taip ir nesupratau, nejaugi turiu visus skillus isnaudot kad kazkoki nooba nukalt, kuris net cp nenuima
O kaip dazniausiai tie kos susirenkami - vienas mazvaikis kazka pasako kitam mazvaikiui ir tada jau KOS KOS. Retai kada buna clan wars ar ally wars garbingi, del normalios priezasties o ne siaip kazko isidirbinejimu ir bandymu kompensuoti nesugebejima pasireikst realybej, “krutu” pasireiskimu virtualiai. Ir dazniausiai jau nebe kazkoks war buna, o susirenka pasipizdavoja, ar huntina po viena zmogu ir tada pasipizdavoja - cia jau nebe zaidimas. ir ne l2 ziaurus, o zmones dazniausiai kvaili buna. (cia niekam netaikau tiesiogai tad neisizeidinekit ) Aisq buna ir garbingu kovu, arba kai susitaraia klanai, kad davai neturim ka veikt tai pakariaukim del smagumo. Bet kiek teko patirt oj retai tai buna
p.s. tai jei sakai kad l2 neskirtas naudai is pvp gaut tai vadinas beprasmis jis
kaip supratau tu merga, todel ir toks pozhiuris i pvp. niekas niekad neklausia, kaip jautiesi, ar pasirenges kovai. duodi per kupra ir viskas. visishkai nusispjauti.
o ble, eiti, PAKVIETIMA i dvikova duoti, pvp kostiuma apsirengti. VISISHKA NESAMONE.
kazhkas gerai pasake, kad skundzhiasi del pvp tik tie kas visalaika pralaimi.
koks tolkas bus ish zhaidimo, jei kelsiu kelsiu kelsiu lvl, susirinksiu eq ir viskas? ka tada veiksiu? l2 - eisiu pvp. wow - eisiu ir KVIETINESIU visus i pvp. BBD.
sorry darameja, bet apie politika tu ne bum bum. nesupranti tu ir CW prasmes. taip, CS yra nuostabus isradimas, bet ir be ju L2 butu nuostabus zaidimas.
Rimtai klanai uz nieka i kos nededa. O jei padeda nerimti tai anokia cia beda. Beje, wow mazvaikiu tikrai ner.
Garbingi cia kokie? Susirenkam pp pries pp sutartoj vietos sutartu laiku 1 2 3 ir go go go kill? Budavo kartais ir taip, bet shitas fun taip seip, kai gaudyt viens kita nusibosta.
Kazkaip labai jau demesi i kitu zodzius kreipi. Nu tarkim ispyzdavoja kazkas. Taigi gerai, sveikas pyktis tik i nauda. Pagauk ji ir uzmushk. Jei per silpnas pagauk veliau ir uzmushk.
Zmones yra visur vienodi.
Deja, cia ne cw o kazkokia parodija.
Dar karta kartoju, L2 pvp skirtas pakenkt o ne “omg, uzmushiau 500 humanu einu sarvus uz tai gausiu”. Bishki perlenkiu bet kazkas panasaus gi wow’e yra ne? Fui, banalus farmas.
O jooo… daug cia ****o primalet.
Na nezinau ka cia perskaiciau visiems neatsakinesiu.
Trumpai kaip ir pagal taisykles, Heroju laikai baigesi, todel nusileiskit ant zhemes, jokiam zaidime nera jokios garbingos kovos. Visur yra kas gudresnes tas pirmesnis. Atejau pamaciau padariau ishejau. Kovosiu tik tada kada man idomu ir matau, kad laimesiu. (Kam man nervuotis, kai galima panervint kitus ?? Kam suteikt malonuma kitiems ??) Nenoriu nekovoju. L2 turi gera pliusa karma, kiek kartu teko matyt tokiu ateina ima ant karmos, karma gauna, soe i CH rebuff ir atbeges karma nuvalai, pliuso pasidarai. Echhh… kai nebudavo karmos valymo Q, turtus kraudavom ish to. Vien del to L2 man patikdavo, karmas valyt. Beto geras kitas pliusas prieshui -4% tai gera motivacija lupt bet kur ir betkada priesha. Neskelbiu as to CV kam ? koks tolkas nuiminet po -1% ? geriau ishkart atejau -4% visiems. RED WAR atbegom ishkarminom nusivalem, matom nespesim soe i CH valaisi ir grizhes vel karmini, apsiverkia tokie ishkart, ieshko heroju teisybes ir kitos nesamones. Jai verki eik simsu zhaist ten niekas neskriaus.
Dauk teko patirt L2, 1 tu ten nelabai pasireikshi, todel geri draugai gera kompanija, geras partis gali dauk nuveikt. Jai toki turi, gali det ant visko, tikrai nuskriaustas neliksi.
pasikartosiu Heroju laikai baigesi, o jai ir atsiranda Heroju tai skaidzhiai jie kencia, nes L2 vienas niekada nebusi Herojus. Don’t Be a Hero. ← kaganpwnz …
cia mano nuomone, aciu… kas supras teisingai