Nu as tai noreciau isvist sios:
Markus Schulz
Above&Beyond
Paul van Dyk
Marcel Woods
Kyau Vs Albert
Mauro Picotto ( bet kazkaip nieko naujo is jo nesu girdejas )
Randy Katana
Rank 1
tai tiek is mano puses. Nors viena is ju isgirst butu jau
nors ir nesu tokios muzikos gerbeja, bet Markus Schulz, Paul Oakenfold ir Above and Beyond ir man yra zinomi, todel reiskiu savo nuomone ir balsus atiduodu uz juos. ir jei butu vieta parinkta ne koks litexpo ar panasi skyle, greiciausiai gal net susigundyciau ateiti pasiklausyti.
As myliu Trance bet ce… Nu nx terset varda… apie ka ce snekat nepavidinceu niekad gyvenime Trance ble. Kazkoky POPsova Trave klausot isvis. eilinei dj groja komercini suda kur nx klubeliose klauso ce kai koks cicinas ar kas nx… ***** negirdeja muzikos normalios. Nereikejo sakyti ce viskas apie trance nes ce isvis ne trance yra… Negalejau susilaikyti paskaites sita tema _ MIRTIS. Man patinka Goa\dark\Psytrance va ce normali muzika tikrasis Trance`as ce isvis kultura ir dar daugeu net… O ir paklausyti galima ir pas mus groja klubose ir daro openair’us ir lt dj neblogai groja ir atvazioja sveciu ir zmones buresi ir isvis gyvenimas vyksta psy kaip psy o ne kazkoks POPTRANCE va taip reikejo pavadinti se tema. Gan greit bus psy vakarelis vilniui ir net nemokamai gimtadienio proga bet aisku Facecontrol ir jai esi ble PopTrance’ris ar su treningiukais kokeis ar dar kasnors tai nesivargink ir negadink kulturiniop zmoniu susiburimo… kaip sako ir saukstas deguto sugadina statine medaus…
Jei ka sudomino pirmakart isgirst lietuvoi tarnce kaip trance gyvai tai prasom nurodysiu…
beje, kiek maciau, berods, yra tokis forumas "goa/psy trance" ar pan. o cia reiskiasi tie, kuriem patinka trance, prog trance, tech trance, vocal trance ir kita panasi muzika. nemanau, kad tai yra bloga muzika, tik ne visiem ji patinka. man pvz nepatinka goa/psy trance ir tt., nebent koks yahel kartais i ta puse siek tiek, bet as nesakau, kad ta muzika yra *****, ji man tiesiog nepatinka, todel ir nesireiskiu.
Pilnai sutinku ce skonio reikalas tik as tokio trance neskaitau trance man kazkaip komercinis pop… (kuris matau kaip ir visas pop yra populerus tik va xz ar tikrai) Del skonio gincytis negalima tik prasau td sukonkretinkit savo forumo pavadinima y tikslei atspindinti jusu paziuras. aciu uz rekomendacija reiks pabandyti kazka
Nemanai kad esi aklas? paskaityk virs savo zinutes as aiskei paraseu kad ce skonio reikalas! As nevadinu visu neismaneleis tikrai gal biski perdejau bet nesigailiu. tik sakau kad ce kazkoke komercija-pop ir kad klaidingas forumo pavadinimas. To tikrai ir nesiekiu kazkam ce kazka kelti as zinau ir man uztenka pabandykit patys pakilti ir suprasit… Peace /