Life in Trance Roger Shah 2011-03-11 Forum Palace

galesiu nuripint ta cd su virseliu. bet ten 2003 metu kompaktas, tai yra senu gabalu, bet jie vistiek veza Girtas

butu visai smagu :]]] originalus CD vezz!

man uztenka Liežuvis
nu dar gal kox Paul van Dyk Gerai

as tik nesuprantu, ka pvd siais metais tokio padare, kad djmag vel jy renka geriausiu ??? kur indelis, nauji sukurti gabalai?? dideli vakareliai ??

tu paziurek kiek PVD tusu padare siemet. naujo nieko neleido, bet kad nebuvo dideliu party tai cia bullshitŠypsena

bet tai renkamas DJ yra pagal: sukurtos muzikos, vardo islaikymo, atliktu pardavimu bei itakos kitiems DJ. bet kazkaip kai kuriu punktu nelabai pastebejau, siais metais

Apsvaigęs geras dalykasGeraiMyliu

ammm, kad man rodos ten nuo lankytoju balsu dar labai priklauso. Ir PVD vien uz varda gauna daugybe balsu, ir tai padaro tuos rinkimus ganetinai neobjektivius. Šypsena

nei jis kokiu apdovanojimu per kokius awardus pasieme nei ka, as nzn nzn… tiesto va ir pakure, ir akcijose paramos dalyvavo, nors jis pats ir prase savo gerbeju jo nerinkt i nr 1, bet nemanau kad pvd buvo tiek vertas kiek kiti esantys zemiau DJ

sveiki. reiktu biski pagalbos, 2 no name pas mane :
http://www.elekta.lt/~monte/nzn4.mp3
http://www.elekta.lt/~monte/nzn2.mp3

nzn2 - is Petter & James Holden b2b live @ Continental DJ Club, mexico city 02 - Dec - 2006 seto( track listo nerandu)
nzn4 is Dj Janler [Progressive Sounds] - Editos, Manto & Zenkos Gimtadienis [2006.12.23] seto (taipogi trak listo ner)

p.s gal kas turit siu setu track list?

dekoju

p.s. skyrelyje "kas grojo- neatpazintos dainos" ar kaip jis tan vadinas kaip supratau nieks man i si kl neatsakys nes ten visi klauso tik per tv leidziama muzika.

SVEIKI visi Labas
as galiu pasiulyti kelis ineto puslapius
www.sutemos.net - tai pats megstamiausias mano puslapisŠirdis, ten randu man patinkanciu elektro/trance/techno/ambient stiliu muzikos, o tuo paciu galima ir lengvai ta muzona atsiusti Taip
dar yra radijas, kuriame muzika suskirstyta pagal grojimo stiliu
www.last.fm Be be be tai va…
Taciau turiu pasakyti, jei visada be perstojo klausyciau trance muzika - isproteciau, todel neatsisakau ir kitu stiliuku pvz. skinhead, rock, hardcore, alternative metal Gerai

yeeeee!!! seniai ieskota kuriny gavau Šypsena))
sander van doorn “Dark roast” (2006 Re-fill remix)
Tūsas Tūsas TūsasNiam niam

na ka chebrite gera metu pradzia nusimato Cha cha sausio 13 Ferry Corsten o vasario 15 ( ko as tikrai laaaaaabai laukiu)Armin van Buuren ApsvaigęsTūsasGirtas

ogogogo. Sveiki siu puikiu atlikeju gerbejus Liežuvis

Susimatysim gal kur? Valio Visgi reik alaus pastatyt už SS Girtas

Alus veliau… Cha cha
Dabar man idomu ka noretumete ant lietuveles pamatyti is DJ kurie dar neatsibode ir galbut net lietuvoje nebuve. Manau kad greitu laiku atsiras papildomu finansu ir iseis ka nors organizuoti. Taigi klausimas ka vezam???
As noreciau pamatyti sekancius:
Above and Beyond
Markus Schulz
Rank 1
na ir dar keleta taigi apklausa pradeta siulykite - spresime Šypsena

Markus Schulz, bet cia visi nerealus kuriuos isvardinai Gerai

ir as laukiu armino. pirma karta dalyvausiu tokiam renginyje Niam niam

aisku kaip visada viskas ten toli toli… Liūdnas

1. Armin Van Buuren
  2. Above & Beyond
  3. Paul Oakenfield
  4. 4 Strings (cia labiau pop trance bet man super skanu )

above and beyond
Pal van dyk be abejo (visgi numberis uonas)
Paul Oakenfold

cia kas is nebuvusiu

is buvusiu tai labai

gabriel and dresden
blank and jones

Above & Beyond
Rank1
Leama & Moor
Tatana
Paul van Dyk

Gabriel & Dresden (neteko apsilankyt Nekaltas)
Blank & Jones (bjaurus oras buvo… Nežinau)