galesiu nuripint ta cd su virseliu. bet ten 2003 metu kompaktas, tai yra senu gabalu, bet jie vistiek veza
butu visai smagu :]]] originalus CD vezz!
man uztenka
nu dar gal kox Paul van Dyk
as tik nesuprantu, ka pvd siais metais tokio padare, kad djmag vel jy renka geriausiu ??? kur indelis, nauji sukurti gabalai?? dideli vakareliai ??
tu paziurek kiek PVD tusu padare siemet. naujo nieko neleido, bet kad nebuvo dideliu party tai cia bullshit
bet tai renkamas DJ yra pagal: sukurtos muzikos, vardo islaikymo, atliktu pardavimu bei itakos kitiems DJ. bet kazkaip kai kuriu punktu nelabai pastebejau, siais metais
geras dalykas
ammm, kad man rodos ten nuo lankytoju balsu dar labai priklauso. Ir PVD vien uz varda gauna daugybe balsu, ir tai padaro tuos rinkimus ganetinai neobjektivius.
nei jis kokiu apdovanojimu per kokius awardus pasieme nei ka, as nzn nzn… tiesto va ir pakure, ir akcijose paramos dalyvavo, nors jis pats ir prase savo gerbeju jo nerinkt i nr 1, bet nemanau kad pvd buvo tiek vertas kiek kiti esantys zemiau DJ
sveiki. reiktu biski pagalbos, 2 no name pas mane :
http://www.elekta.lt/~monte/nzn4.mp3
http://www.elekta.lt/~monte/nzn2.mp3
nzn2 - is Petter & James Holden b2b live @ Continental DJ Club, mexico city 02 - Dec - 2006 seto( track listo nerandu)
nzn4 is Dj Janler [Progressive Sounds] - Editos, Manto & Zenkos Gimtadienis [2006.12.23] seto (taipogi trak listo ner)
p.s gal kas turit siu setu track list?
dekoju
p.s. skyrelyje "kas grojo- neatpazintos dainos" ar kaip jis tan vadinas kaip supratau nieks man i si kl neatsakys nes ten visi klauso tik per tv leidziama muzika.
SVEIKI visi
as galiu pasiulyti kelis ineto puslapius
www.sutemos.net - tai pats megstamiausias mano puslapis, ten randu man patinkanciu elektro/trance/techno/ambient stiliu muzikos, o tuo paciu galima ir lengvai ta muzona atsiusti …
dar yra radijas, kuriame muzika suskirstyta pagal grojimo stiliu
www.last.fm tai va…
Taciau turiu pasakyti, jei visada be perstojo klausyciau trance muzika - isproteciau, todel neatsisakau ir kitu stiliuku pvz. skinhead, rock, hardcore, alternative metal
yeeeee!!! seniai ieskota kuriny gavau ))
sander van doorn “Dark roast” (2006 Re-fill remix)
na ka chebrite gera metu pradzia nusimato sausio 13 Ferry Corsten o vasario 15 ( ko as tikrai laaaaaabai laukiu)Armin van Buuren
ogogogo. Sveiki siu puikiu atlikeju gerbejus
DJ_VILMO rašė:
na ka chebrite gera metu pradzia nusimato sausio 13 Ferry Corsten o vasario 15 ( ko as tikrai laaaaaabai laukiu)Armin van Buuren
Susimatysim gal kur? Visgi reik alaus pastatyt už SS
Alus veliau…
Dabar man idomu ka noretumete ant lietuveles pamatyti is DJ kurie dar neatsibode ir galbut net lietuvoje nebuve. Manau kad greitu laiku atsiras papildomu finansu ir iseis ka nors organizuoti. Taigi klausimas ka vezam???
As noreciau pamatyti sekancius:
Above and Beyond
Markus Schulz
Rank 1
na ir dar keleta taigi apklausa pradeta siulykite - spresime
Markus Schulz, bet cia visi nerealus kuriuos isvardinai
ir as laukiu armino. pirma karta dalyvausiu tokiam renginyje
aisku kaip visada viskas ten toli toli…
- Armin Van Buuren
- Above & Beyond
- Paul Oakenfield
- 4 Strings (cia labiau pop trance bet man super skanu )
above and beyond
Pal van dyk be abejo (visgi numberis uonas)
Paul Oakenfold
cia kas is nebuvusiu
is buvusiu tai labai
gabriel and dresden
blank and jones
Above & Beyond
Rank1
Leama & Moor
Tatana
Paul van Dyk
Gabriel & Dresden (neteko apsilankyt )
Blank & Jones (bjaurus oras buvo… )