Life in Trance Roger Shah 2011-03-11 Forum Palace

Life in Trance Roger Shah 2011-03-11 Forum Palace

Tai ką, sausio 13d visi į Exitą? Valio Ferry Corsten Tūsas

03-chicane_feat_tom_jones_-stoned_in_love(vertigo_vocal_rmx)-xds.mp3

Dieviško grožio kūrinys ApsvaigęsTūsas

psychedelic/goa/dark trance Gerai

PRITARIU VISU 100% LABAI GRAZIAI PERDARYTAS IR PRAILGINTAS. NEREALUS Girtas

Kas liecia Chicane, tai dar siulau paklausyt Chicane - Mojave (Peter K Mix) Taip

o siaip kam bent kiek patinka Chicane, siulau ivertinti, pakomentuoti, patarti del sito projekto www.chicane.puslapiai.lt

aciu

Armin van Buuren ir Tiesto Trancemasteriai Taip

Pritariu

Nereikia apsiriboti tik šiais dviem Mirkt

Del AvB pritariu 100% taciau tiesto labiau universalas patapo… o gaila… o prie AvB i viena eile ststyciau Rank 1, Above and Beyond, Markus Schulz, Jonas Steur na ir dar keleta kuriu tiesiog nevardinsiu Šypsena

dziaugiuosi, kad mano megiama trance muzika ir ivairios jos kitos atsakos kaip psychedelic, goa, tech sparciai populiareja, taip ir toliau liaudie Cha cha

Psy ir Goa galėtų dar greičiau populiarėt Cha cha

man is tiesto tai labiausiai patinka jo albumai In Search of Sunrise Geraio siaip AvB man geriausias is visu, jo trances siek tiek svelnesnis uz tiesto ir siaip netoks komercinis.

kas yra komercinis trance? Juokiasi

nu toks koki groja tiesto, as bent taip manau. man pvz AvB trance yra daugiau toks tikresnis. nu nemoku paaiskint.

kazkas sugalvojo, o visi dabar ta pati ir kartoja - tiesto groja komercini trance, o komercinis trance yr toks, koki groja tiesto Juokiasi
absurdas. visiskas.
rasyk, kad nepatinka ir bus aisku.
be to, trance sudaro max 1/2 jo grojamos muzikos, visa kita: ivairios house, progressive ir kt muzikos atmainos

man jis patinka. tik nevisa jo muzika. kau jauciamas toks jo muzikoj agresyvumas.nezinau, man tiesto atrodo perdaug isreklamuotas ir jo muzika labai labai isaukstinama absoliuciai visur. as ne sakau, kad as nemgestu jo muzikos. man patinka ka jis groja tik kai kurie jo miksai ar siaip gabalai visiskai man nemieli. daug maloniau klausytis AvB

skonio reikalas

nu, man abu nerealus. zinau, kad ka begrotu, vistiek istaskys. as ju skoniu pasitikiu. man tinka.

didelis aciu tiem DJ kas padedejo dar labai seniai pletot sia muzika t.y Tiesto, PVD, Johan Gielen ;]] manau jie yra tikriausi trance muzikos krikstateviai Girtas

mmm nuo senio salcio gavau orginalu DJ TIESTO kompakta NYANA 2cd. ten jo remiksai visokie. daiktas Girtas bet kaip ir sakiau pirmai kai kurie gabalai tokie agresyvus, pikti ir tamsus, bet siap jegele Gerai

oooo sveikinu sveikinu, as tai buvau kazkada uzejes i muzikos bomba tai ten pilna jo CD nuo magik 1 iki in search of sunrise 5 =]] bet kainos tai zverikos, o dabar 2007 kova pasirodys jo naujas solinis albumas, laukiam laukiam Niam niamNiam niam