lazeriniai spausdintuvai

lazeriniai spausdintuvai

koky pirkti? ar verta, gal geriau rashaliny? ir galvoju pirkti naudota. y ka atkreipti demesy? machiau labai duag skelbimu kad parduoda hp 5l. ar parduoda todel kad jie blogi, ar atvirkshchiai, labai geri ir populiarus, todel ju daug?

Pirkti patariu TIK lazerini.Labai tingiu aiskint visus privalumus… tokiu temu buvo ne viena- netingek ir paieskok. O pigus jis nes ir naujas kainuodavo pigiai- parametrai lyginant su kitais lazeriukais prastoki. Jei gerai pamenu tik 4 psl/min, 600x600dpi ir 2mb… Beto tonerio uztenka tik 2500 kopijų prie 5% padengimo, na palyginimui 5N tonerio uztenka 6800 kopijų prie 5% padengimo. Taigi ir kopijos savikaina gauname atitinkamai ~6 ct.ir ~3ct.

priklauso nuo to kur jis bus naudojamas namie ar ofise, jai reikes greitai ir daug spausdinti tai tik lazerinis, beto ir pildimai kasetems pinga

Atsakymas paprastas: jei spausdini daug ir nespalvotai (nuo kelių iki keliasdešimt puslapių kasdien) - tik lazerinis. Jei kartais po lapelį - kitą ir kartais nori spalvotai - geriau rašalinį. Kas liečia HP 5L , jei jis tvarkingas , tikrai vertas dėmesio, kasetės pildomos. Kaip beje verti dėmesio visi HP lazeriniai.

o kodel spalvotam spausdinimui netinka lazaerinis? na, nuotrauku nezhadu gaminti, bet kartais juk gali tekti ka nors spalvotai paspausdinti. o naudosiu tiktais namuose. pvz mezgimo schemoms spausdinti Cha cha, tvarkarashchiams ir shperoms univere Cha cha ir etc. nieko nesigaudau tuose antroj zhinuteje ishvardintuose parametruose Liežuvis kokie minimalus jie turetu buti namu spausdintuvui? ar rashaliniu kartridzhai nesipildo? kiek kainuoja nauja rashalinio ir lazerinio kasete?

tokiu temu ieshkojau, bet matyt labai seniai buvo, o visos bangos neversiu juk Šypsenatiesa, dar machiau hp laserjet 4. kaip jie?

Jau geriau tada nieko nepirk. Is padevetu verta pirkti ne maziau HP5 serijos …

tas hp 5l ish tos serijos? Nekaltas

Jei turi pinigų, gali pirkti ir spalvotą lazerinį, kaina pigiausių apie 2000 Lt, (naujų) o spalvoto spausdinimo kokybė dar nepasiekia rašalinių kokybės. Plius brangios spalvotos kasetės, bei jų pildymas(orientuokis po 300-400 Lt už kasetę, o jų būna po tris Šypsena, pildymas irgi apie 200 Lt už kasetę ). Kas liečia rašalinius, žiūrint koks, kai kurios pildomos, kai kurios - ne. Laser Jet4 didžiulis griozdas, gal tokio nebepirk, labai jau senas. Nors kasečių jiems dar yra. Pagal tai , kaip žadi naudoti, manau tau visai gerai bus ir rašalinis.

  1. Ar pirkti naudota? Naudotu nepatariu - nezinai kokis yra stovis daliu. 2) Koki pasirinkti? Reikia pasirinkti, kaip ir kiek spausdinsi. Jei ketini spausdinti spalvoti - rasalinis arba spalvotas lazerinis (pastaruju kaina namu vartotojui - kosmine Cha cha). Jei nusprestum rasalini, yra du variantai: rasala galima pildyti HP printeriams, taciau karts nuo karto vistiek reikes pirkti nauja, kainuoja ~ >100 Lt. (orig.juodos spalvos, kaina priklauso nuo modelio ir t.t.). Arba kazka is Canon’u i serijos - i250 arba i350. Nerekomenduojama pakaitalu ir pildymu. Originali juoda kasete ~25 Lt. Jei lazerini, spalvoti, kaip minejau, brangus. Ne visos firmos turi NežinauO juodai baltas - kazkas is Samsung’u pigesnis.

Na namams patarciau rasalini spalwota nemanau kad laizerini ipirksi Cha cha del ju kainos o is spalwotu tai patarciau Canon i550 nes ten 4 kartridzai taupu ir grazu Cha cha

Ar gali man isvardint bent tris skirtumus neskaitant pagaminimo datos ir isvaizdos tarp tarkim Hewlett Packard 4 Plus ir Hewlett Packard 5N ?

Paprastai kalbant 5L skirtas vienam vartotojui. Kiti 5 serijos printeriai keliems vartotojams. Todel jie suprojektuoti skirtingai ir zymiai skiriasi ju architektura, komplektuojancios dalys bei parametrai. Pasidomek HP LaserJet 6L jis bus naujesnis ir geresniu parametru.

Gal pries pora menesiu nusipirkau HP LaserJet 1010/EN 8MB 15ppm 600dpi A4 (kaina ~540Lt). Spausdina tikrai gerai. Spausdinu kada reikia nereik galvos sukt, kad uzdzius ir t.t. (nors gal dabartiniai rasaliniai neuzdziuna?). Su spausdintuvu einanti kasete galima padaryt ~1000 kopiju, paprasta kasete ~2000 kopiju(zinoma kopiju skaicius priklauso nuo spausdinamu lapu “uzpildymo” tekstu ir piesiniais lygio). Dar turi ekonomini rezima. (Kai jau pradeda levai spausdint del tonerio trukumo kasete pakracius uzten dar bent 40 psl padaryt Šypsena) Beje palyginus su dauguma lazeriniu printeriu labai kompaktiskas. Patartina spausdint ne daugiau 5000psl/men. Kasetes kaina ~200Lt. Labai gerai tinka spausdint spargoms … 4.5 fonto tekstas visiskai neisplaukes ir lengvai iskaitomas Cha cha. P.S. perkant naudota printeri nereikia uzmirst apie tokiu daliu kaip bugnai ir t.t. nusidevejima. Ir apskritai naudotu daigtu pirkimas yra loterija.

nu geraz, nezhinojau kad lazeriniai spavotai nespausdina Cha cha nesuprantu tada, kodel jie brangesni?? tai gal reiketu susimastyti ir apie rasalinius. kazhkada turejom kazhkoky rashaliny, tai jis spausdino mokyklinio adatinio greichiu ir su lygiai tokiu pachiu garsu Nekaltas ar dabar kas nors pasikeite? ir kai pagaliau paimdavai lapa, turedavai kury laika itin saugoti, kad kur neatsargiai nepadetu, per texta nebraukt, nes sugadindavai visa lapa. ir deltos priezhasties negalima buvo duoti atspausdinti 10lapu ir eiti arbatos, kiekviena ishspausdinta lapa pamenu ishimdavom ir dedavom atskirai, kol grindu neuzhtekdavo Šypsena tikrai zhiauriai nepatogu Šypsena kaip dabar daro?

ir beje, zhadu pasiieshkoti naudoto su nesibaigusia garantija Liežuvis Cha cha

Ne, nauji rasaliniai taip nedaro Šypsena Spausdina mazdaug 15 lapu per min nespalvotai ir 10 lapu per min spalvotai. Garsas irgi pakenciamas. Tik va kartridzos uzdziusta kaip ir seniau… Beja lazeriniu yra ir spalvotu, tik kainos ju su 3 nuliais Nežinau

Na, lazeriniai (nespalvoti) yra brangesni, nes visai kita technologija. Kai spausdini daug j/b, tai kopijos savikaina ganetinai maza gaunasi. O rasaliniai dabar daug skiriasi… Spausdina ~16psl/min. Ir tikrai nereikia nudziovintineti. Pvz. as paleidziu kokius 2-3 psl. su nuotraukomis (na, padengimas labai didelis…) ir nieko. Viskas graziai susigeria. O del garsumo Nežinau ganetinai tyliai (bent jau maniskis i250). O kas dar del rasalu - tik epson’u neimk!!! Nes Baisu Pavargęs Ignoruoju Veee

p.s. rasaliniam printeriui reikia darbo Laimingasnepalik ilgesniam nei pora savaiciu be jokio darbo. Patikek, labai daug pas mus atnesa uzkimstu galvu…