Lašiša

ten jau taip paprastai neprivaziuosi, o jei pavyks - tai reikes eileje stoveti ant takelio, vedancio link upes Cha cha O Jonauskas ir co. turetu uzdrausti visa upe nuo Kauno iki Atmatos, nes greitai bus “Atrasta” dar viena pasakiskai stebuklinga reva zemiau perkelos Juokiasi

Sveiki, vyrai. Esu Lukas iš Kablio portalo. Gal kas čia viešai ar į PM įmestumėte tikslią nuorodą, kur ten tiksliai prie tos garsiosios rėvos geriausia važiuoti, kad pats pasižiūrėčiau, kuo ten žmonės kvėpuoja ir reportažą pasidaryčiau?
Į Nemuną dėl lašišų nesitrankau, tai nežinau.
Dėkui

VP kiek kote 110m nezinau, cia 110m spule kainuoja internetineje (dbr saito nepamenu) , o kote atvirksciai vyniojamas dar puse grybo kainuoja, galima jamt! Šypsena

As darau mazga kazkur 1.5m nuo galo pintuko ir jei miortvas zacepas plys toj vietoj ir nepateriosi daug, lasiams itakos nedaro mazgas, tad 130 per akis man Šypsena

o gal tiesiog "kote" labai geri apetitai pas pardavejus?

Kote vyniojamo Berkley FireLine tracer Braid 1m kaina 0.23 euro cent (dar minejo, kad gali pritaikyti nuolaidele)Tai nesuprantu tada kodel parduodamo 110m suvynioto kaina 45 eurai (cia internete radau parduotuve). Skirtumas vos ne dvigumai, uz 46 eurus be nuolaidos gali nusipirkt 200 m valo. Kvankt? Gal vyniojamo ir “jau supakuoto” valo kokybe kuom skiriasi, gal kas galetu pakomentuoti? Ar cia siaip marketingo gudrybes? Baisus

Mažokai 135 m, net 150 m yra nedaug, ne todėl , kad gali išvyniot, o gavus zacepą, gali nusipjaut per akmenis gerą šmotą ir liksipo tokių keletos žvejybų su 50 m .
Geresnis variantas eini ir susivynioji pilną špūlę, Tracer yra Kote vyniojamo

Vasisualijus rekomenduotas tavo valas ciakimba.lt kainuoja 33.75 euro 135 metro, keista, kad rovanoj toks pats 53 eurus, wtf is kur toks kainu skirtumas ?! Cha cha

Itariu reikes ant vieno bugnelio balzer rekomenduota suvynioti, ant kito Vasisualijus, nors Dragon hm8x patrauklesnis atrodo tiek kaina, tiek metrazu, tiek spalva, nes geltona/zalia dar nesu turejes, todel atrodo siek tiek issaukianti spalva ://

[quote]
Frixas ra:
Asai geriau patarkit koki vala rinktis spiningui lasisu zuklei Neryje? Iki siol zvejojau pintais valais, paskutini sezona pantoon naudojau, bet nelabai patiko, per dvi savaites jis man isbluko ir "apsiserpetojo"…

Ziurek parametrus,kad atsparus butu salciui,be atminties,gerai mazgus laikytu ,sako geriausia lasiui 4 giju nes vistiek akmenys drozia,bet tarkim as 8 naudoju ir liuks,pasirinkimas platus ir didelis bei kainos skirtingos,turejau Gera 4 metus be problem tik kad pasimete dezute,o atmintyje neuzsifiksavo gamintojas,bet ne is populiariuju buvo ir 130m 100 LT kainavo,lenkijoj pavasary isigijau dragon hm8x forte 0.18 kolkas super,ten minejau 20e uz 135m pas mus apie 49e, tik gal garsiai siek tiek dirba,bet kiti parametrai super,Na lasius pratestuos galutinai Cha cha

[quote]
Frixas ra:
http://parduotuve.spiningavimas.lt/pinti/4088-berkley-fireline-braid-t
racer.html#/valo_diametras-0_20_mm

Apie si vala kalbi? Tik spalvu gama bent jau sioje parduotuveje nurodo geltona/juoda, ir ilgis 110m, noretusi minimum 150m uzsiviniot, o storio 0.18 manau pilnai pakaktu, jei testas tiesa raso 17.9kg…

Matai geltonas juodas yra paprastesnis valas ir pigesnis.Reikia geltonas zalias tas visai kitoks.Jei zvejoji nery tai 0,18 per akis.As neviena lasiu tiek nery tiek nemune esu istraukes.Tik vyniot reikia pulna bugna.Tik zinoma sis valas nera pigus
Ten spiningavimas.lt surasytos klaidingos spalvos.Ten realiai ir yra geltonas zalias.

http://parduotuve.spiningavimas.lt/pinti/4088-berkley-fireline-braid-t
racer.html#/valo_diametras-0_20_mm

Apie si vala kalbi? Tik spalvu gama bent jau sioje parduotuveje nurodo geltona/juoda, ir ilgis 110m, noretusi minimum 150m uzsiviniot, o storio 0.18 manau pilnai pakaktu, jei testas tiesa raso 17.9kg…

[quote]
balzer ra:

[quote]
Frixas ra:
Asai geriau patarkit koki vala rinktis spiningui lasisu zuklei Neryje? Iki siol zvejojau pintais valais, paskutini sezona pantoon naudojau, bet nelabai patiko, per dvi savaites jis man isbluko ir "apsiserpetojo"…

Siap bent jau vilkijos kolchoze populeriausias valas Berkley Tracer.Jau nemazai metu juo zvejoju ir vienas jo minusas tai tik vos didesnis triuksmas per ziedus.O vat pliusu pilna t.y pats atspariausias pazeidimams pintas valas, su juom labai tolimi metimai, jis neuzstorintas (tarkim 0,23 traceris plonesnis nei 0,19 poweris) labai stiprus.Tik ji kiek sunkiau uzristi nes is paprastesniu mazgu isslysta ir atsirisa.

https://youtu.be/z0jbEBMaRFY
Dar trupuciuka pabusiu gerietis

Karoce pagavai uz kupros, istraukei, perkabinai kabli ir vel istraukei jau filmuojantTaip nekitaipTaipJuokiasi

Tai kur tas paleidimas ?? kad parašei tai dar nereiškia, kad ir paleidai JuokiasiJuokiasiJuokiasi

nu kas per zhmones Liūdnas ar turit priezhaschiu abejot, kad shitaip rashinet? nors ir kaip man ten nepatiko ankschiau propaguotas “gaudymo budas” bet abejot tuo, kad pagavo zhuvi tvarkingai blizge i burna ir po pagavimo paleido - nu niekaip nematau priezhaschiu. be to ir savo akim vakar machiau visa procesa nuo metimo iki paleidimo. taip kad gerbiamieji - mazhiau pykchio ir pavydo…

Viskas grazu, blizgyte i burnyte. Gerai Ka pasakys ekspertas Tironas?

Kiek esu pagaves, kiek maciau pagautu zuvu, taciau nei viena is ju nebuvo isikirtus i snapa (ypac patinai) visos be isimties turejo kabli vadinamoj spynoj (tai yra burnos kampe) arba iryjusios iki gerkles.

Esu mates pagautu i snapa ir Neryje, ir Nemune.