as dar kartas sakau, balzeris yra zmogus turintis supratima. todel nenuostabu, kad jis zuvi pagauna. tikiu kad nemazai pagauna normaliai i burna.
Blogis yra kad dauguma nusiziuri nuo jo tik tuos didelius trisakius ir be supratimo jokio bando uzkabinti.
as vistiek manau, kad papildomas trisakis yra visiskai nereikalingas ir tusciu ataku problema issprestu tiesiog mazesne blizge.
beje, ivertinkite orus, vandens lygi ir temperatura.
labiausiai dziaugiuosi kad teisykliu pakeitimai veikia ir zuvi zmones paleidineja. super
Na idomus cia pas jumi pamastymai.Yra filmuota medziaga ir pasirodo net ir tada kyla kruva itarimu. Geriau paieskojus tai pas kolegas yra 3 metu senumo filmukas kai prie laukystos istraukiu ant blizges uzkibusia lasio patele surakintu snapu tik ten trisakis dar didesnis ir su musele.O jei rimtai tai gaudymas nemune ir neryje skiriasi kardinaliai.Visu pirma tai nemune zymiai didesne srove ir gylis tokioje didziuleje sroveje iki 3 metru + metimo atstumai iki 100m o gal net ir daugiau.Tas salygoja kad vandenyje susidaro didziulis valo lankas ir blizge ten daugumoje i zuvi ateina grynai priekiu.Tai manau ir salygoja daug kibimu ant priekinio t.y papildomo trisakio
Nuo heso iki Vilkijos perkelos licenzijos nera.Bet zemiau Vilkijos perkelos perki licenzija ir jei pagauni lasiu drasiai tempi namo.Pakeliui iskarto prigriebdamas degtinytes arba tekilos.
aistros aprimo truputi, tai biki kerasino papilsiu :
vat yra tokia praktika skandinavijoi, kad yra per diena zvejas gali paimti viena zuvi ( kalba apie baltijos juros baseina), o per metus max 5. jei pas mus tokia praktika ivestu?
Jei tai priklausytu nuo manes, isvis per sezona asmeniui leisciau pasiimti tik viena lasisa, nes to pilnai pakanka sumustiniams O kitas privalu butu paleisti.
Man atrodo galinejimasis su tokia zuvimi teikia kur kas daugiau dziaugsmo ir adrenalino nei jos suvalgymas.
nematau rysio tarp algu ir galimos paimti zuvies kiekio.
jei neaisku, tai nekalbam apie kainas licenciju. o apie galvu skaiciu. pasvarstymai.
tarkim pas mus is viso, mano supratimu, uzeina na kokius 2-3 kartus daugiau nei pas juos i viena upe. realiai viskas i vienos upes baseina. kai pasiskirto po upes ir ten skaiciai jau nekazka. tai jei metams 5 zuvu ant galvos? mano supratimu daugiau nei pakanka.
balzer, nu pradek tu kazkaip i tema skaityt, o ne viska is eiles atmetineti.
norvegjoi nera baltijos lasisu.
kalba apie baltijos juros baseina.
ir logiskai imant, ka bendro tavo parasysmas turi su pasiulymu riboti per metus paimamos zuvies kieki?
tu man suvesk logine grandine.