Kur paskutinį sykį buvote?

Paskutini karta su draugais teko apsilankyti Klaipedos dailes ir parodu rumuose nemokamame vokieciu filme “Mes”… Aciu visiem zmogeliukams kas suteike galimybe gerai praleisti penktadienio vakara…

jau senokai buvau išėjusi “pasikultūrinti”… vienas iš paskutiniųjų-operetė Kauno muzikos teatre, “Mano mažoji ledi”. dažniau užsuku i dailės parodas-aktualiau.

nakti is penktadienio i sestradeini prancuzu (ir belgu) trumpametraziu filmu naktyje Lietuvos Kino teatre Gerai liuks dalykelis, smagumelis Geraio antradeini praeita Korsunovo spektaklyje Ugnies veidas. tikrai paliko ispudi spektaklis sis, o salutinis spektaklio (o gal tiesiog 2valandu sedejimo nejudant preisais scena) poveikis koksai…anyway tikrai sis man patiko jo darbas labai.

saunu, tikiuosi tokia proga ne uz kalnu bus (;

“sutemose” intro klube. jei čia skaitosi. (;

Gerai aš irgi ten buvau. Smagu

Ugnies medziokleje su varovais Geras spektaklis Laimingas

hm…trenkiausi i druskininkus parodeles paziuret Juokiasi

siaip manau ta proga bus gan greitai. na, bent galimybe. tik va reikia kazkaip prisiruosti. o tas jau sunkiausia Mirkt

Spektaklyje “4.48 Psichozė” Girtas Gerai

hmm…paskutini karta buvau sokiu teatro “Gijale” spektaklyje Šypsena

buvau ledo suo “Misterija”,labai patiko. Cha cha

lengvam spektaklyje “Liuce ciuozia”…

Susitikime su aktoriais Gabriel Byrne ir John Torturo. Labai patiko Gerai

cholinos spektaklyje *bernardos albos namai* Gerai

kine - B.Dzouns tesinyje Gerai Juokiasi

Kauno Dramos Teatre. Tertelio spektakly pagal Gogolio VEDYBOS Cha cha Ziauriai miela Drovus

Va,siandien buvau kine ir ziurejau filma "Pasoksime?"Labai man patiko. Cha cha

sekmadieni buvau vilniaus filharmonijoje, kauno bigbendo ir zymaus trombonisto jiggs wigham koncerte.

buvau operoje… pamirshau pavadinima Cha cha kazhkokia ish T rades Drovus