Kur paskutinį sykį buvote?

Šeštadienį buvau Operos ir baleto teatre kalėdinės muzikos koncerte. Gerai

buvau kazkokiam pantonimos teatre.pavadinimas-“Ko juokesi menulis”

Filme “Galva i siena”, laaaabai patiko Žvaigždė

buvau ARBATOS koncerte, kita diena SIELOS koncerte Gerai Myliudar neseniai buvau Korsunovo “shopping&*fu.cking” Taip — visai teigiamai vertinciau.

Smagu tai tikrai smagu. daugiau tokiu smagumynu. (; nelieka nieko ir bepridurti tik Gerai

yra noras - atsiras ir galimybe, o jai esant viskas priklasuo nuo tamstos noro, ar labai noresis ar tik “seip sau” jei labai - galimybes nepraleisite, jei tik “seip” tada… o seip sms dabartinej parodoj dar nebuvau, nzn…girdejau nelabai koki atsiliepimu apie ja, bet vistiek norisi savom akim pamatyt ir savo ivertinima turet…bet vis kad…laiko nebuvo Drovus

Ghmz… vietiniu grupiu koncertely Cha cha

net nepamenu kur buvauu paskutini syki Cha cha

as ir labai noriu pamatyti korsunovo koki nors spektakli. manau turetu buti gan ispudinga. kiek girdejau jie gan drasus tokie…

Eglutes iziebime Kauno rotušėje…

“Kaledu muzikos aidai”- katedroje. Paliko tikrai gera ispudi

Dainuojamosios poezijos vakare Mokytoju namuose, muzikineje komedijoje Viskas apie vyrus Šypsena

mm, turbut buvo nuostabu. dievinu dainuojamaja poezija Girtas

Vakar “Moscow city ballet” Girtas

J.Erlicko koncerte “Aš moku augti”

kiek zinau, tai ne visiem patinka, gal kai kuriem jie nepriimtini del vienpusisko poziurio i pasauli ar pan…ar nusistovejusiu tradiciniu spektakliu “normu” bet man korsunovas patinka, isties…eini ir niekada iki galo nezinai, koks iseisi po spektaklio… Girtas Gerai(po vieno spektaklio mane istiko juoko priepolis, juokas buvo nervinis, spektaklis nerealiai patiko…)

man korsunovas irgi patinka Gerai, bet jau shoppingasfuckingas buvo tooooks ****as, kad didesnio nebuvau macius…shokiruot neshokiravo, nes nieko ypatingo ten nerode, o tiesiog sukele pasibodejima…jokios gilios minties, prasmes anei idejos. jau nuo 20 minutes pradejau galvot, kaip cia greiciau sprukt i kabaka, nes kalbos apie hemoroju, ismatas, analines angas ir panasiai manes per daug neinspiravo… Cha cha Veee

elfu teatre Šypsena

vakar buvau Gintaro galerijojs (Kaunas), ten vis dar yra siek tiek eksponatu is kaledines parodos ir toks nerealus keramikinis katinas, tai eidama i darba vis uzeinu pasiziureti i ji Drovus