Kauno dramtetry “debesyse”
Na ne vien sokolodaut ir kulturos siek tiek pasisemti pasizmoneti, save pardyti O siaip tai labai gera drauge turiu su ja viena ir tegalima i teatrus nueiti, kiti nesupranta Labai aciu draugei
ale kaip tau pasiseke,kad turi tokia drauge man ir pasiseke,kad turi irgi tokia
jei tik bus proga - butinai
na ir kaip?
va, pasigirsiu ir as si savaitgali pas mus vyko teatru festivalis “bendraamziu scena, 2004”. na, cia musu teatras organizavo. tai vat, ka galiu pasakyti… nerealu. tikraja to zodzio prasme daugybe spektakliu, idomiu zmoniu, nauju pazinciu, ispudziu, emociju. o dar gitaru vakaras… ech, kad laika butu galima atsukti atgal… tiesa, lapkricio 10d. pagaliau nuvaziavau i “keistuoliu teatro” spektakli “skac, mirtie, visados skac”. ojej…
SMC
Buvau marijampolė konce paskutinį kartą ;>
sawo orkestro repeticijoj
Teatre “Zaldokynej”
paskutini karta buvau lapkricio 19d. kauno dramos teatre spektaklyje “Ziurkiu medziokle”
“Trimito” koncerte
Vaidybos paskaitose Na ir ryt reiks… O siaip…ACH “Menesiena” - visai neblogai,netgi puiku.Isejau kaip is senovines prancuzu-rusu pasakos Zadam ir patys spektakli ant sv.Kaledu…tai dalyvausiu
kokiam orkestre groji?
praeita savaite buvau operhause, i.stravinskio “sventasis pavasaris” ir k.orfo “carmina burana”. pavasaris patiko nerealiai, bet carmina burana- klaiku!!! orkestras nusigroja, nedera, solistai traukia pro sali, vyru ir moteru chorai dainuoja nekartu.patiko tik balerina is japonijos
foto parodoj.cia kaune ;> nors shiaj pneypatingaj patiko
architektu rumuose as daznai vaikstau i galerijas ir parodas tiksliainet nepasakysiu kurioj parodoj paskutinysyk buvau kogero textiles parodoj
vakar buvau Kauno Gintaro galerijoje, ten dabar nauja labai linksma paroda, o dar kai kai kuriuos dalyvius pazystu siek tiek, tai isvis fainai gruodzio 08d, buvau kauno FUDZI galerijoje, ten buvo Macijausko parodos atidarymas, labai neblogos nuotraukos, faini zmoens susirinko, smagu ir istikruju geriausiai eiti i parodu atidarymus, nors pamatai autorius, pabuni su zmones, kurie istikruju tuo domisi
vakar buvau Lino Giedrimo parodos atidaryme. parsinesiau daug geru ispudziu ir sviesos. visiem patariu aplankyti. aidu galerijoje.
vakar buvau saviveiklininku susiburime…mmmm priesh pora savaichiu spektaklyje “100% vilties”…