Kur paskutinį sykį buvote?

am… lyg ir teatre bremeno muzikantai Nekaltas

Oi kaip seniai as buvau teatre, gal pries kokiu trejeta metu ziurejau Lermontovo ‘Maskarada’ Gerai Vilniaus mazajame dramos teatre… Ble ble kaip laiko nera, o kaip norisi i gera spektakli nueit Žliumbia

jei labai panoresi ir labai pasistengsi - apsilankysi Laimingas

amm…koncerte…hmz…kuriam ten…berods intro…seneeii dar pries atostogas…nieko ryt ištaysysim klaidas Mirkt

…uzvakar “auros” spektaklyje Šypsena jeee Girtasgeras tas naujas spektaklis “aseptine zona” Myliu …mmm… Niam niamLetukaite visad nerealias idejas spektakliui sugeneruoja paskutinem akimirkom Laimingas Cha cha

spektaklyje ‘tartiufas’ koncerte klube ‘in kulto’ ir siaip ‘wild’e’.

Penktadienį buvau Sielos Myliu koncerte Girtas

menas+menas bendrauti.tekstiles paroda Laimingas

mmm… sunku atsiminti. o kinas ar skaitos? Nekaltas jei taip, tai tada heloweeno nakty trijuose kinuose. bet aš užmigau.;>

nu joa, pasitaiko Juokiasi

tai progai pasitaikius, apsilankyk Mirkt

žinai, aš irgi Cha cha Gerai

koncerte…labaj geram Liežuvis Šypsena

gal pasidalinsite įspūdžiais plačiau? kokiam? Mirkt

2004.11.13 CAMOUFLAGE koncerte Niam niam Myliu Girtas Gėlė Bučkis Apkabinimas

senokai kur y bdbuwes Liūdnas na paskutini kartuka buwau Mortiis konce "mulen ruze"geras buwo!

Paskutini karta buvau operos ir baleto teatre klausiausi operos “don Karlas” scenarijus siek tiek nuobodokas o pabaiga per daug tragiska, bet kitaip to meto operose ir nebuna Juokiasibet vistiek labai patiko Mirkt o labiausiai tai Niam niam sokoladas Niam niam

sakai sokaladas patiko Juokiasi a ko ten aini sokolodaut? Cha cha Liežuvis

spektaklyje “išlaisvinkit auksinį kumeliuką”.

labai noreciau nueiti i teatra bet deja neturiu tam lako Liūdnas Liūdnas Liūdnas Liūdnas Liūdnas Liūdnas