Kur paskutinį sykį buvote?

man patiko Gerai butinai nueik Mirkt Taip

kai tik tai bus imanoma - butinai. taciau kol kas nemanau jog tai ivyks greitu metu… Nekaltasbet kaip sakoma - geriau veliau, negu niekada Mirkt

musu keli mokytojai vaziavo ten 5dieni. ir mums buvo maziau pamoku. ot saunuoliai jie Juokiasi

Šetonkej Šypsena

Aš ir norėjau į InfoBalt infobalt.lt

Paskutini karta buvau Zilinsko galerijoj. O dar pries tai buvau samuraju kardu parodoj Apakęs

wakar buwau operoje “Zyde” Angelas

hmz … berods kai vaikstinejau mieste vyko kazkoks agitacinis koncertas … siek tiek paziurejau ir tiek …

Prieš dvi savaites Dramos teatre, spektaklyje “Paskendusi vasara”. Jau buvau atpratus nuo tokių - be užslėptos prasmės, lengvų, bet kartu ir išmintingų. Nors buvo akimirkų, kai atrodė nuobodu, bendras įspūdis geras. Šviesus, mielas spektaklis Laimingas

sunku prisimint Pavargęsvasara, zoliniu festivalyje tiksiausia, cia iseina apie rugpjucio 13-15dienas. dabar tai laiko nebera, be to, gyvenant mazam miestely nera is ko ir pasirinkti labai jau Nekaltas

Rock operoj “NEFORMATAS”… As be zozdziu !!! Gerai Gerai Gerai

Meksikieciu pastatymo filme “Dviratininku dienorastis” Gerai

Kiestuoliu teatre “Shkac mirtie, visados shkac…”

Parodoje ‘Dokumentiniai kadrai Azijos ir Ramiojo vandenyno mene’.

vaakr koršunovo “įstabioji ir graudžioji romeo ir džiuljetos istorija” gerai viskas ten Gerai Cha cha

šiuolaikinio meno centras, vilniuj. tamsta turbūt ne iš ten, kad nežinote? Drovus

faina, aš ir buvau Geraibet dar labiau aptiko karo muziej ta salė kur dariaus ir girėno daiktai sudėti ir etc, ir ten dar rodo trumpa filmuką, kai jie nufilmuoti prieš skrydį savo, tai žiūrint apima toks keistas jausmas… Gerai unreal.

treciadieni buvau Egles dailes galerijoj, labai fainu leliu ten buvo, man labai patiko

Keistuoliu teatro “Skac, mirtie, skac”

taip, tikrai ne is ten Laimingas