Kur paskutinį sykį buvote?

nebezinau Nekaltas

bix koncertaz prisikelimo aiksteje Cha cha Gėlė oj tusijaus Cha cha kaip patiko tai shakez Girtas Girtas Girtas

Paskutinis spektaklis kurį mačiau, tai Jaunimo teatro “Dėdulės sapnas” Gerai Režisieriaus nepamenu Nekaltas Ne

paskutinis spektaklis buvo “Moteru dainos” Andzelikos Cholinos, labai patiko, nes viskas buvo isreiksta per soki Girtaspo to dar buvau muziejuje scenografijos, cia jis vokieciu gatveje prie “Salomeikos” tai ten dar irgi filmuku parode laaaaabai senu Girtas

as ir maciau ta spektakli. buvo cia neperseniausiai atvaziave i joniski… joa, labai geras, labai patiko Taip Gerai saunuoliai jie Apkabinimas

Rugsejo pirmosios renginys Klaipedos Dada klube… Cha cha

vakar ejau ziureti Rotuses aiksteje trumpametraziniu filmu Laimingas

ir kaip patiko? kas ten idomaus buvo? Laimingas

Spektaklyje tai Amzinasis Variklis senokai jau, o koncerte tai Music Slam rugsejo pradzioj… Nekaltas

Šiandien Almodovaro filme “Blogas auklėjimas”, rytoj einu į Operos ir baleto teatrą i Amerikos choreografų vakarą.

Vakar buvau “Zaibo geles”, aisku popas, bet visai nieko KietasSian eisiu i Jaunimo teatro premjera C. Grauzinio “Uzsispyreles tramdymas”. Jei nepamirsiu, parasysiu kaip ten bus Šypsena

Cezaris Graužinis Šypsena

Tik ką grįžau iš NEFORMATO… Nuostabu! Man labai patiko.

Namuose.

o kas ten buvo?

uzhvakar ar tai vakar galerkes konce

Wakar buwom NEFORMATE… Taip

Utenos visuomeniniu jaunimo organizaciju sajungos “Apskritasis stalas” gimtadienio fiestoje…

Vytauto Kuso darbų parodoj. nerealu Myliu Gerai

seip lb dazni lankausi iwariose parodose ar kulturiniuose renginiuose, pask. karta buvau 6dieni, parodoje Gėlė