Kur paskutinį sykį buvote?

teatre senokai pries pusmeti “siuveju dienos silmuciuose” labai smagus dar aerouosto sventej moletuose pries kokius 2 men irgi ciki

Music Slam koncerte kaune Šypsena

na tajp, jau gan senokaj Juokiasibet taj nieko, dar nuejsi gi kada…

Darbe, ten pastoviai spektaklis. Visokiu yra: zaliu, raudonu, agresyviu, lipsniu, protingu. Stebek ir analizuok kiek tik nori, gyvenimas… Juokiasi

taj turetu buti smagu Juokiasi Gerai

Tade Blindoj

Bet už tai čia ne Lietuvoje buvo. Liežuvis Ten pat daugiau gyvenime nebūsiu. Nežinau

na tajp, jau gan senokaj Juokiasibet taj nieko, dar nuejsi gi kada… Bet už tai čia ne Lietuvoje buvo. Liežuvis Ten pat daugiau gyvenime nebūsiu. Nežinausvarbiausia jog patiko Mirkt

SMC Žvaigždė

Klube INTRO … uzdarame vakare Niam niam

bitės@balti drambliai

Bet už tai čia ne Lietuvoje buvo. Liežuvis Ten pat daugiau gyvenime nebūsiu. Nežinausvarbiausia jog patiko MirktBūtent. Mirkt

Kolkas paskutinis dalykas-musįc slam.Bet tikiuosi greit aplankyt paroda (;

joa, parodos yra geris Taip

…wakar “galerijoj xx” parodoj buwau Šypsena o shiaip kita sawajtgaly ruoshiames J.Miltinio teatran shaut, kokia komediukshte pazhiopsot ar ka Cha cha ir grejt teatro repeticijos pachiai prasides, taj kasdien i spektakly waikshchiosiu Cha cha

pries dvi dienas buvau muzikiniam teatre “Dar karta apie Bremeno muzikantus”… pirma kart buvau muzikiniam teatre nes siaip i dramos visada vaiksciojau, bet likau labai suzaveta… ech… meile seile… Šypsena

miuzikle “tadas blinda” Gerai

as ir zadu pradeti lankyti teatra Šypsena

Buvau palangoj, Palanga’04 festivaly

Jumbo festivalyje kalnu parke. ir mazajam teatre “madagaskaras” Gerai