NORFA mažmena 6 proc. nuolaidos iki 10,01
paskutinį sykiį šį savaitgalį “neformate” buvau tik gaila ne visą mačiau (bet kiek mačiau tai šauniai pasidarbavo rengėjai) nes skubėjau suspėti į paskutinį autobusą vežantį namo ūsavaitgalis autobusų grafikai trumpesni ) o šeip dar du iš eilės vakarus stebėjau trumpametražius kino filmus rotušės aikštėjė. išties šaunus renginys buvo pamatai daug įdomių idėjų, pasijuoki ir susimąstai. daugiau tokių renginių
ani, o kur siandie reik buti?
geriau paklaustum, kada paskutinį kartą…
zinoma, kodel gi ne kur ir kada paskutini syki lanketes?
Šimtas metų, niekur nebuvom išlindę…Tamsuoliai, mes su vyru…Tai kur daba eit, ko čia griebtis
Savaitgali buvau Kauno FOTO dienuose.Aplankiau kelias fotografiju parodas (Rysiu muziejuje ir Fuji galerijoje )ir dar liko keletas i kurias zadu sia savaite nueiti.
kur jau kur, taciau vilniuje TIKRAI yra kur nueiti tiesiog reikia noro ir… zinoma laiko
buvau sheshtadieni katedros aikshtej zhiurejau opera Tosca koncertini atlikima, ispudinga
orkestro is latvijos koncerte;]
mmm… buwau buwau… mmm… is tokiu labiau kulturiniu tai jambo muzikos festiwalyje
nesenaj buvau spektaklyje…skac mirtje visados skac…labaj geras…aktorej tajp atsidave vajdino…juoko dauk…nors kaj kurjos vjetos turejo but ljudnos…
vakar buvau tautiniu sokiu kolektyvo (pavadinimas neisimine, kazkoks labai jau imantrus) koncerte, seip tokiu atrakciju nesu per didelis megejas, bet vakar labai patiko…
vakar buvau filme apie M.Kalas.geras filmas,bet be galo liudnas.
Repeticija.
pries savaite buvau filharmonijoj… B.Dvariono kuryba
hm,daug kur aš buvau nuskridus… “Helverio Naktyje”(Teatre) , Valdovų rūmuose ,dar pora galerijų,archeologijos muziejuje…Jumbo festivalyje (neužmirštamas),Neformate… Turbūt visko net neatsimenu…
ash…paskutini syki buvau tokios paneles surengtoje parodoje piesiniu, molio dirbiniu ir eiliu
nu joa, tai tau geris tadum
pasitikt olimpieciu